Rakan Kongsi Dalam Pengurusan Event Seperti Wedding, Hi Tea, Launching Product atau High End Event Lainnya
W Plannerevents - Fri 2/Nov/2018 1:45pm
Salam sejahtera semua,

Saya dari We Planner Events beralamat di Damansara sekarang sedang mengembangkan perniagaan. Syarikat kami terlibat didalam semua bentuk pengurusan acara/events samada di lembah klang mahupun di seluruh negara.

Kami mempunyai kumpulan sokongan yang sangat besar dan boleh mengendalikan semua jenis acara seperti wedding, tunang, nikah, birthday party, majlis corporate, launching produk serta pengurusan venue. Kami mempunyai pengalaman selama hampir 10 tahun didalam industri ini.

Melihat potensi serta game plan dalam industri ini, kami mempelawa kepada anda yang berminat untuk menjadi rakan kongsi kami melalui pelaburan secara langsung. jumlah yang kami perlukan untuk membolehkan anda menjadi sebahagian daripada pemilik perniagaan ini adalah sebanyak RM10k shj.

Pihak kami sangat terbuka dalam urusan ini. Sekiranya pihak tuan/puan tidak ingin komitmen didalam pengurusan syarikat pihak tuan/puan boleh memberikan pinjaman pada nilai yang sama. Kami terbuka terhadap segala terma dan syarat dan diharap semua boleh dibincangkan bersama.

Apa yang pasti, pengurusan acara adalah antara bisness yang memerlukan suntikan modal yang rendah tetapi mempunyai margin keuntungan yang tinggi.

Sekiranya pihak tuan puan berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perniagaan ini atau pelaburan ini boleh lah menghubungi saya ditalian 0109881961.

T.kasih semua.

Niche: Mencari Pelabur | Pengurus Majlis
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.