Rakan Niaga
Ahmad 1047 - Sat 30/Jan/2016 1:26pm [Last Comment]
Salam..saya ingin mencari rakan niaga untuk berniaga dalam ape jenis perniagaan..sesiapa yg mempunyai idea bleh hubungi sy di email ahmadmyagri@gmail.com..modal sudah ada tapi xtahu nk bisnes ape..tq

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Mohd Alias 7 - Sat 30/Jan/2016, 1:37pm
Assalam boss
Jom join biz ngan saya
Buat biz global herbs sb skarang semua orang tengah mencari product ni dan profit keuntungan yg tinggi
Globalherb memang hebatx2 ,excellent
Call or WhatsApp untuk info lebih lanjut
01110792561  
2. Hasan 2 - Sat 30/Jan/2016, 10:41pm
Boleh cuba niaga frozen food bertapak di rumah dulu...
Produk terbaru saya meatball asli resepi indon... Satu kilo rm12
-+ 100 biji sepeket , saiz mcm fishball
Saya pengeluar n pembekal
Frozen food area niaga salak tinggi  
3. Rizlan Dani - Sun 31/Jan/2016, 3:47am
Jom bisnes modal kecik......bisnes sekali..income berkali2.........6 thn komisen bang...ini bkn insurans ya.....ini program telco terbaru!!!!!

Wassap laju2........0169713924(Roslan)  
4. Jaafar Bin Mat Don - Sun 31/Jan/2016, 8:04am
Sila hubungi sy di talian 01127164262  
5. Arif Ikhwan - Sun 31/Jan/2016, 11:26am
Assalamualaikum En.Ahmad.

Kami membekalkan car perfume berkualiti tinggi dengan harga terendah di pasaran.
Terdapat 15 wangian untuk pilihan anda.

Khas untuk mereka yang ingin memulakan bisnes dengan modal yang kecil atau peniaga2 lain yang ingin menambah produk perniagaan mereka.

Wangian hot masa kini :
Vanilla
Apple blossom
Sparkling Lemon
Strawberry
Lavender
CK Air
Esclade
Tutti Frutti
Honey Dew
Love spell
After tobacco
Pandan Sakura
Flora

Harga borong yang kami tawarkan :
50pcs RM3.90/pc
150pcs RM3.70/pc
300pcs RM3.50/pc
500pcs RM3.30/pc
1000pcs ke atas RM3.10/pc

Market price RM10-12/pc

Price tidak termasuk postage.
Boleh juga COD di Tesco Ampang

Jika berminat hubungi/ whatsapp kami di 011-32741017

Thanks.
AAI Angsana Enterprise  
6. Rohaida Shaari 3 - Sun 31/Jan/2016, 12:37pm
As salam. Perniagaan x perlu modal pun..idea dan smgat je..join partnet. Wssap 010 3812782  
7. Mohd Hanizar - Sun 31/Jan/2016, 4:04pm
Modal minima tuan, ejen buku perputakaan sekolah seluruh Malaysia, hanya edar katalog & ambil pesanan kami akan hantar.Nizar sms@whatsap 012-2418082  
8. Mohd Ikhwan Abdullah Ikhwan - Sun 31/Jan/2016, 7:16pm
Saya menjalankn perniagaan di area pudu central..perniagaan baju dll wat sapp0126105378  
9. Zamir 25 - Sun 31/Jan/2016, 8:55pm
saya pun cari rakan niaga. email zaachadi01@gmail.com  
10. Mohamed Sharif - Sun 31/Jan/2016, 10:52pm
Berminat catering & event call 0196600012 whatsap 011 52915553  
11. Noor Ain Zainal Abidin - Sun 31/Jan/2016, 11:07pm
Salam,saya juga baru ingin memulakan perniagaan,untuk menjadi pembekal nasi lemak bungkus daun pisang.jika ade cadangan tempat sila whatsapo saya..no 0127764963  
12. Dee Nordin - Mon 1/Feb/2016, 11:14am
Salam , Baca email dari kami ?  
13. Mazan 3 - Mon 1/Feb/2016, 2:09pm
Assalam!!
Program baru masih panas🔥🔥🔥
ClassicFX Venture 2016
https://www.classicfxventure.com
Rate join 5.0
Rate withdraw 5.0

1 lot=rm50/$10
✅PAKEJ STARTER✅
Roi 13% Setiap hari

Modal rm50 10hr dpt rm65
Modal rm100 10hr dpt rm130
Modal rm150 10hr dpt rm195
Modal rm200 10hr dpt rn260
Modal rm250 10hr dpt rm325
Modal rm300 10hr dpt rm390
Modal rm350 10hr dpt rm455
Modal rm400 10hr dpt rm520
Modal rm450 10hr dpt 585
Modal rm500 10hr dpt 650
Modal rm1000 10hr dpt 1300
Modal rm1500 10hr dpt 1950
Modal rm2000 10hr dpt rm2600
Modal rm2500 10hr dpt 3250
Modal rm3000 10hr dpt rm3900
Modal rm3500 10hr dpt rm4550
Modal rm4000 10hr dpt rm5200
Modal rm4500 10hr dpt rm5850
✅PAKEJ BIZ✅
roi 15% setiap hari
Modal rm5k 10hr dpt rm7500
Modal rm10k 10hr dpt rm15k
✅ PAKEJ PRO✅
Roi 16.66% setiap hari
Modal rm15k 10hr dpt rm25k
Modal rm30k 10hr dpt rm50k
Modal rm45k 10hr dpt rm75k
Modal rm60k 10hr dpt rm100k

Semuanya pendapatan pasif Duduk Diam Dapat Duit !!!
✅Roi withdraw setiap isnin
Min $10=Rm50
Max ikut pakej
✅unilevel bonus sabtu & rabu
Min $10=Rm50
Max ikut pakej

Untuk mengaktifkan akaun/membuat bayaran
Pm/ whataps 0193436734
-trader-

BUAT BAYARAN KE AKAUN
➡MAYBANK 1121-1112-5403
DAN WHATAPPS KE 0193436734
✅USERNAME
✅NAMA
✅PAKEJ
✅BUKTI BAYARAN  
14. Iskandarzain - Mon 1/Feb/2016, 11:02pm
Berminat nak join jual kasut bundle?
2.5k untuk 50 pasang
4.5k untuk 100 pasang

Ini number phone saya
+60142262479

Kualiti kasut semua boleh tengok di instagram @bundle_rio  
15. Azman 288 - Tue 2/Feb/2016, 3:31am
Ahmad jom bisnes printing
0193546900 w.up  
16. Ida Ahmad 4 - Tue 2/Feb/2016, 2:12pm
kalau minat dlm pernigaan kolam mancing udang..sy ada kolam yg dah beroperasi dan pelangan setia...profit bulanan rm 3k..minat blh wassap sy..  
17. Ahmad 1047 - Tue 2/Feb/2016, 7:29pm
Wsalam..terimakasih kerana memberi respon..sy akan cuba balas msg2 anda dan memilih bidang yg sy berminat..kepada ida ahmad..sila tinggalkan no telephone anda..tq  
18. Renomajay - Wed 3/Feb/2016, 2:33am
Berminat nak niaga air jagung ber lemak yg kini menjadi Fenomena air balang di malaysia...jika minat detail saya akan whatapss..0108497869  
19. Mohd Akmal 4 - Wed 3/Feb/2016, 10:56pm
Salam & Selamat Sejahtera, saya Mohd Akmal mencari rakan bisnes dgn modal RM380 - RM38,000, potensi income RM266,000 setahun. Real bisnes yg berdaftar bukan money game. Bimbingan disediakan tempat terhad. Minat & Serius serta terbuka kepada

*blacklist
*bankrap
*warganegara Malaysia
*warganegara Asing

reply ZGI to 013-3327102
reply ZGI to 013-3327102
reply ZGI to 013-3327102  
21. Pena Biru - Fri 12/Feb/2016, 3:45am
Salam. Jika berada d sekitar kl, kami memerlukan rakan niaga utk memasarkan aiskrim homemade jenama ummi de sorvete. Call jika berminat 0149285411  
22. Siti Zakirah Mohd Rosli - Fri 12/Feb/2016, 7:43am
Assalamualaikum.
Jom buat income bersama saya. InsyaAllah rm100K dalam masa setahun. Lesen ada. Nukti pon ada.
Wasap ira 0139519116 tuk details  
23. Muhamad Aimullah - Thu 18/Feb/2016, 9:10am
Assalamualaikum en ahmad,
Jika mahu berniaga lihat apakah masalah disekitar en ahmad tu. Baru boleh dapat idea.. en ahmad sekarang berniaga atau masih bekerja?
Jika mahu tanya idea berniaga mcm macam ahli boleh bagi. Persoalannya sudah bersedia ke?
Sudah tahu ke dimana masalah pelanggan yg en ahmad boleh selesaikan?
Sy boleh beri sedikit nasihat dlm pernigaan. Pm sy dan sy kongsikan pengalaman berniaga selama ini.
Jatuh bangun itu sudah menjadi lali dlm hidup sy.  
24. Adi Nubli Ramli - Tue 23/Feb/2016, 3:34am
salam, tuan cuba go through website saya
http://bit.ly/1nYkN70  
25. Joehari Bin Mat Yusoff - Tue 23/Feb/2016, 10:29pm
jom jadi pengedar produk CWC.biz yang tidak memeningkan kepala dan tidak mengganggu tugas hakiki dan gaji anda.nikmati income bulanan dan tahunan.
Classic Worldwide Corporation.
dealer 016-3354304.  
26. Ms L - Sat 5/Mar/2016, 5:37pm
Kalau masih belum berjumpa bisnes yg diinginkan, boleh contact sy di 01123870750. Sy juga sedang mencari bberapa org rakan niaga utk bisnes produk teknologi Jepun (produk anti-penuaan) yg skg ni tinggi demand nya di pasaran. Selamat mencuba dan terima kasih. :)  
27. Azhar 529 - Sat 26/Mar/2016, 11:42pm
klu nk jv pun boleh, tengah run sekarang. xde masa nak handle.
http://www.majalah.com/?classified:kolam-pancing-air-masin-untuk-dijual-takeover:FX74Y5ZB75  
28. Rezekiberkat32 - Wed 30/Mar/2016, 5:43pm
Trylah melabur dalam bisnes pertanian, perjanjian disediakan, untung lebih kurang 20%-30% sebulan...berminat email saya rezekiberkat32@gmail.com  
29. Mri Resources - Fri 1/Apr/2016, 1:36pm
jom berniaga mesin vending air.dulusaya buat mesin duit kertas utk dobi, n sekarang saya igin mencuba untuk buat vending machine air kotak pulak.tak perlu spend banyak masa, kerja2 operasi/maintenance biar sy yg buat,sebab sy bole beri tenaga je modal belum ada.dan kalau ok, kita boleh cuba bisnes2 dlm bidang yg lain pula..0102133099  
30. Niaga Ramadhan - Wed 11/May/2016, 2:43pm
boleh call sy skrg 011 122 830 16,  
31. Ahmad 1089 - Thu 2/Jun/2016, 2:23am
Jom bisnes car wash.0134898765  
32. Chris Seow - Wed 22/Jun/2016, 6:33pm
call centre?
revenue bulanan minimum RM60,000

start up cost RM50k

012-9209862 chris
chrisdefurcar@gmail.com  
33. Tiqa Roslan - Sat 23/Jul/2016, 2:25am
Assalamualaikum. Saya Nur Atiqah authorised agency dari I Synergy Holdings Berhad. Kami sedang membangunkan satu trending baru iaitu Data Technology yang bakal memecah pasaran ASEAN tak lama lagi. Jika En berminat, sila hubungi saya,
email : nuratiqahroslan17@gmail.com  
34. Bryan Chin - Wed 19/Oct/2016, 4:50pm
anda kongsi sy berniaga copun topup
topup merupakan perniagan dan keperluan 24 jam
sambutn dgt luar biasa
silah whtspp sy 0195387491
harga murah utk oder hari ni
rm10 jual rm9
rm5 jual rm4  

Page 1   (Total 34 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..