Quick Loan 1000 Tanpa Deposit Tanpa ATM Card Caver Area Selangor Kuala Lumpur dan Klang
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd - Thu 3/Jun/2021 11:46am [Last Comment]
Kami YNS Resources Sdn Bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.
Loan 1000 bayar balik 1000

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* Bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pinjaman lebih tinggi
* Bayaran bulanan murah dan rendah
* Tanpa penjamin dan tanpa deposit
* Jaminan kelulusan 50 minit
* Blacklist (ctos/criss) dialu-alukan
* Selesaikan pinjaman anda di money lender lain dengan cara bayaran yang lebih fleksibel

Dokumen yang perlu dibawa:
* Slip gaji 3 bulan terbaru
* Bank statment 3 bulan terbaru
* Ic photostat
* Epf penyata
* Bil api atau air
* Surat pengesahan jawatan (jika ada)

Kepada sesiapa yang berminat jadi agent kami, kami alu-alukan dan juga boleh dapat komisen yang lumayaan

Sila hubungi kami untuk pertanyaan
010-299 0200 mr jeff (call/whatsapp/telegram)
03-3163 0200 office
Pemohonan di pejabat pasti yakin dan boleh dipercayai

Tekan link di bawah ini untuk check kelayakan percuma :
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
Website : http://www.ynsloan4u.com

Office kita di selangor berada di port klang sahaja
Yns resources sdn bhd
No.99 tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Selangor darul ehsan
Waktu urusan
9.30 am to 6.30 pm
Isnin -sabtu

Untuk check kelayakan percuma boleh tekan link di bawah ini untuk check kelyakan percuma ;
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
Website : http://www.ynsloan4u.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mr Jeff - Thu 3/Jun/2021, 11:47am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
2. Mr Jeff - Thu 3/Jun/2021, 11:47am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
3. Mr Jeff - Thu 3/Jun/2021, 11:47am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
4. Nadia Loan - Thu 3/Jun/2021, 12:00pm
¬¬PINJAMAN PERIBADI (PAYMENT RENDAH)016-3519964
**KUALA LUMPUP & SELANGOR**

https://forms.gle/rZQ7yFUXWD39uJLB9
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M

⛔ TIADA BAYARAN DEPOSIT ⛔ TANPA PENJAMIN
KERAJAAN
SWASTA
PENCEN / SOCSO
GAJI MELALUI BANK !!!
COVER AREA , KL& SELANGOR

LOAN CASH DAPAT SERTA MERTA HARI INI
COMPANY BERDAFTAR
Tak terima BAYARAN PENDAHULUAN
ADA OFFICE UNTUK BERURUSAN
COMFORM LOAN START FROM INTEREST 1.5%

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL/SMS/WHATSAPP
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M  
5. Energy 5 - Thu 3/Jun/2021, 12:03pm
MCO 3.0''

LOAN SPECIAL UTK ORG YANG NAK URGNT GUNA WANG
INTEREST 1.5% RM1K-RM5K

BERITA BAIK KEPADA SEMUA WARGA KL / SELANGOR / N9
SYARIKAT KAMI MENAWARKAN PINJAMAN DENGAN INTEREST BERMULA 1.5%
PROMO INI TERHAD KEPADA 50 ORG YANG PERTAMA SAHAJA
SESIAPA YANG INGIN BUAT LOAN UP TO 50K, KITA ADA SPECIAL PROMOTION KEPADA ANDA

https://www.wasap.my/60183744123/M
https://www.wasap.my/60183744123/M
https://www.wasap.my/60183744123/M

🔥 blacklist bank / reject by bank

🔥 interest bermula 1.5% (t&c)

🔥 fleksible repayment

🔥 tanpa penjamin

🔥 rebate setiap 4 bulan

🔥 pinjaman 8-12 x ganda

Info pls pm&wassap (Aaron)
K. lumpur/Selangor

https://www.wasap.my/60183744123/M
https://www.wasap.my/60183744123/M
https://www.wasap.my/60183744123/M  
6. Mr Jeff - Thu 3/Jun/2021, 4:30pm
Menu
Quick Loan 1000 Tanpa Deposit Tanpa ATM Card Caver Area Selangor Kuala Lumpur dan Klang (VIP: Edit)
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd - Thu 3/Jun/2021 11:46am [Last Comment]
Kami YNS Resources Sdn Bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.
Loan 1000 bayar balik 1000

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* Bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pinjaman lebih tinggi
* Ba..  
7. Mr Jeff - Thu 3/Jun/2021, 4:31pm
Menu
Quick Loan 1000 Tanpa Deposit Tanpa ATM Card Caver Area Selangor Kuala Lumpur dan Klang (VIP: Edit)
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd - Thu 3/Jun/2021 11:46am [Last Comment]
Kami YNS Resources Sdn Bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.
Loan 1000 bayar balik 1000

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* Bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pinjaman lebih tinggi
* Ba..  
8. Mr Jeff - Thu 3/Jun/2021, 4:37pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
9. Kenny - Fri 4/Jun/2021, 10:41am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
10. Azlie 17 - Fri 4/Jun/2021, 1:43pm
ANDA ADA MASALAH KEWANGAN??
JANGAN RISAU KAMI ADA JALAN PENYELESAIAN...
kelebihan kami ialah:
🎈pihak kami bekerjasama dengan bank terpilih✔
🎈kadar faedah terendah ✔
🎈tidak perlukan penjamin✔
🎈berdaftar dan selamat✔
🎈prosedur mudah dan cepat✔
💥Khas utk kakitangan kerajaan..
💥jangan risiko kan diri anda dengan buat pinjaman dengan PINJAMAN BERLESEN/TAK BERLESEN‼️‼️
💥kami akan guide anda untuk dapatkan pinjaman TERUS daripada bank/koperasi terpilih 👍🏻👍🏻👍🏻
💥kami akan guide anda dari A - Z sehingga pinjaman anda diluluskan oleh pihak bank
NAK TANYA, NAK APPLY, NAK SEMAK ⁉
PUN BOLEH. KLIK DI BAWAH 👇🏻
☎️CONTACT US☎️
http://www.wasap.my/60193861021/SAYA_BERMINAT  
11. Nur Ida - Fri 4/Jun/2021, 2:46pm
PEMBIAYAAN PERIBADI-I UNTUK SEKTOR AWAN / AUTO DEBIT

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
�Tanpa Pegang Kad ATM ( Bayaran Secara Auto Debit )
�0% Interest Untuk Sebulan
�Kadar Faedah Yang Rendah.
�Tanpa Penjamin , Tanpa Cagaran.
�Gaji Auto Credit Ke Bank Account.
�Proses Pinjaman Murah , Mudah , Selamat Dan Segera.
�Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible.
�Kami Boleh Menyelesaikan Pinjaman Di Syarikat-Syarikat Lain Atau Ah Long.
�Tempoh Pinjaman 1-3 Tahun.
�Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-80k.
�Kadar Faedah Serendah 1.5%
_____________________________________________
✅AGGREMENT SIGN DEKAT OFFICE
🚫tanpa wang pendahuluan
➡wasap payslip dan bank statement untuk semakan
➡pastikan anda betul-betul serius

Maklumat lanjut boleh terus tekan link wasap di bawah
http://www.wasap.my/60183666438/loanmliza
http://www.wasap.my/60183666438/loanmliza
http://www.wasap.my/60183666438/loanmliza  
12. Upfront Resources Loan - Fri 4/Jun/2021, 4:00pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
13. Mr Jeff - Fri 4/Jun/2021, 4:15pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
14. Siti Syarah1221 - Fri 4/Jun/2021, 6:30pm
💰💰💰【Pinjaman Wang Berlesen Mudah Dan Cepat 】💰💰💰
📍KL 📍SELANGOR 📍NEGERI SEMBILAN 📍MELAKA
Terbuka kepada golongan pekerjaan
✅ Kakitangan Kerajaan / Pekerja Swasta
✅ Pencen / Socso / Peruntukan(Askar wife)
✅ 0% TIADA DEPOSIT
✅ Interest Rendah
✅ Maklumat Dirahsiakan
Cuma sediakan dokument ..
✔ Slip Gaji
✔ Bank Statement sahaja
CALL/WSAP 0122373911
http://pecredit.wasap.my  
15. Mr Jeff - Fri 4/Jun/2021, 7:32pm
Home Jobs Dashboard
Menu
Quick Loan 1000 Tanpa Deposit Tanpa ATM Card Caver Area Selangor Kuala Lumpur dan Klang (VIP: Edit)
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd - Thu 3/Jun/2021 11:46am [Last Comment]
Kami YNS Resources Sdn Bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.
Loan 1000 bayar balik 1000

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* Bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pi..  
16. Mr Jeff - Fri 4/Jun/2021, 7:34pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
17. Kenny - Sat 5/Jun/2021, 11:31am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
18. Nur Ida - Sat 5/Jun/2021, 4:32pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Syarikat sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/mloan
http://wasap.my/60183666438/mloan
http://wasap.my/60183666438/mloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )  
19. Upfront Resources Loan - Sat 5/Jun/2021, 8:41pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
20. Mr Jeff - Sat 5/Jun/2021, 9:36pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
21. Mr Jeff - Sat 5/Jun/2021, 9:51pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
22. Siti Syarah1221 - Sat 5/Jun/2021, 10:34pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
23. Upfront Resources Loan - Sun 6/Jun/2021, 10:22pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
24. Kenny - Mon 7/Jun/2021, 12:33pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
25. Mr Jeff - Mon 7/Jun/2021, 12:43pm
Menu
Quick Loan 1000 Tanpa Deposit Tanpa ATM Card Caver Area Selangor Kuala Lumpur dan Klang (VIP: Edit)
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd - Thu 3/Jun/2021 11:46am [Last Comment]
Kami YNS Resources Sdn Bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.
Loan 1000 bayar balik 1000

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* Bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pinjaman lebih tinggi
* Ba..  
26. Mr Jeff - Mon 7/Jun/2021, 12:44pm
Home Jobs Dashboard
Menu
Quick Loan 1000 Tanpa Deposit Tanpa ATM Card Caver Area Selangor Kuala Lumpur dan Klang (VIP: Edit)
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd - Thu 3/Jun/2021 11:46am [Last Comment]
Kami YNS Resources Sdn Bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.
Loan 1000 bayar balik 1000

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* Bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pi..  
27. Mr Jeff - Mon 7/Jun/2021, 12:45pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
28. Nur Ida - Mon 7/Jun/2021, 1:44pm
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
29. Mr Jeff - Mon 7/Jun/2021, 1:52pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
30. Mr Jeff - Mon 7/Jun/2021, 5:31pm
$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
31. Upfront Resources Loan - Mon 7/Jun/2021, 7:43pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
32. Siti Syarah1221 - Mon 7/Jun/2021, 9:45pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
33. Mr Jeff - Tue 8/Jun/2021, 10:42am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
34. Kenny - Tue 8/Jun/2021, 12:00pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
35. Nur Ida - Tue 8/Jun/2021, 12:53pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU...

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
https://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
https://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
https://www.wasap.my/60183666438/mloanliza

➡Tanpa Pegang Kad ATM {Bayaran Secara Auto Debit}
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

★COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)★
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Number Office : 03 - 3163 0200
Website: https://www.ynsloan4u.com  
36. Upfront Resources Loan - Tue 8/Jun/2021, 1:03pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
37. Mr Jeff - Tue 8/Jun/2021, 2:50pm
Menu
Quick Loan 1000 Tanpa Deposit Tanpa ATM Card Caver Area Selangor Kuala Lumpur dan Klang (VIP: Edit)
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd - Thu 3/Jun/2021 11:46am [Last Comment]
Kami YNS Resources Sdn Bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.
Loan 1000 bayar balik 1000

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* Bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pinjaman lebih tinggi
* Ba..  
38. Siti Syarah1221 - Tue 8/Jun/2021, 9:58pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
39. Kenny - Wed 9/Jun/2021, 9:01am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://..  
40. Mr Jeff - Wed 9/Jun/2021, 11:58am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
41. Nur Ida - Wed 9/Jun/2021, 12:23pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Syarikat sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/mloan
http://wasap.my/60183666438/mloan
http://wasap.my/60183666438/mloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )  
42. Mr Jeff - Wed 9/Jun/2021, 5:35pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
43. Mr Jeff - Thu 10/Jun/2021, 11:28am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
44. Kenny - Thu 10/Jun/2021, 2:14pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://..  
45. Upfront Resources Loan - Thu 10/Jun/2021, 2:16pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
46. Mr Jeff - Thu 10/Jun/2021, 2:19pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
47. Mr Jeff - Thu 10/Jun/2021, 2:29pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
48. Nur Ida - Thu 10/Jun/2021, 3:05pm
BANTUAN KEWANGAN SEGERA SYARIKAT KELULUSAN KEMENTERIAN KPKT (100% SELAMAT) TANPA PEGANG KAD ATM (BAYARAN SECARA AUTO DEBIT)

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
�Tanpa Pegang Kad ATM ( Bayaran Secara Auto Debit )
�0% Interest Untuk Sebulan
�Kadar Faedah Yang Rendah
�Tanpa Penjamin / Tanpa Cagaran
�Gaji Auto Credit Ke Bank Account
�Proses Pinjaman Murah , Mudah , Selamat Dan Segera
�Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
�Kami Boleh Menyelesaikan Pinjaman Di Syarikat-Syarikat Lain Atau Ah Long
�Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-80k
_____________________________________________
✅AGGREMENT SIGN DEKAT OFFICE
🚫tanpa wang pendahuluan
➡wasap payslip dan bank statement untuk semakan
➡pastikan anda betul-betul serius
Website : https://www.ynsloan4u.com

Maklumat lanjut boleh terus tekan link wasap di bawah
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
49. Siti Syarah1221 - Fri 11/Jun/2021, 12:12am
💰💰💰【Pinjaman Wang Berlesen Mudah Dan Cepat 】💰💰💰
📍KL 📍SELANGOR 📍NEGERI SEMBILAN 📍MELAKA
Terbuka kepada golongan pekerjaan
✅ Kakitangan Kerajaan / Pekerja Swasta
✅ Pencen / Socso / Peruntukan(Askar wife)
✅ 0% TIADA DEPOSIT
✅ Interest Rendah
✅ Maklumat Dirahsiakan
Cuma sediakan dokument ..
✔ Slip Gaji
✔ Bank Statement sahaja
CALL/WSAP 0122373911
http://pecredit.wasap.my  
50. Kenny - Fri 11/Jun/2021, 10:11am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://..  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 80 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..