Rakan Kongsi (Full Time) Dicari
Azli 4 - Fri 31/Aug/2012 10:24am [Last Comment]
Saya sedang mencari individu/group yang betul2 berminat dan berniaga sepenuh masa. Dengan pengalaman hampir setahun secara part time menjual ice-blended kini saya memerlukan partner supaya dapat menafaat sepenuhnya dengan kenderaan dan stall yg sediaada. Saya berhasrat hendak buka banyak lokasi ice-blended dan lokasi baru yang lebih strategik.

Rakan niaga hanya perlu mengeluarkan modal permulaan RM 10K sahaja. Saya akan menyediakan:
1) Lori pasar malam nissan venatte = 1 unit
2) Stall ice-blended = 2 unit
3) Khemah 10'x10' = 2 unit
4) Generator = 2 unit
5) Mesin blenber = 4 unit
6) Perkakasan yg lain2 = 2 set

Oleh kerana saya hanya bantu secara part time (Sabtu & Ahad sahaja) maka profit sharing adalah saya (40%) partner (60%).

Partner yg betul2 berminat, jujur, bertanggungjawab, boleh bekerjasama & lelaki sahaja dicari dan sila hubungi saya di 0192792029 (Azli). Lokasi yang sediaada adalah nilai 3 hari Sabtu & Ahad.

Niche: Ingin Berniaga | Bisnes Ice Blended | Bisnes Pasar Malam
 
1. Hk 2 - Fri 31/Aug/2012, 9:08pm
group pun boleh ke.....then nak kira mcm mana?  
2. Azli 4 - Sat 1/Sep/2012, 3:42pm
HK2 ........bole dibincangkan......sila call saya azli 019-2792029  
3. Azli 4 - Sat 1/Sep/2012, 3:44pm
Kalau nak sewa stall / peralatan / van juga bole juga....saya akan ajar sampai pandai buat ice-blended. Saya akan perkenalkan supplier kalau nak.  
4. Ramzi 2 - Mon 3/Sep/2012, 10:56am
Belajar buat powder ice blended dirumah.
Yuran RM 300 sahaja.
5 perisa akan di ajar.Free 3 perisa.
Berminat call 0139452548  
5. Hasyam - Tue 4/Sep/2012, 10:36am
membekal commercial blender 1200w tuk perniagaan ice blebded pada hrga borong..hubungi sy tuk maklumat lanjut 0122355796..syam tq  
6. Ejad 8 - Thu 6/Sep/2012, 7:20am
Package lengkap memulakan bienes ice blended menggunakan sachet...Satu-satu nya product pertama di Malaysia..
Pengedar juga diperlukan...Hubungi saya untuk maklumat lanjut 0127694372....Ejad Tq  
7. Azli 4 - Mon 10/Sep/2012, 9:00pm
Iklan di Tutup.

terima kasih.  
8. Mohd Iqbal Bin Mojahid - Tue 18/Sep/2012, 10:09pm
nak sewa tapak dkt tmpt sy x,meru,klang..betul2 depan sek.men.meru.0193725794  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..