RM245,752 Dalam Masa 24 Bulan!
Nizam 334 - Mon 6/Aug/2012 9:43am [Last Comment]
Mudah,Cepat,Tiada Risiko!
Cara selamba anda boleh buat duit di rumah.Tidak perlu jumpa & cakap dengan
sesiapa.Cara mudah ,cepat,selamat memiliki pendapatan sambilan sehingga RM1750
SEHARI.

Lakukan sambil berehat,menonton,baca akhbar.Boleh bersama keluarga setiap
masa.Anda tidak perlu bekerja sehingga ke usia 70 tahun.

ANDA MEMPUNYAI 12 BULAN UNTUK MENCUBANYA TANPA RISIKO !

Adakah anda pekerja swasta,operator,kakitangan
kerajaan,pemandu,surirumah,pelajar,usahawan,profesional,penganggur?

Anda mahu selesaikan hutang rumah,kereta,PTPTN,ekonomi lembab?tiada masalah !

Tidak perlu menjual,menjaja.Anda boleh dapat wang dengan mudah sebaik sahaja
memiliki & menggunakan "strategi/rahsia " yang akan dibongkar nanti.

Apa kata mereka.......

"Dulu saya sering ditertawakan semasa mula menggunakan strategi bebas hutang
yang saya pelajari dari seorang jutawan.Kini saya boleh ketawa kuat-kuat di
depan mereka.Mereka pula meminta saya ajar dan tunjukkanbagaimana saya
memperoleh RM1250-RM4000 sehari sebelum waktu makan tengahari.

Wang mengalir masuk seawalwaktu sarapan pagi bersama isteri.Saya memperoleh
RM400 semasa sedang bersarapan di gazebo(pondok di atas kolam ikan) dihadapan
rumah saya.RM1000-RM3500 sebelum/sewaktu makan tengahari.Saya boleh pergi
membeli belah & berehat serta melakukan aktiviti & hobi sewaktu orang lain
sedang berhempas pulas bekerja dari 8.30-6 ptg "-Hamidan Salihen

"Sungguh menakjubkan,saya berjaya memperoleh RM2000-RM4000 sehari berkat
tunjuk ajar sifu.Syukur kerana saya dapat membayar hutang2 lapuk dalam masa
begitu singkat.Memang diluar jangkaan saya.Dulu saya memang amat negatif
dengan idea buat duit dari rumah seperti yang sifu ajarkan.Kini saya percya
100%& ucapkan terima kasih kepada sifu."-Zainal,Klang,Selangor

CEPAT DAPATKAN MAKLUMAT PERCUMA SEKARANG !

Sila SMS Nama & Alamat untuk maklumat percuma di poskan terus ke rumah anda ke : clickcom.my@gmail.com

Niche: Buat Duit
 
1. Mode - Tue 31/Jul/2012, 2:07pm
emelkan saya infonya
modepedagangonline@gmail.com  
2. Rizal 134 - Thu 2/Aug/2012, 1:04pm
adakah anda cut n paste iklan ini atau benar benar berlaku dalam hidup anda ? Panjang iklan ini untuk di taip........

Berapa yang anda dah dapat ? Adik beradik, saudara mara, jiran tetanga semua dah join ?

Tahniah kerana anda dah berjaya dalam hidup!!!!

Seronoklah raya ni.....  
3. Rezuan 4 - Thu 2/Aug/2012, 1:05pm
email detail plz
rezuanismail@gmail.com  
4. Dj Amy - Thu 2/Aug/2012, 1:13pm
email detail cimon_cat87@yahoo.com.my  
5. Azeme - Thu 2/Aug/2012, 2:10pm
email juga pd saya handsetman@gmail.com  
6. Asmawi Izat Bin Alid - Thu 2/Aug/2012, 2:28pm
salam..berhati2 la yer..sekarang ni paham2 lah..kita dlm bulan puasa,lepas tu raya pula kan..so,mcm2 penipuan dah ada,ayat memang cantik,rekaan semata2..lepas tu pula tidak di sertakan butiran,alamat,no hp,aggrement..  
7. Solihin 3 - Thu 2/Aug/2012, 11:06pm
Sy lbih suka menjual...jnji hasil yg dpt tk ragu2.. hasil dri titik peluh sndiri..dunia ni penuh dgn warna warni, mcm2 ada..  
8. Faris Asmar - Thu 2/Aug/2012, 11:51pm
Salam Solihin,saya ada tawaran kerja untuk anda , produk masih baru di Malaysia . Untung runcit 30 ke 40% . Jika berminat hubungi saya di 0129121544 (Faris)  
9. Jep 5 - Sat 4/Aug/2012, 12:08am
mcmana nk letak butir2 peribadi dia...sebab yg dapet ribu2 tu bkan dio...org yg kato,,,kan dio kato, apo kato mereko...aduiiii  
10. Areda - Sat 4/Aug/2012, 12:07pm
Salam ramadhan...tumpang iklan :)

Hari ni saya dh dpt RM100 dgn link >>> http://www.ll.my/uten

Xrugi saya join ni dulu... hari2 masyukk jek>>>http://www.ll.my/uten

Modal pon kecik jek,tapi wang bertubi2 masyukkk... saya just promote,ajak kengkwn join n sambil2 chatting jek...http://www.ll.my/uten

Anda cuba la klu xpercaya :>>>
http://www.ll.my/uten
http://www.ll.my/uten
http://www.ll.my/uten

Semoga success selalu :)  
11. Mierzainal - Sat 4/Aug/2012, 4:23pm
white_aries92@yahoo.com  
12. Botax Erol - Sun 5/Aug/2012, 3:15am
Mcm cara nk jual org punye detail je...
Nnt ramai org email detail.. Bleh jual utk iklan...
Mane ade shortcut untuk kaya camni...
nk kaya kena keje keras... Kecuali dgn kuasa Allah...  
13. Ellc - Mon 6/Aug/2012, 6:59pm
rm 15 je..
nak lebih detail..klik ni
www.sophieparisworld.com/ellc  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..