Ruang Lot Pejabat untuk Disewa di Wangsa Maju Seksyen 2
Azam 17 - Tue 15/Jan/2019 8:50am
1. Luas bilik minimum 10x 10 (tingkat 1)
2. Free wifi
3. pintu aksess magnetik
4. Tempat yang selesa dan selamat
5. sesuai untuk syarikat yang baharu atau orang perseorangan untuk membuat tugas tanpa gangguan contohnya seperti pelajar PHD yang ingin membuat thesis dan sebarang tugasan pejabat.
6. sewa serendah RM550 (bergantung keluasan bilik)
7. surau
8. bilik mesyuarat
9. Dilengkapi cctv, aircond
10. Dikelilingi dengan pelbagai kemudahan awam LRT, pizza hut, jaya jusco,balai polis,hospital, restoran24 jam ,7 eleven,pasaraya kk dan banyak lagi hanya didepan mata sahaja.
11. yang pasti Tempatnya adalah strategik dan ditengah bandar wangsa maju.
12. kami juga mengalu-alukan kepada sesiapa yang ingin menyewa bilik seminar,mesyuarat,tuisyen atau kursus pendek atau lain-lain....boleh disewa per jam atau per hari.

Sila hubungi atau wassup ke 012 932 5073 untuk maklumat lanjut.

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia