Risiko 0.1%
Muhd Alfizan @ ST TEGUH GEMILANG
Tue 3/Jun/2014 2:30pm [Last Comment]
Asslmkm..?Kepada warga majalah dan yang membaca warkah ini.
Alhamdulillah sekarang semakin ramai kawan2 sy telah mendapat pendapatan pasiff dan fizikal gold di tangan jenama Pamp Suits dari WGCCorp.Pada mulanya sy pun mcm anda2 semua tidak percaya dengan WGCCorp kerana company ini 100% off show dan private company.Tetapi selepas sy mengkaji semua dengan perniagaan apa yg harus sy jalankan skrg ini,dengan modal yang tinggi cnth :jika sy berniaga buger pun modal je sekurang2nya 3k ke 5k sy kne kluar untung blm tentu lagi...Jadi sy bernekat untuk memilih WGCCorp kebetulan pula WGCCorp ada menawarkan pakej 0.1% risiko, dengan modal min Usd10.00.

Bagi saya semua perniagaan ada risikonya,jadi sy bernekat terus memilih WGCCorp sebagai satu platform perniagaan .Selepas sebulan sy dah buat skrg pendapatan sy Alhamdulillah luar jangkaan sy kerana kwan2 sy pun ramai yg dah dapat income seperti saya dan mendapat fizikal gold lagi di tangan mereka,apa lagi mereka bergambar sakan la heheehh..

Nasihat saya kepda anda di luar jgn lah syg kn duit RM35.00 sbb bila2 masa saje ia nya akn hbis kdg2 5mnt pun blh hbis shgga kita tk nmpk ke mana perginya duit kita. Jadi sahabat2 semua boleh la mengikut step yg sy buat dgan modal serendah Usd10.00 saja mudah2han ianya akan berhasil jika sahabat2 usaha dengan rajin..

keterangan lanjut hbungi msg/wasp sy En.fizan 012-6033839 jika ayat sy menyakitkan hati sahabt2 semua sy mohon maaf ...

Niche: Pelaburan Emas
 
1. Mad Sani 2 - Tue 3/Jun/2014, 2:34pm
detail to globalprofit_08@yahoo.com  
2. Wan69 - Tue 3/Jun/2014, 2:52pm
DETAIL : ramieza0509@gmail.com  
3. Muhd Alfizan - Tue 3/Jun/2014, 2:59pm
saya dah email kan  
4. Firdaus Ishak - Tue 3/Jun/2014, 3:07pm
saya berminat nk join...email maklumat lanjut cara pendaftaran n pembayaran ke abefird82@yahoo.com  
5. Randall 2 - Tue 3/Jun/2014, 3:51pm
DETAIL : randallscurge@gmail.com  
6. Alieza 2 - Tue 3/Jun/2014, 4:33pm
email detail aliezaliza@gmail.com  
7. Haron Azeez - Tue 3/Jun/2014, 7:13pm
Boleh email kepada saya juga...

haronazeez@gmail.com  
8. Ron 17 - Wed 4/Jun/2014, 12:59am
EMAILKAN DI rondeborah09@gmail.com  
9. Mohd Fauzi Salman - Wed 4/Jun/2014, 1:31am
Emailkn ke foji_grunge@yahoo.com  
10. Bahry - Wed 4/Jun/2014, 1:42am
Berminat duiemy@yahoo.com.my  
11. Dhuha90 - Wed 4/Jun/2014, 10:00am
email detail....madiyusof90@yahoo.com  
12. Mie 18 - Wed 4/Jun/2014, 11:50am
bole kasik detail

mie_77@yahoo.com  
13. Tukjanggut - Thu 12/Jun/2014, 9:37am
i berminat email detail kpd tukjanggut_63@yahoo.com  
14. Muhd Alfizan - Thu 19/Jun/2014, 2:29pm
saya emailkan  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..