Pusat Promosi Usahawan Johor (PPU-Johor)
Din Soya - Fri 3/Jun/2022 6:12am
Sesuai dengan namanya, PPU-JOHOR adalah sebuah tempat tumpuan umum yang sesuai sebagai pusat aktiviti untuk promosi produk, pameran, pengenalan dan persembahan untuk para usahawan/wati khasnya dalam negeri Johor yang mempunyai usaha dan kreativiti dalam strategi pemasaran produk2 dan perkhidmatan mereka kepada umum.

Pusat ini amat sesuai untuk dijadikan lokasi pameran, pengenalan produk, demonstrasi dan pusat perbincangan dari usahawan kepada bakal-bakal pelanggan, pengedar, ejen-ejen jualan, rakan niaga, pengimport dan pengeksport serta pihak-pihak lain yang berminat untuk bekerjasama dengan mereka.

Dalam tempat ini, pihak kami ada menyediakan rak-rak pameran produk, ruangan promosi, tempat bunting, flyers, posters, stickers dan lain-lain tempat untuk peralatan promosi untuk disewakan.

Kami juga ada menyediakan perkhidmatan yang berkaitan seperti :
1) Perkhidmatan promosi percetakan, packaging dan perkhidmatan untuk membantu dalam aktiviti membina jenama produk untuk para usahawan/wati.

2) Perkhidmatan promosi - Kami juga membantu membina JENAMA dan pemasaran produk dengan aktiviti promosi kami sendiri dalam kategori berikut :

A) Aktiviti promosi oleh kami - Kami akan membuat aktiviti bulanan sendiri untuk menjemput lebih ramai bakal pelanggan dan rakan niaga melalui penyebaran promosi Flyers, Iklan Media dan Digital dan lain-lain.

B) Pekerja Promoter kami - Tugas mereka adalah untuk menjadi PROMOTER kepada produk yang sudah menyewa slot kedai ini. Ini bermaksud usahawan/wati produk tidak perlu sentiasa berada ditempat ini, kerana sudah ada PROMOTER yang bertugas membantu membuat promosi untuk produk-produk mereka dikedai ini.

Oleh itu, konsep sewaan ini adalah seperti usahawan menyewa slot pameran untuk menarik bakal pelanggan, PLUS kedai akan mengarahkan pekerja mereka untuk membantu membuat promosi produk-produk dalam slot-slot pameran yang telah disewa oleh usahawan/wati. Mereka boleh memberitahu kepada para pelanggan tentang dimana untuk mendapatkan produk-produk mereka DAN untuk membeli dikedai ini pada masa akan datang nanti.

Kadar sewa slot rak adalah seperti berikut :
1) Besar (2’ X 1 1/2’) - RM300/bulan
2) Kecil (1 1/2’ X 1’) - RM200/bulan

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut :

Whatsapp En. Azmy
011-2095 9788

https://www.wasap.my/601120959788/PusatPromosiUsahawan2022

Tq.

Niche: Kedai Vendor | Ingin Berniaga | Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..