Rahsia Perniagaan Telah Terbongkar. Permintaan Tinggi dan Tiada Persaingan Adalah Faktor Utama Perniagaan Berjaya.
Reghaaaa - Wed 3/Sep/2014 2:59pm [Last Comment]
Selama ini saya tercari-cari perniagaan yang tiada risiko tapi untung bersih boleh capai RM1000 sehari. Cari punya cari, akhirnya saya telah menceburi perniagaan ini. Hasilnya anda boleh lihat kat fb saya berikut:


https://www.facebook.com/pages/CuTe-tEddY-bEaR-Shop/309594552403292?sk=photos_stream&tab=photos_stream

Niche: Pengedar Permainan Kanak2
     
  1. Rancanganperniagaan 5 - Wed 3/Sep/2014, 3:26pm
    Nak contoh kertas kerja untuk buat apa-apa bisnes boleh lah rujuk

    --> http://koleksi-rancangan-perniagaan.blogspot.com/  
  2. Pravinah - Wed 3/Sep/2014, 6:55pm
    Mahu Kerja Part Time/sepenuh Masa? Bayaran Lumayan (Seluruh Malaysia)

    Untuk Individu Bermotivasi Tinggi
    Memilikki Komputer Ada Kemudahan Internet
    Tidak memerlukan Pengalaman
    Sepenuh Masa - Tawaran Masih Di Buka
    Latihan - Kemudahan Disediakan

    Klik Untuk Daftar Kerja Pengurusan Email

    http://bozzv6.net/pengurusemail1482

    >> Di Buka: Seluruh Malaysia
    >> Bayaran: Minima RM90 Sehari
    >> SMS: Puan Masnah 0127473549  
  3. Wan Nor Hisham - Wed 3/Sep/2014, 8:33pm
    Sedang mencari peluang niaga. Boleh explain sikit. wannor.za5@gmail.com  
  4. Azlinda Kamaruddin - Wed 3/Sep/2014, 9:26pm
    Salam
    Saya mencari ramai stokist dan agent untuk menjual goldbar
    Berminat wassap aflin 0123920244

    Berminat menjual emas 999.9 dan 916  
  5. Shah 1023 - Thu 4/Sep/2014, 2:16am
    Details n info: jptptp81@gmail.com  
  6. Kamisah Abd Manan - Sun 7/Sep/2014, 8:21am
    kini anda dalam satu perniagaan yang sangat besar . MINYAK...dunia mana pada hari ini yang meyatakan mahukan harga minyak tinggi ?

    Dapatkan subsidi minyak anda disini>> http://www.Saudagarminyak.net/jelita3  
  7. Wong Pay Nak - Sun 7/Sep/2014, 11:06am
    Salam

    Program membina usahawan menjadi jutawan

    Plan yang mudah dan murah
    Terbukti berkesan
    pendapatan mencecah RM9000 dalam masa kurang sebulan
    Sah di sisi undang2 dan agama

    Whats app sahaja ke kosong satu dua 748 9955  
  8. Hasan Alwi - Mon 8/Sep/2014, 2:44am
    JOMKITA wang tanpa modal dan percuma....http://jobandcash.com/?share=125173  
  9. Khazanah - Mon 8/Sep/2014, 10:17am
    BELI KERETA DENGAN HARHA HANYA RM650 SEKALI BAYAR SEUMUR HIDUP DA BERPELUANG JANA PENDAPATAN TAMBAHAN

    WHATSAPP 0164039600  
  10. Mie Belon 2 - Tue 9/Sep/2014, 9:40am
    salam..sy pembekal inflatable bouncer(istana belon )terbesar dan termurah di malaysia.barang diimport terus dari luar negara...jika berminat boleh hubungi 0124599156..whatsapp lu nk tgk gambar..  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.