Rakan Kongsi Syarikat Pelancongan
Hariani - Thu 24/Mar/2011 3:22pm [Last Comment]
Tawaran adalah dipelawa untuk sesiapa yang berminat untuk berkongsi mengambilalih dan memajukan sebuah Syt Pelancongan Lesen Penuh (inbound, outbound, ticketing)
Syarat/Kelayakan :
1. Ada modal atau Pengalaman
2. Berminat

Sila nyatakan
modal yg anda boleh sumbangkan
atau
pengalaman anda ke
harianiharis@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Hotel Dan Resort
 
1. Azman Shah Ahmat - Thu 24/Mar/2011, 3:44pm
Saya berminat, tapi takde pengalaman. Berapa banyak modal minima yang diperlukan. Sila perinchikan pada email azshah65@yahoo.com.my  
2. Fara 11 - Thu 24/Mar/2011, 3:55pm
saya minat dan ada pengalaman TAPI TIADA MODAL..  
3. Hariani - Thu 24/Mar/2011, 4:34pm
Azaman/Fara 11: fwdkan kat email modal yg anda mampu. Kalau x der modal, nyatakan pengalaman anda.  
4. Hairie Othman - Mon 4/Apr/2011, 4:19pm
saya berminat dan seorang jurulatih Selam scuba dan ingin berbincang lebih lanjut  
5. Hariani - Mon 4/Apr/2011, 5:11pm
Assalam. Harap maaf quota yg dicadangkan telah penuh. sekiranya anda masih berminat sya cdgkan buat Travel agen baru dan boleh kongsi dgn kwn2 dan sya sedia bantu. Klu kongsi 4 org modal lebih kurang 5k sahaja  
6. Khairi 11 - Tue 5/Apr/2011, 4:10pm
Ada sesiapa nak kongsi modal  
7. Hariani - Mon 11/Apr/2011, 4:07pm
Khari 11: Cadangan yg baik. Mesti kongsi modal dan kongsi pengalaman. Saya ada sorang kwn yg minat. Nanti kita kumpul ramai2. 4 atau 5 org dah ok  
8. Cryptic - Mon 11/Apr/2011, 4:53pm
sy berminat.dgn spe sy bley berkongsi modal????
email detail kat sy

cryptictough@gmail.com  
9. Hariani - Thu 14/Apr/2011, 2:39pm
mungkin dgn teman2 dlm forum ni. bila dah ada ramai yg respond saya akan aturkan pertemuan di KL. masing2 boleh siapkan cadangan serta kenal hati budi dulu...Oleh itu sila letakkan email anda. nanti saya akan hubungi bila dirasakan cukup korum. Kepada yg x der modal pun digalakkan join tp mesti ada pengalaman atau pun prospek  
10. Basheer - Tue 19/Apr/2011, 2:48am
0122837424  
11. Wan Roziana - Tue 17/May/2011, 9:07pm
cik hariani... saya pon berminat sila emailkan saya wan_roziana@yahoo.com  
12. Matju 2 - Sun 22/May/2011, 3:01pm
adri.superb23@gmail.com tolong bg detail kat sy...  
13. Nor Azimah 4 - Sun 19/Jun/2011, 4:02pm
salam siapa yg berminat untuk jadi agen perlancongan sila hubungi saya sebelum 5hb July 2011 ,
1. Agen terhad
2. Kursus perlancongan akan
diberikan oleh pegawai dari
kementerian perlancongan
3. Pakej umrah percuma kepada yg
layak dan banyak lagi benefit yg
boleh anda dpt

Sila hubungi saya jika berminat hunbungi :- Roslan 0196623415
Emma 0196553415  
14. Amni - Mon 20/Jun/2011, 3:29pm
sy berminat menjadi rakan kongsi syarikat perlancongan. Sesiapa memerlukan sila contact details to umneymeen@yahoo.com  
15. Hariani - Mon 20/Jun/2011, 5:28pm
Amni: cadangan yg baik. Untuk semua yg berminat, Jom kita bertukar2 pendapat kt YM. Pls add me: destinasicuti  
16. Harisfadilah - Mon 27/Jun/2011, 3:02pm
Saya juga berminat, saya adalah Chairman of Dumai Tourism Board, Sumatra Indonesia, kami berminat bekerja sama dan menyertakanmodal juga, tapi syarikat tsb mestilah ada lesen outbond, kami juga mempunyai syarikat pelancongan di Indonesia, kami juga mempunyai pangsa pasar dari Indonesia untuk tujuan Malaysia, sila sesiapa yang bercadang hendak menjadi partner kami, kami sangat mengalu alukan. terima kasih Harisfadillah, 62 8126810 3769  
17. Hariani - Sun 3/Jul/2011, 12:37am
Harisafadilah: Pls fwd ur email  
18. Hariani - Mon 12/Sep/2011, 12:39am
Ada satu Syt Pelancongan untuk di jual.
Lesen Penuh. 130k sahaja. Lokasi Selangor.  
19. Aman Othman 2 - Sun 8/Dec/2013, 6:02pm
mencari rakang kongsi comp pelancongan, umur mesti bawah 30 tahun. baru saja dapat lesen. boleh hubungi 0192013575 untuk perbincangan  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..