Puchong: Ada Sesiapa yang Menjual Peti Ais Tiga Pintu Baru @ Secondhand.
Nurulliana - Wed 4/May/2011 2:16pm [Last Comment]
as-salam & salam sejahtera warga Majalah.com.
Ada tak sesiapa yang menjual peti ais tiga pintu baru @ secondhand?. Kami memerlukan peti ais segera untuk diletakkan di kedai yang baru kami buka.
kalau ada, sila emel ke lydiana_yanaz@yahoo.com beserta no telefon.
kalau boleh, sekitar Puchong. tQ.

Niche: Mesin Freezer Dan Chiller
 
1. Rosmawati - Wed 4/May/2011, 7:25pm
salam, saya memang nak jual peti ais 3 pintu saya beli 2 hand 3500, sekarang saya nak buat bisness lain kalau berminat call saya, saya nak jual 3000 tapi ambil sendiri peti masih baru walaupun 2hand (0172265765)  
2. Juju - Tue 10/May/2011, 1:01pm
slm, saya pun ada jual peti ais yang 1 pintu, atasnya ada lubang2 untuk masukkan barang2 condiment,macam ABC, Western, sesuai untuk perniagaan restaurant ....brand NKR, masih elok dan cantik..juju 0173946603  
3. Arissa 2 - Tue 31/May/2011, 2:48pm
salam.. saya ada freezer 520 liter. baru beli dan tak guna pun lagi. kalau beli kat kedai 1700. saya tolak 1400. tapi kat melaka. saya ada lori boleh hantar  
4. Fadli 13 - Tue 5/Jul/2011, 2:43am
peti ais terpakai 3 pintu saya jual rm780 sahaja.sila hubungi saya FADLI 017-6655361  
5. Skull - Fri 30/Sep/2011, 2:28pm
salam,ad spe2 yg ingin menjual peti sejuk second hand area melaka????  
6. Shima 208 - Tue 1/Sep/2015, 9:32pm
saya adew peti ais 3 pintu besar dengan harga rm2500 shaja boleh whatsapps or cll 01111155127  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..