Ruang Kedai utk Sewa, Pelawaan Vendor dan Pembantu Kedai Dikehendaki Bandar Baru Uda, Johor Bahru
Baharin Abu @ Ratu Kek Lapis Sarawak - Thu 11/May/2017 12:52pm
Peluang ini terbuka utk individu/vendor khasnya yang berada di kawasan Johor/Johor Bahru dan kawasan berdekatan atau yg berminat. Kedai saya (Ratu Kek Lapis Sarawak) terletak di tumpuan ramai dan laluan utama yg sibuk di UDA business center, sebuah pusat perniagaan tumpuan ramai yg baharu bersebelahan dengan pusat perniagaan tumpuan ramai Angsana Mall.

Lokasi kedai saya ini berdekatan dengan jenama terkenal seperti Gedung Pakaian Jakel, Kamdar Textiles dan Pusat Pakaian Murah Muaz, Al- Iklas Gadget, Gadgets World, Al- Ikhsan Sports, Aidijuma, Grandeur, Zawara, Faredah, Adra, Hotel Hijo, Motel Deliza, CupChai dan banyak lagi).

Kawasan ini juga mempunyai bilangan pekerja ofis sediada yg ramai yg bekerja di premis2 butik2 dan kedai2 perniagaan, pejabat ASTAKA PADU, Maybank dan mempunyai asrama pekerja Habib Restoran dan Pasaraya Mydin.

1) Ruangan lot sewa adalah bhgn hadapan kedai. Ruang niaga (kiosk) ini adalah bhgn hadapan kedai yg menghadap laluan jalanraya (serta betul2 di sebelah pintu masuk kedai) berkeluasan 11 kaki x 8kaki. Sumber bekalan air dan elektrik juga telah tersedia. Boleh akses masuk secara sendiri dengan berkunci. Sewanya rm2500 bulanan. Sewaan bermula pd 1 Jun 2017.

2) Slot Vendor makanan dibuka sepanjang masa.
Slot makanan kering: rm60-rm90.
>Kadar sewaan ini dikenakan secara bulanan.
>Tiada komisen
>Hasil jualan adalah 100% milik vendor.
>Perkara WAJIB:
Tag harga pada setiap produk.
Plastik beg yg bersesuaian dengan produk.
Perlu berada di premis kami sekurang2nya selama 2 bulan.
Slot makanan sejuk: rm100.
>Kadar sewaan ini dikenakan secara bulanan.
>Tiada komisen
>Hasil jualan adalah 100% milik vendor.
>Perkara WAJIB:
Tag harga pada setiap produk.
Plastik beg/sudu yg bersesuaian dengan produk.
Perlu berada di premis kami sekurang2nya selama 2 bulan.

3) Pembantu/pengurus kedai diperlukan mulai 1 Julai (sepenuh masa diutamakan atau separuh masa boleh memohon). Boleh mengurus aktiviti perniagaan dikedai. Mempunyai sifat amanah, rajin, jujur, bertanggungjawab dan menepati masa.

Sebarang pertanyaan: tel @ whatsapp 013-7423911 (Za). Terima kasih.
Kami tidak menggalakkan anda meninggalkan komen atau pertanyaan di iklan majalah.com

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia