Rakan Niaga Madu Lebah Asli Setiap Negeri Diperlukan
Airist Management Resources - Wed 13/Feb/2013 12:41pm [Last Comment]
Salam...

Sy ingin mencari setiap negeri seorang individu yang akan menjadi Rakan Niaga utk perniagaan madu lebah asli.

Tugas Rakan Niaga memasarkan produk madu lebah asli di negeri masing-masing. Untuk yang berminat menjadi Rakan Niaga Madu Lebah Asli sila hubungi sy terus utk info lanjut.

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

Selain itu juga kepada yang berminat utk menternak madu di tempat sendiri kami menyediakan pakej ternakan madu mengikut budget anda... dan utk pihak kami menternak di lokasi kami... harga sekotak RM5000 dan hasil milik anda sepenuhnya.. upah penjagaan boleh dibincangkan..

Dan pihak kami juga boleh memasarkan madu lebah yg diternak dilokasi kami dgn perkongsian keuntungan jualan sebanyak 30%...

wassalam..

semua boleh dibincangkan mengikut situasi menang-menang

Niche: Pembekal Madu
 
1. Airist Management Resources - Wed 13/Feb/2013, 12:52pm
Salam...

Utk projek ternakan madu dan pemasaran produk madu sy lebih pd konsep bergabung dan bekerjasama dlm mendapatkan peluang ini tanpa perlu berhutang...

idea sy mudah.. setiap org akan mengeluarkan modal RM5000 x 10 negeri dan rm50000 akan digunakan utk membeli produk madu secara berkumpulan... dan ini akan memastikan harga mudah diperolehi..

Dan anda yg memasarkan mengikut harga masing2 ataupun kita boleh selaraskan harga .. tujuan sy di sini adalah utk memaksimakan keuntungan dan mendapatkan produk dgn harga murah.. jika kita membeli secara bersama2 harga dpt rendah dpt dibincangkan lagi...

utk info call sy... 0112-8476 124 jgn mengamalkan hutang utk berniaga...

wassalam  
2. Syed Haron 2 - Sat 16/Feb/2013, 1:09pm
salam, saya ada membekalkan madu lebah bela 100% asli
harga terendah dipasaran.
call/sms 0137639981  
3. Airist Management Resources - Tue 19/Feb/2013, 8:05am
Salam...

tuan syed haron 2 ternak sendiri ke?? di mana??

kami mengusahakan sendiri ternakan madu lebah... dan jika ternak sendiri sila email lokasi utk lawatan dan mungkin perbincangan boleh dilakukan nanti...

ada byk peluang sekiranya kita bergabung...

wassalam  
4. Airist Management Resources - Wed 20/Feb/2013, 9:20am
Salam...

Kami mencari 25 individu yang berminat utk menjadi pengusaha ternakan madu lebah di bawah rangkaian airist management resources...

Syarat utk menjadi pengusaha ternakan madu lebah adalah:-

1. Mengikuti kursus bayaran RM3000
2. Mempunyai lokasi utk ternakan madu lebah.. jika tiada lokasi syarikat ada cuma perlu komitmet utk penjagaan akan diuruskan oleh pengusaha.
3. Pemasaran boleh dilakukan bersama2 dgn syarikat atau sendiri..
4. Keutamaan pengusaha di perlis-kedah utara.. lain2 juga dialukan

Sesiapa yg berminat sila email ke airistmr@gmail.com atau call sy 0112-8476 124

p/s: Utk individu yg nak jdkan madu sbg produk syarikat sendiri juga dialukan... dan yg nak jd wakil jualan syarikat juga diperlawa..

Wassalam  
5. Sharifah 101 - Tue 26/Feb/2013, 12:28am
Salam.

Boleh ke kalau nak jual madu secara online/dropship.

k sharifah  
6. Sharifah 101 - Tue 26/Feb/2013, 12:30am
Salam.

Boleh ke kalau nak jual madu secara online/dropship.

email ke : sharifah.samsudin@gmail.com
sms : 011-12274288  
7. Arif Amzar Consultant - Sun 3/Mar/2013, 8:41pm
Program Usahawan Wanita

* KURSUS / LATIHAN DISEDIAKAN

* TERBUKA KEPADA SEMUA WANITA

* TERBUKA KEPADA GRADUAN MUDA / BARU TAMAT PENGAJIAN


BERMINAT HUBUNGI/SMS :- 012 - 256 1482 (Pn. Zue)
(SMS No. Tel & Nama anda)  
8. Airist Management Resources - Thu 14/Mar/2013, 5:50pm
Salam...

Sy akan usulkan dropship networking melalui website syarikat nanti..

In shaa ALLAH sy akan usahakan.. dan akan dihebahkan nanti..

Sy akan mencari yg benar2 layak utk menjadi agen dropship sy shj..

Melalui pemilikan syer lebah madu..

tq  
9. Arman 37 - Tue 13/Aug/2013, 12:39pm
Saya ada madu sidr dari yaman no 1 madu bukit utk di jual  
10. Airist Management Resources - Thu 19/Sep/2013, 9:01pm
Salam...

atas permintaan dr sesetengah individu yg menghubungi sy melalui phone dan email..

Di sini kami membuka peluang utk mengikuti kursus dgn harga murah.

tarikh : 22 & 23hb Oktober 2013

lokasi : Pusat Ternakan Lebah Madu, Sungai Batu pahat, Perlis

Bayaran : RM550/individu

Terhad 25 peserta sahaja..

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..