RM500, Bisnes Apa yang Boleh Buat.
Mashitah 5 - Sat 23/Jul/2011 12:23pm [Last Comment]
salam.. saya ingin bertanya, berbekak kan modal RM500 apa bisness yang boleh saya buat... kalu boleh saya nak bisness yang boleh masyukk.. please help me kawan2 semua..

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Aznee 3 - Sat 23/Jul/2011, 12:27pm
salam Mashitah....

Modal hanya RM360.00 (pendaftaran & anda akan di beri 12 barang)....keuntungan lumayan.....produk islam.....ramai yg telah mencuba....berminat dan inginkan maklumat lanjut ...hubungi kami di 0193112190 / azneeyantee84@gmail.com  
2. Mohd Irsyad Zamani - Sat 23/Jul/2011, 12:33pm
emailkn sy bminat abizamani@yahoo.com  
3. Miss T - Sat 23/Jul/2011, 12:41pm
hai friend, I found a website to make big money online.
There is address: http://bux2get.com/_47cfd544.htm  
4. Juta1 - Sat 23/Jul/2011, 1:00pm
Hanya dengan modal sekali RM20 sahaja anda berpotensi mendapat RM300,000 dalam masa 8 minggu shj

Daftar percuma di sini:


http://www.duitraya.biz/jutaoneonex  
5. Suhaiza Bt Abd Wahab - Sat 23/Jul/2011, 1:05pm
banyak bissness boleh buat dgn modal byk tu mcm2 leh buat  
6. Mashitah 5 - Sat 23/Jul/2011, 1:16pm
Suhaiza: tahu banyak bisnessleh buat tapi tak tahu yang mana lagi bagus  
7. Maya Clozett - Sat 23/Jul/2011, 1:37pm
hai....nk untung banyak? jom join untuk buat ready made raya... insylh untung 100%...

plz sms 012 2480307  
8. Zz 6 - Sat 23/Jul/2011, 2:40pm
tumpang iklan...
anda ingin dapatkan pendapatan yg boleh memuaskan diri anda???saya berani jamin sekiranya anda join dengan kami anda pasti xkn kecewa...pelaburan yg amat rendah tetapi anda bakal peroleh keuntungan yg amat2 lumayan!!!kalau xpercaya bukak dulu website neyh...layari income2u.tk  
9. Pokmejutaweabtaufan - Sat 23/Jul/2011, 7:07pm
bisnes apalah yg nak masyuk dgn rm500 tu? nak kene keluar lg ade!!!kalau rm2500 bolehlah.  
10. Topupera3 - Sat 23/Jul/2011, 9:13pm
nak masuk bisnes topup x??

keuntungan paling tinggi

CELCOM 4.25%
MAXIS 3.10%

DIGI 2.00%

yuran baru RM50..
modal tak kisah berapa pon..

kalau awak cari agent bawah awak dapat untung lg...

add sy di facebook.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002597287516  
11. Dinar 4 - Sat 23/Jul/2011, 10:27pm
dgn modal rm500 bsnes networking adalah yg paling baik utk bermula.dgn modal sebanyak itu u boleh jana income 5 angka sebulan.kalau nak jadi 50 terawal sms saya 017 9679508,saya akan tunjuk jalan mcm mana utk berjaya dlm bsnes ini,tq  
12. Ara Aidah - Sat 23/Jul/2011, 10:32pm
Bisnis Cookies Raya. Modal serendah RM350 sahaja tetapi pulangan lumayan. Berminat email saya araaidahenterprise@gmail.com. Salam  
13. Khairul 169 - Sat 23/Jul/2011, 11:26pm
assalamualaikum....tumpang lalu...sya syorkan bisnes minyak wangi kasturi syifa'..satu ikhtiar perubatan islam...berminat email saya khairulazman43@gmail.com  
14. Galerionlinebiz - Sun 24/Jul/2011, 7:41am
Berminat berniaga barang kemas celup?? Skrg ni sambutan amat menggalakkan terutama menjelang raya. Dengan RM500, anda boleh dapt pelbagai jenis barangan kemas seprti cincin, rantai tangan, rantai leher serta bangle. Jika berminat , hubungi saya 0162090378.Tq  
15. Zamzam 2 - Sun 24/Jul/2011, 9:20am
jadi agen jual kurma di bulan puasa  
16. Shah 281 - Sun 24/Jul/2011, 6:51pm
Join Program ni di www.quranmudah.com/al-hijaz .. berniaga untuk bekalan ke akhirat  
17. Boulvard - Mon 25/Jul/2011, 9:19am
Aludra Cosmetics..Stock RM1000 cuma byr RM500...Add FB BoulvardSpa..www.boulvardSpa.blogspot.com.my  
18. Mashitah 5 - Mon 25/Jul/2011, 1:25pm
salam maya clozet, ready made raya tu jual apa  
19. Alanzainal - Mon 25/Jul/2011, 4:54pm
klik link ni http://cili.ws/bq..  
20. Azlin 38 - Mon 25/Jul/2011, 6:30pm
Mashitah 5...saya ada jalan untuk memulakan bisnes dgn modal yang rendah...hubungi saya 013 3096632  
21. Sioux - Tue 26/Jul/2011, 11:35am
Salam,
Saya ade solution sebelum ceburi sebarang perniagaan, kami membantu untuk mengubah seorang peniaga kepada seorang peniaga yang hebat lagi luarbiasa..
Hadirkan dir di

Time
Saturday, July 30 ? 9:00am - 12:00pm
Location
EHS GROUP OF COMPANIES
NO. 2-1, JALAN PUTRA MAHKOTA 7/7A, PUTRA HEIGHTS,
SUBANG JAYA
TQ  
22. Maiza 4 - Thu 28/Jul/2011, 1:07pm
labur pada company kami.
kami menerima pelaburan serendah rm500 hingga rm30,000 sahaja
keuntungan utk anda:-
1. 10% tetap utk 3 tahun pertama.
2. dibayar pada setiap tempoh satu
tahun dari tarikh anda melabur.
3. kontrak disediakan
4. perniagaan kami berteraskan ict.
5. 0129069809 utk maklumat lanjut
6. 100% bumiputera  
23. Special - Thu 28/Jul/2011, 5:33pm
gandakan dulu modal anda disini http://teameramillion.blogspot.com/  
24. Nizar 3 - Mon 1/Aug/2011, 6:48am
Aku just nak bagi tahu, kalau kau ada modal, baik kau pergi kursus dahulu.... Kerajaan banyak anjurkan kursus usahawan percuma. Pandai2 lah cari di google. Lagi satu aku nasihatkan JANGAN kau join program2 MENGARUT, MLM ke apa ke...semua tu bukan tipu tapi kena ada kepakaran baru jalan... Kalau ada yang nak ajak kau laburkan duit kau dalam program MLM dia org, tak payah...Bukan menghasut tapi nasihat...dia org pandai ajak jer..lepas tu dah masuk tinggalkan...haram...  
25. Mashitah 5 - Mon 1/Aug/2011, 2:06pm
Nizar 3: oy yer ker Thanks atas nasihat anda  
26. Fizicreative - Mon 1/Aug/2011, 11:57pm
jual jersi bola..beli harga borong..jual dapat pulangan berganda.. boleh hubungi saya..

0133605936
fizicreative@gmail.com  
27. Syaidattulhairinniza - Tue 2/Aug/2011, 11:11am
macam2 boleh buat...galeri online..tak perlu bertemu pelanggan...pelanggan akan cari kita
hairin_nam@yahoo.com
0125869541  
28. Apit 15 - Thu 4/Aug/2011, 9:39am
bnyk tu...cuba saudara join ni. mana tau rezeki saudara. selamat mencuba..

http://www.bio-asli.com/?id=shukri89  
29. Fazul - Thu 4/Aug/2011, 10:53am
aper kata u just start dri kecil2an.. dan brmula dgn minat.. tk smstinya modal kcil untung kecil.. kdg2 ade juga brniaga tk perlu modal.. dropship ker.. cri org2 nk boleh wt cnsgment pastu g ltak kt tmpat org brniaga.. u amik untung ats angin..wlupun tk byk..tpi berkat tau.. niat kena ikhlas dan elakkan dri tertipu dgn org..mklumla skrg brniaga rmai sgt pnipu..

esp si maiza 4, tak payahlar nk melabur2 dgn dia.. dia tu penipu.. ntah2 cara nk dapatkan duit raye tuk dorg laki bini.. eloklarr tu.. 10% 3tahun prtama.. tu jerr?? pastu kter dpt balik 30% dlm msa 3tahun.. modal kite tkyah bgi balik?? kau cabut lari??

kalau stakat 10% baik simpan dlm bsn prdntial larr..atleast dpt gak 15%.. duit pun selamat..bwh bank gov. bkn bawah tangan org2 cam maiza4 ni.. ntah2 leburr jer..babaii duit ku.. pastu dpt gak nk kua duit time2 trdesak.. cuma untung kurang ckit la kn.

tpi drpda bgi kt org cm si maiza nih..mmg alamat arr trkena.. ade blck n white pun tk cnfirm slamat ag.. so baik hati2.. jgn brurusan trus. skurangye slamat dri trkena.

ni utk prhatian yer.. maiza n naidi/naydee mmg kaki penipu.. klaula die nk wat bgi kte untung..kne la tgok cmpny ape? enterprise je? jap ag snang2 jer bleh lari.. lainlar cmpny besar sdn.bhd ker..berhad ker dimana kte leh ltakkn nma kte sbgai pmegang syer.. brula slamat skit.

nie brniaga pun asik tipu org pastu nk wt skim cmnie plak..maklumla da nk rayer kan..mcm2 tactic org nk mnipu nie.. bknnye minah ni ngan laki die ade duit pun.. tgokla khidupan dorg.. tk berkat,smpai skrg tk snang..krete ade satu tu pun nak disewa2 kan.. cmnie ker org yg kite nk wat plaburan.? huu..hati2 yer semua.. ELAK BERURUSAN DGN MAIZA YAACOB NGAN LAKI DIA NAYDEE @ NAYZATU SOLUTIONS..

skdar prngatan.. kwn2 aku da trkena..  
30. Azman 85 - Fri 5/Aug/2011, 8:30am
Asalam... Modal saudari cukup untuk memulakan perniagaan dgn produk kami. Dapatkan produk terus dari kami bagi pihak pengeluar.

http://www.majalah.com/?business:susukuda@expexci:C6PS3SZ2F99  
31. Azli 12 - Sat 6/Aug/2011, 2:51am
saya ada buss yg boleh membantu bermodalkan RM298.00 untuk menjadi ahli,hubungi saya 013 2583066 rosnah  
32. Paul88 - Mon 8/Aug/2011, 1:13am
jom join saya d...disini kami menyediakn iklan PERCUMA...dan kami sekarang sedang mencari agen PENGIKLANAN dengan keuntungan RM580 sehari!!! disini kami menjual servis SMS-BLASTER,BLOG,E-MALL,E-LIBARY@E-BOOK...nak join boleh sms saya SAYA MAHU>NAMA>LOKASI ke 013-2781611..  
33. Mashitah 5 - Wed 10/Aug/2011, 11:43am
Fazul : terima kasih.. atas penjelasan anda... harap yang lain semua beri perhatian jugak yer... setelah saya fikirkan sebaiknya saya buat bisness sendiri diamana saya buat biskut Sarang semut... itulah biskut yang saya terrer pun disampaing jugak cheese tart. alhamdulillah sudah ada customer pun... hehehe insyallah mudah-mudahan bertambah lagi rezeki...  
34. Arieyna - Wed 10/Aug/2011, 12:05pm
nak jual kerongsang tak ? ambil 1 box atau 2 box pun boleh dgn harga borong.
hubungi /. sms 011-19285256  
35. Ahmad Kamal B Mohd Isa - Thu 11/Aug/2011, 12:11am
Tak perlu modal sebanyak tu untuk mulakan bisness cuba yang kecil kecil dulu kalau rugi pun tidak lah banyak sangat cuba layari www.bioasli.com/?id=kazira62  
36. Pojie 7 - Fri 19/Aug/2011, 12:09am
mashitah... simpan je rm 500.00 tu.
daftar terus di sini.. xde risiko. modal pun x kluar.. xde yg mustahill..
http://www.ringgitmania.com/hop.php?ref=bigmoney99  
37. Syakila 3 - Thu 6/Oct/2011, 5:23pm
mashitah, rm500 tu awak boleh buat pelaburan emas... layari www.speedlinebest.com
pm sy tuk info lebih lanjut...
email : dracu_laa@yahoo.com / 017-2134143  
38. Sue 36 - Fri 7/Oct/2011, 7:48pm
lawat http://busanainsyirah.blogspot.com

jika berkenan dengan produk terkini yg dipamerkan, sms 012-5373417 utk dpt harga borong..minimun beli 6 helai  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..