Restoran Masakan Melayu untuk Diambil Alih di Masai, Johor
Zarif 51 - Wed 16/Nov/2022 7:42am [Last Comment]
Assalamu'alaikum dan Salam Sejahtera,

Berat nak dilepaskan tapi disebabkan komitmen kerja yang selalu outstation dan akan transfer di luar Johor, kami ingin menawarkan kepada sesiapa yang ingin mengambil alih restoran kami yang berkonsepkan masakan melayu. Lokasi restoran di Masai, Johor.

Insyaa-Allah berbaloi sebab average sales mencecah 4 angka sehari. Restoran juga lengkap dengan semua perkakas, dapur, 5 chiller, kerusi meja, tempat buat minuman, dapur, pinggan mangkuk, cawan. Semua dah siap tinggal tukar management je.

Restoran juga dilengkapi bilik loteng yang selesa untuk solat dan berehat siap dengan aircond. Boleh juga dijadikan mini office.

Chef yang pakar masakan melayu dan dua orang pekerja yang rajin serta komited juga dah sedia.

Ada killer menu yang dah dikenali ramai dan ada pelanggan tetap.

Restoran dilengkapi dengan food panda dan grab. Terminal machine untuk bayaran menggunakan kad debit atau kad kredit pun ada.

POS system juga akan diberikan. Kos untuk beli POS system ini lebih kurang RM 3,500. Tapi akan diberikan juga secara percuma. POS system ini dilengkapi dengan cash drawer, Wifi Router, printer resit, printer order di dapur dan iPad. Order dan bayaran menggunakan POS system ini akan melancarkan pengoperasian restoran.

Sekiranya anda baru nak menceburi perniagaan F&B, kami akan kongsikan semua knowledge. Insyaa-Allah sempat sebelum kami berhijrah. Perniagaan F&B ini menyeronokkan.

Kami juga dah ada supplier untuk bahan2 mentah seperti sayur, ikan, daging, ayam dan sebagainya. Semuanya akan kami kongsikan juga untuk memudah urusan owner baru.

Kepada enterpreneur yang berminat, boleh hubungi saya, Zarif di talian 018-2991440 atau whatsapp. Nanti kita bincang2 sambil minum teh tarik. Hehe

018-2991440
https://wa.link/z5k7y2

Insyaa-Allah berbaloi. Tinggal ambil alih dan teruskan perniagaan. Menu semua dah ready. Kalau nak tambah menu pun ok. Kami akan berikan juga Facebook page untuk diambil alih bagi tujuan marketing.

Terima kasih.

Niche: Bisnes Restoran | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Fadzli Bin Hamzah - Thu 1/Dec/2022, 4:56am
Assalamualaikum... Sesiapa yg mencari pengasuh anak dari bayi hingga 4 thn boleh hubungi Saya. Keutamaan kepada yg bekerja dari jam 7 hingga 3 ptg. Ahad hinnga khamis. Cuti ikut kerajaan negeri. Saya nk jaga seorg sahaja. Lesen JKM ada. Siapa cepat dia dpt. Area Pulai Hijauan, bandar baru kangkar Pulai, you choh. Apa2 boleh PM dulu ya. 01128012139  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..