Rahsia Jana RM500 Sehari!
Tekun79 @ Jana Wang Dari Rumah
Wed 11/Dec/2013 10:34am [Last Comment]
Assalamualaikum dan Salam sejahtera!

Thanks for klik!

''Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah Yang Saya Gunakan Untuk Transformasikan Diri Daripada Hidup-Makan-Gaji Kepada Seorang Jutawan Automatik Dalam Masa Hanya 15 Bulan Sambil Tengok DVD DiRumah!''

Ini benda benar! Tiada penipuan!

Pencarian buat duit anda berakhir disini...

Jika anda benar-benar serius untuk buat duit sambil goyang kaki dirumah, dan mahukan kerja sambilan sejam dua sehari tetapi boleh dapat RM100-500, anda mesti berikan perhatian sepenuhnya dengan apa yang bakal saya dedahkan disini.

Jika anda sudah bosan mencuba pelbagai kerja sambilan diinternet tapi baki akaun bank masih lagi ciput, anda bernasib baik kerana hidup anda pasti berubah selepas membaca langkah demi langkah rahsia saya buat duit dari rumah sehingga mencecah RM245,792 dalam masa setahun secara...PERCUMA! (Amaran! Untuk tempoh terhad sahaja!)

>>DAPATKAN SEGERA LAPORAN PERCUMA

Niche: Bisnes Ebook
 
1. Tekun79 - Wed 11/Dec/2013, 10:38am
DAPATKAN LAPORAN SEGERA PERCUMA! di http://ik.my/formula_duit
secara ikhlasnya.  
2. Ctmarnal - Thu 12/Dec/2013, 6:48pm
Salam.. EBook Mas Kahwin Yang Hilang.. WAJIB DAPATKAN!

Buku ini, akan menerangkan kepada anda tentang asas-asas teknik pengurusan kewangan yang betul KHUSUS untuk orang-orang bujang yang sedang berusaha mengumpukan duit untuk perkahwinan mereka. Jangan tunggu lama 2.. Nanti lama2 dia di ambil orang.. cepat dapatkan tip2 persiapan perkahwinan.. sila klik link ini..

http://www.maskahwin.com/hop.php?ref=ctmarnal  
3. Jutawandomain - Sat 14/Dec/2013, 9:39pm
Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana orang biasa membuat $xx, $xxx, bahkan $xxx,xxx setiap bulan tanpa meninggalkan rumah?

Pernahkah anda terbaca majalah ataupun berita yang memaparkan kisah bagaimana seseorang yang hanya dengan 1 nama domain yang dibeli (RM35), dan menjualnya kembali dengan harga $200,000 atau jutaan dollar dan seterusnya menjadi jutawan dalam masa satu malam?

Atau anda juga mungkin pernah mendengar atau melihat akan nama-nama domain seperti Insure.com yang dijual dengan harga 16 juta dollar, Sex.com dijual dengan harga 14 juta dollar dan Business.com dijual dengan harga 7.5 juta dollar?

Tetapi jika anda tidak pernah mengetahuinya langsung apakata anda lihat dahulu senarai nama-nama domain lain yang pernah dijual sejak tahun 1999 dibawah:


Nama Domain- Dijual Dengan Harga (Tahun)
1.Insure.com- 16 juta dollar (2009)
2.Sex.com- 14 juta dollar (2006)
3.Fund.com- 9.99 juta dollar (2008)
4.Porn.com- 9.5 juta dollar (2007)
5.Business.com-7.5 juta dollar (1999)
6.Diamond.com- 7.5 juta dollar (2006)
7.Beer.com- 7 juta dollar (2004)
dan lain@ lagi. Ketahui rahsia di

http://www.jutawandomain.com/index.php?ref=sylvia  
4. Adtaro - Mon 16/Dec/2013, 11:25pm
Sertai Kursus Usahawan, dapat:

1. Duit poket rm60k (xpyh byr balik)
2. Dana utk niaga rm50k (xpyh byr balik)

* sape bayar balik, aku tampor laju2 ('',)

Kenapa nak pinjam kalau kita boleh dapat dana? tanpa bayaran balik! hanya pergi kursus shj. Jangan la nak menambah hutang yg ada.. cukup la... mai kita pi kursus, belajar cara nak urus kewangan, cara nak niaga. nak niaga, kena ada ilmu. kalau xda ilmu, bagi dana rm10juta pun, lingkup jgk..

kursus akan diadakan di KL
> Kursus? percuma shj
> tiket bas? boleh claim dgn company
> Mknan? akan disediakan
> tempat tinggal? akan disediakan
> elaun kursus? rm70 sehari

*ini bukan MLM, jual barang, bukan forex, bukan insurans!
Mai dengar taklimat ringkas dulu. nak cita kat dalam ni, 8hari 8mlm x habis..

berminat?
add FB sy: Ad Taro
FB/what'up/wechat:
taip nama > lokasi > hp number
012-5600358  
5. Resepi Ice Blended 2 - Sat 28/Dec/2013, 3:08pm
jom buat bisnes ice blended!

http://resepiiceblendedcoklat.blogspot.com  
6. Nasir 25 - Mon 30/Dec/2013, 4:00pm
Rahsia bisnes printing di rumah,Tak perlu pekerja dan tak perlu mesin. Info lanjut just email di mdchair@mail.com  
7. Mamat 59 - Mon 6/Jan/2014, 9:20pm
Siapa Lagi Mahu Memperolehi Tambahan Duit Kocek RM100 Ke 500 Sehari? Atau Lebih,...TANPA Perlu Pening Kepala Mencari Produk, Hanya Secara Sambilan di Facebook anda, Dan Simpan Semua Keuntungan 100%?? Sistem Amat Mudah, Visit Site -->?

(http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/RahsiaBisnesOnline)

kalau xbleh klik copy link kat atas da paste pada URL.tq  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..