Rakan Pinjaman Mudah AIM untuk Wanita
Dahlia Mikhael - Wed 23/Apr/2014 9:56am [Last Comment]
Salam.
Saya ingin mencari ahli baru AIM yg ingin membuat pinjaman tanpa penjamin.

syarat :
1) Wanita berdedikasi dan berwawasan dlm bisnes.
2) mempunyai perniagaan
3) tinggal di Sg. Ramal Dalam, Kajang, Bangi dan sekitar yg berdekatan.
4) pinjaman bermula dari RM3000 hingga RM50,000 ke atas.
5) boleh menghadiri meeting AIM setiap minggu. Hari Isnin, 10.30am ~ 12.00pm.

berminat? sila email ke dahliamikhael@yahoo.com
Syarat mudah pinjaman bisnes bagi kaum wanita. Ini mungkin batu loncatan untuk anda menjadi wanita berjaya. Amin.

Terima kasih.

Niche: Pinjaman Amanah Ikhtiar Malaysia | Ingin Berniaga
 
1. Arnie Azizan - Wed 23/Apr/2014, 10:26am
Salam Dahlia, saya tinggal di Putrajaya. boleh j0in x?  
2. Aziah Abbas - Wed 23/Apr/2014, 6:35pm
Area shah alam u5... Boleh hubungi saya 012 384 9071  
3. Nordin 34 - Tue 29/Apr/2014, 1:36pm
salam...boleh hubungi saya..saya tinggal di kajang..untuk maklumat lanjut hubungi saya 0183237167  
4. Yanlim - Wed 30/Apr/2014, 11:31pm
di perak ada tak? jika ada tlg call 016-5556510  
5. Syahida Bt Kassim - Mon 5/May/2014, 9:11am
Saya d bukit tinggi klang. .Berminat call : 013 9116434  
6. Pn Aleen 2 - Mon 5/May/2014, 2:38pm
tumpang iklan... mencari rakan pinjaman AIM kawasan Prima Damansara/Damansara Damai/Sg.Buloh seramai 3 orang.Berminat msg/wassap pn.Aleen 017-6243312  
7. Nn Gold - Tue 6/May/2014, 11:06am
Saya di petaling jaya kpd sapa saya bole berhubung? 0183202044  
8. Makbelalang - Wed 7/May/2014, 12:40pm
saya surirumah yang menjalankan perniagaan online dan telah banyak membantu surirumah bebas dari hutang malah pendapatan melebihi suami.
visit http://puanhanim.blogspot.com/  
9. Dahlia Mikhael - Thu 8/May/2014, 10:31am
Salam. Terima kasih kpd yg telah menghubungi saya. Pusat AIM Sg. Ramal Dalam, Kajang masih membuka keahlian kpd usahawanita yg memerlukan modal utk mengembangkan perniagaan sedia ada.  
10. Oceano - Thu 22/May/2014, 5:21pm
berminat memulakan perniagaan?
nak dptkan stok tudung termurah?

disini ada senarai lebih 10 kedai lubuk stok tudung termurah dlm malaysia.

rahsia ini hanya penjual tudung yg pro saje yg tau. ini kami ingin berkongsi dengan anda..

rahsia lubuk tudung
=====>>>http://bit.ly/1mNGQcs  
11. Azila Hashim - Thu 29/May/2014, 11:15am
Saya berniaga kecil-kecilan dibidang makanan...saya ingin mengembangkan perniagaan saya dengan membeli kedai makan di JB. saya ingin mendapatkan loan. bagaimana dan ada sesiapa yg boleh membantu saya. budget loan dalam RM50k.
lokasi kedai makan berdekatan dengan kilang..tks.  
12. Khairil 146 - Mon 2/Jun/2014, 8:12pm
Nk pinjam, kne byr.. xbyr, kne tindakan..
Kpd yg dh buntu nk cr modal, ada mslh kewangan, kne kejar bank/ahlong..
in syaa allah sy cb bantu sbaik mungkin. Syarat mudah, pernah/masih mncarum dgn kwsp dgn baki minimum rm4k didlm akaun 2 anda.
Xde sebarang upfront, mudah, sah dan cepat.
Proses 10 hari bkerja.

Call/sms: 011-2410 6411 khairil  
13. Rosse Rozalind - Fri 6/Jun/2014, 2:07am
sya berminat utk mnyertai Pinjaman AIM.sesiapa yang masih memerlukan sahabat .saya area klang bandar baru bukit raja.sms tau wassap no saya 011-23649497..sya org muda nak belajar berniaga.  
14. Nordin 34 - Fri 6/Jun/2014, 2:05pm
kepada Dahlia Mikhael...boleh hubungi saya puan rozita 0183237167....masih ada lg ke keahlian AIM???? trima kasih  
15. Cindai 3 - Mon 9/Jun/2014, 4:11am
saya di bukit beruntung..ada sesiapa perlukan ahli...boleh hubungi saya 010-8036294 tq  
16. Syafrizal Bin Malik Sidik - Wed 18/Jun/2014, 8:06pm
saya mengambil upah untuk membuat kertas kerja...hubungi 01123842703 (syaf)  
17. Dahlia Mikhael - Thu 4/Sep/2014, 11:21am
Salam. AIM Pusat Dahlia, Sg. Ramal Dalam, Kajang, membuka keahlian utk sahabat baru. Kepada mereka yg berminat utk mendapatkan modal utk kembangkan perniagaan boleh hubungi Puan Efa ditalian 0102351413 @ Puan Ain 01123158221. Terima kasih :)  
18. Kak Jie 2 - Thu 9/Oct/2014, 10:35am
Saya di port klang, jika ada area yg berdekatan, mayb sampai shah alam bole watsupp saya 0173419615..nak kembangkan lg perniagaan yg ada..tq  
19. Farkimie - Thu 16/Oct/2014, 4:32pm
saya berminat area cheras
0172263360  
20. Razi Abas - Sun 25/Jan/2015, 3:02am
Assalammualaikum. Anda dr sekitar KAJANG? Kami sdg mencari sahabat2 baru utk pusat kami AIM PUSAT SITI KHADIJAH (sg kantan kajang).

Berminat blh ctc sy TUN 019-2142769

**Nick name razi abas nie ialah suami saya**  
21. Nur Syazwani 38 - Wed 23/Oct/2019, 8:16pm
saya mengambil upah untuk membuat kertas kerja...hubungi 01114343016 (wani)  
22. Jomloan1 - Mon 21/Dec/2020, 2:41pm
Personal Loan For Malaysian 🕴#JOMLOAN$$

Tertumpu : Negeri Sembilan 🎗Selangor 🎗Kuala Lumpur 🎗

•Swasta✔•In House Security ✔•Kilang✔•Hotel✔ •Kerajaan✔•Driver Company✔

🍃Segala Urusan Pinjaman Hanya Dijalankan Didalam Pejabat Sahaja.
Kepada Sesiapa Yang Sedang Menghadapi Masalah Kewangan Yang Tidak Dapat Diselesaikan, Kedatangan Anda Dialu-alukan.

Syarikat Niena Berikan 🌸:
•Tanpa Upfront Payment💸
•Kadar Faedah Yang Rendah🎉
•Maklumat Anda Dirahsiakan🎈
•Gaji Auto Credit Ke Bank Account💳
•Proses Pinjaman Murah , Mudah , Selamat Dan Segera💡
•Pinjaman diluluskan dalam tempoh 30 minit,💰
•Agent yg Dipercayai

🍃 Info Lebih Lanjut
Whatsapp 0107880515 NIENA ♥️
http://www.wasap.my/60107880515/nakloanniena  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..