Promotion Deepavali. Interest Serendah 1.5%. Bayaran Ikut Kemampuan. Hubungi Ita di 0162094333
Pinjaman Tanpa Upfront @ Multi Rainbow Express Sdn Bhd
Tue 12/Oct/2021 10:31am [Last Comment]
💮🎊PINJAMAN PERIBADI🎊💮
P/s Loan tidak memerlukan bayaran pendahuluan‼️
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
🌺Semakan 💯 % percuma
🌺 Bayaran bulanan rendah
🌺Pastikan dokumen LENGKAP
🤗Loan dpt cash by hand dtg office kami bank in kepada anda
🌼Cover: KUALA LUMPUR, SELANGOR
Untuk pertanyaan lanjut,
Hubungi sy Miss Ita📱:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

Boleh juga isi form dibawah, dan kami akan hubungi anda:
https://forms.gle/hqjS6qvBqWYcmoBNA

Boleh juga layari website kami:
http://Multirainbowexpress.my

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Pinjaman Tanpa Upfront - Tue 12/Oct/2021, 10:32am
🎊PINJAMAN PERIBADI🎊💮
P/s Loan tidak memerlukan bayaran pendahuluan‼️
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
🌺Semakan 💯 % percuma
🌺 Bayaran bulanan rendah
🌺Pastikan dokumen LENGKAP
🤗Loan dpt cash by hand dtg office kami bank in kepada anda
🌼Cover: KUALA LUMPUR, SELANGOR
Untuk pertanyaan lanjut,
Hubungi sy Miss Ita📱:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

Boleh juga isi form dibawah, dan kami akan hubungi anda:
https://forms.gle/hqjS6qvBqWYcmoBNA

Boleh juga layari website kami:
http://Multirainbowexpress.my  
2. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 12/Oct/2021, 10:45am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso
🌸 I-Citra

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap/Call/Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)  
3. Shaliza Loan - Tue 12/Oct/2021, 10:46am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
4. Mr Benson - Tue 12/Oct/2021, 11:38am
🌹Assalamualaikum & Selamat Sejahtera🌹
Kami, selaku pegawai khidmat pelanggan anda, kami ingin membantu anda, yang mempunyai masalah kewangan, untuk membuat pinjaman
Mengikut budget bulanan anda

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
✨ Tanpa pegang kad ATM
✨ Payment by direct debit
✨ Bulanan yang rendah
✨ Ikut budget anda
✨ Settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
✨ Mudah dan pantas
✨ Tanpa deposit
✨ Diskaun untuk penyelesaian awal
✨ Rekomen kawan dapat komisyen
✨ Blacklist bank, ctos, ccris jugak layak mohon
✨ Tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No. Office : 03-3163 0200
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

Cik Ida📞016-606 3644 ~ call / whatsapp / telegram
http://www.wasap.my/60166063644/mjlloanida
http://www.wasap.my/60166063644/mjlloanida
http://www.wasap.my/60166063644/mjlloanida  
5. Upfront Resources Loan - Tue 12/Oct/2021, 12:24pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  
6. Shaliza Loan - Wed 13/Oct/2021, 8:58am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
7. Gigie - Wed 13/Oct/2021, 10:39am
PEMBAYARAN SECARA AUTO DEBITT
TANPA FAEDAH 90DAYS!!!!!!!!!!!
RM98.00 PERMONTH !!!!!!!!!!!!!!!!!
INTEREST 1.5 %-SYARIKAT YG DILULUSKAN K.P.K.T.
online system approvel !!!!!!!!!!!!!!!!
CALL ME 016 215 8441 -mawar
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian
dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami. 
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami???? 


*1.5% INTEREST SEBULAN
*30 HARI TANPA FAEDAH
*BOLEH OVERLAP 3@4 BULAN
*POTONGAN INTEREST ( FULL SETTELMENT)
*TIADA UPFRONT
- * Pemberi wang terus 
- * Tanpa penjamin dan cagaran 
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam 
- * Maklumat di rahsiakan 
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja 




•Tertakluk pada terma dan syarat) 
Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :  ..  
8. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 13/Oct/2021, 10:59am
💥HARINI MOHON HARINI LULUS💥
Call / Wassap 👇👇👇
📲 018-366 6438 / https://www.ynsloan4u.com
Taniah buat client² saya yang lulus pinjaman dengan syarikat kami, Pinjaman diluluskan pada hari yang sama, Client sendiri datang office untuk bincang pasal loan, Terima kasih gunakan service kami.

Perlukan wang segera❓ Permohonan bank tidak diluluskan❓ Jangan ambik mudah untuk buat pinjaman dengan along😅Tak kesian ke dengan family❓
JOM apply loan dengan saya Pinjaman yang MUDAH, CEPAT & SELAMAT✔️
YNS RESOURCES SDN BHD (Port Klang)
Number Office : 03 - 3163 0200
Cover Area 📌KLANG 📌SELANGOR 📌KL

Cepat~Rebutlah peluang ini!
📌TANPA KAD ATM (Bayaran Credit Debit)
📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT / PENJAMIN
📌BAYARAN FLESBLE
📌BLACKLIST CTOS LAYAK MEMOHON

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
Cik Liza 📲 018 - 366 6438
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl  
9. Shaliza Loan - Wed 13/Oct/2021, 1:28pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
10. Gigie - Wed 13/Oct/2021, 4:46pm
-anda telah terlebih berbelanja ?? 
-anak nak sekolah duit tak cukup??
-anda ingin berkahwin tetapi wang tak mencukupi??
-perlukan deposit untuk rumah/kereta??
-pinjaman bank anda tak lulus kerana anda blacklist/ctos/ccris??
-ingin membuat pinjaman tapi takut ditipu??
-jangan risau kerana kami boleh membantu anda!!!

kami hanya perlukan dokumen ringkas dari anda: 
-slip gaji 3 bulan (terkini)
-statement bank 3 bulan (terkini)
-penyata kwsp -bil air dan elektrik (terkini)
-kwsp
-Comfirmation lettr


kenapa perlu memilih kami???
-1.5% interest sebulan
-30 hari tanfa feadah
-boleh overlap 3@4 bulan
-mudah & cepat
-interest rendah
-masa proses yang singkat
-boleh dapat cash dalam 1jam
-boleh reloan dan topup
-bayaran balik lebih fleksibel
-maklumat pemi..  
11. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 14/Oct/2021, 9:45am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call / Whatsapp / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
12. Shaliza Loan - Thu 14/Oct/2021, 9:55am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
13. Siti Syarah1221 - Thu 14/Oct/2021, 10:26am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
14. Shaliza Loan - Thu 14/Oct/2021, 12:59pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
15. Shaliza Loan - Thu 14/Oct/2021, 12:59pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
16. Kenny - Thu 14/Oct/2021, 1:22pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
17. Gigie - Thu 14/Oct/2021, 4:05pm
ANDA mempunyai masalah keewangan yang serius?? dan memerlukan PINJAMAN yg segera TETAPI BUKAN ahlong???

ANDA bekerja??
BANK reject permohonan pinjaman anda??
ANDA CRISS??
ANDA ctoss??
ANDA BANKRUP??
ANDA sangkut hutang dengan kredit kad/loan kreta??

anda try buat pinjaman dengan company sy

BAWA bersama document lengkap
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA
atau 
TERUS DATANG KE SYARIKAT KAMI DI : wisma cosway ,jalan raja chulan

tel: 016 215 8441 /EMAIL:btoppioner @yahoo.com

HANYA :
* 1.5 % SAHAJA INTERETS
* 30 HARI TANPA FAEDAH
* BOLEH OVERLAP 3 @4 BULAN KEATS
* FULL SETTELMENT ( POTONGAN BEBERAPA BLN INTEREST )

syarikat di bawah KERAJAAN ini ingin membantu anda yang menagalami masalah
kewangan ,,,,,
call sekarang:016 215 8441-cik mawar
email:btoppioner@yahoo.com  
18. Kenny - Thu 14/Oct/2021, 4:22pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
19. Shaliza Loan - Fri 15/Oct/2021, 9:03am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
20. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 15/Oct/2021, 10:23am
🔥PINJAMAN PERIBADI LULUS HARI INI DAPAT WANG HARI INI🔥

✅HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
✅HARI INI LOAN HARI INI DAPAT
✅BAYARAN BALIK YANG BERPATUTAN
✅COMPANY BERDAFTAR
✅MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
✅CEPAT DAN SELAMAT
✅TRUSTED COMPANY
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
☑️SWASTA ☑️KERAJAAN
☑️PENCEN ☑️PERKESO
❌ BUKAN SCAMMER / AHLONG
❌ TANPA WANG PENDAHULUAN
❌ TANPA PENJAMIN / CAGARAN

🔥Cover Area : KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / SELANGOR / KL
Website : http://www.ynsloan4u.com
Untuk maklumat lebih lanjut , sila hubungi
03-31630200 atau klik link whatapps dibawah

Cik Liza 📲 018 - 366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
21. Siti Syarah1221 - Fri 15/Oct/2021, 2:07pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
22. Gigie - Fri 15/Oct/2021, 4:26pm
MENUNGGU KWSP KELUAR ? INGIN LOAN YANG CEPAT SEBELUM PEKESO KELUAR ?ATAU ANDA BERPENCEN TIDAK LAYAK KE BANKER? KAMI DI SINI DAPT MEMBANTU ANDA YANG MENGALAMI MASALAH KEWANGAN ,KAMI SYRIKAT YANG DI LESENKAN OLEH KPKT ingin MEMBANTU ANDA YANG MENGALAMI MASALAH WANG!!!!!!!!!!!!!!!!!! CALL / WHATUP : 016 216 8441 / 016 215 8441 -CIK MAWAR  
23. Kenny - Fri 15/Oct/2021, 5:56pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
24. Kenny - Sat 16/Oct/2021, 10:34am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
25. Siti Syarah1221 - Sat 16/Oct/2021, 10:38am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
26. Gigie - Sat 16/Oct/2021, 12:37pm
MEMERLUKAN WANG UNTUK SELESAIKAN MASALAH KEWANGAN?
APA JUA MASALAH ANDA,KAMI AKAN CUBA MEMBANTU DENGAN CEPAT
SYARIKAT KITA JUGA INGIN MENOLONG UTK SELESAIKAN HUTANG DI TEMPAT LAIN

KEISTIMEWAAN KAMI :
)) 1.5% INTEREST ( PERSONAL / PENCEN )
)) KELULUSAN 30 MINIT UTK DOC.YANG LENGKAP
)) 30 HARI TANPA FAEDAH
)) POTONGAN INTEREST ( FULL SETTELMENT )


SIAPA YANG LAYAK MEMINJAM?
** KAKITANGAN KERAJAAN
** KAKITANGAN SWASTA
** GOLONGAN PENCEN
**BLACKLIST, CTOS

HANYA PERLU DOKUMEN YANG RINGKAS
1) 3 BULAN SLIP GAJI TERBARU
2) 3 BULAN PENYATA BANK TERBARU
3) BIL AIR / BIL API
4) COMFIRMATION LETTER
5) BIL AIR / API


*TANPA PENJAMIN
*KELULUSAN 30 MINIT (JIKA MAKLUMAT LENGKAP)
*MAKLUMAT DIJAMIN SULIT
*BAYARAN FLEKSIBEL/ANSURAN DISEDIAKAN
*PINJAMAN PASTI DIDAPATI LAYANAN MESRA/CEPAT/MURAH
Phone Contact :016 2158441 / 016 216 8441- cik mawar
http://pinjamanwang.com/
CEPAT!!!!!!!!!!CEPAT!!!!!!CEPA..  
27. Gigie - Sat 16/Oct/2021, 1:31pm
REPAIR KERETA?
ROAD TAX DAN INSURANCE KERETA?


KELAYAKAN:
*KERAJAAN
*SWASTA
*PENCEN
*PERKESO

PROMOSI :
PROMOSI : 1.5% INTEREST 
30 HARI TANPA FAEDAH 
3@4 BULAN BOLEH OVERLAP 
POTONGAN INTEREST (F.SETTELMET)

DOKUMENT DIPERLUKAN:
*SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
*PENYATA BANK 3 BULAN TERKINI
*BIL AIR DAN BIL API
*SURAT PENGESAHAN JAWATAN (JIKA ADA)

JIKA ANDA BERMINAT MENGETAHUI LEBIH LANJUT
ANDA BOLEH HUBUNGI PERKHIDMATAN PELANGGAN KAMI
email/ whatup/ we chatt : 016215 8441 / email:btoppioner@yahoo.com  
28. Gigie - Sat 16/Oct/2021, 1:39pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. Kami akan pastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

BLACKLIST, CTOSS, CRISS dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain???

~BUMIPUTRA SAHAJA

*gaji melalui bank
*gaji bersih dari RM1,000
*tanpa penjamin dan cagaran
*pinjaman diluluskan 40 minit
*tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk mencuba/apply)
*maklumat peminjam dirahsiakan
*yang bekerja swasta / kerajaan sahaja
*bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

**ADA TANAH /RUMAH / KAMI TERIMA (BOLEH PROSES PINJAMAN BUSS.LOAN)
**TERBUKA KEPADA SEMUA LAPISAN!!!TERMASUK PENCEN !!!!!!

Perlu sediakan:
1) Pay slip 3 bulan (slip gaji terbaru)
2) 3..  
29. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 16/Oct/2021, 3:24pm
🤗YNS RESOURCES SDN BHD🤗
Perlukan duit, contact kita segera !
____________________________
Tak Perlu Deposit!!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Kami Sedia Membantu Anda, Proses Cepat Jika Dokumen Anda Lengkap!!!
____________________________
Swasta✔️
Kerajaann✔️
Pencen✔️
CTOS✔️
CCRIS✔️
❌ Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Dedit)
❌ Tanpa caj wang pendahuluan
❌ Tanpa penjamin
❌ Tanpa cagaran
▶️ Faedah Rendah
▶️ Boleh Tolong Jelaskan Hutang Tempat Lama
_________________________________
📃 Slip gaji 3 bulan terkini
📃 Penyata bank 3 bulan terkini
📃 Bil api / air 1bulan
📃 IC Copy
📃 Penyata Kwsp
____________________________
Berminat boleh hubungi Whatsapp :
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
__________________________________
AREA:
✔️KLANG
✔️SELANGOR
✔️KL
_________________________________
T&C  
30. Kenny - Mon 18/Oct/2021, 10:10am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
31. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 18/Oct/2021, 1:10pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist / Ctos / Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Cik Liza : 018 - 366 6438 (Call / Whatsapp / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
32. Siti Syarah1221 - Mon 18/Oct/2021, 3:04pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
33. Shaliza Loan - Mon 18/Oct/2021, 4:17pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
34. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 19/Oct/2021, 9:51am
PINJAMAN BERLESEN TANPA PEGANG KAD ATM ANDA {BAYARAN SECARA AUTO DEBIT}
COVER AREA 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
WhatsApps : http://www.wasap.my/60183666438/mloan2u
Website : https://www.ynsloan4u.com

Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!

♦ TANPA PEGANG KAD ATM {BAYARAN SECARA AUTO DEBIT}
♦ TANPA PENJAMIN / UPFRONT / DEPOSIT
♦️ ZERO INTEREST % UNTUK SEBULAN
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Kakitangan kerajaan / swasta / pencen
* Bekerja 3 bulan ke atas
* Bergaji bersih 1000 ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)
Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat
Talian Tel : 018-366 6438 Cik Liza ( Wasap / Call / Telegram )
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/mloan2u  
35. Siti Syarah1221 - Tue 19/Oct/2021, 4:41pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
36. Shaliza Loan - Wed 20/Oct/2021, 9:36am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
37. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 20/Oct/2021, 11:49am
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami :
➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist / Ctos / Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36 BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
38. Shaliza Loan - Thu 21/Oct/2021, 9:58am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
39. Kenny - Thu 21/Oct/2021, 10:41am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
40. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 21/Oct/2021, 11:21am
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5% Sebulan
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website 🌐 http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan  
41. Shaliza Loan - Thu 21/Oct/2021, 5:27pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
42. Kenny - Thu 21/Oct/2021, 5:34pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
43. Siti Syarah1221 - Fri 22/Oct/2021, 10:42am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
44. Kenny - Fri 22/Oct/2021, 11:09am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
45. Shaliza Loan - Fri 22/Oct/2021, 11:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
46. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 22/Oct/2021, 11:50am
📣PROMOSI DEEPAVALI📣
📣INTEREST 1.5% SEBULAN📣
Kenapa Perlu Pilih Syarikat Kami?
💵Ada Ofis Tetap & Syarikat Berdaftar KPKT
💵Proses Pinjaman Segera, Mudah Mesra & Selamat
💵Proses Dalam 30 Minute Sekirannya Document Lengkap
💵Bayaran Fleksibel
💵Maklumat Dirahsia

SYARAT KELAYAKAN :
✅Pinjaman Kerajaan / Swasta
✅Pinjaman Pesara / Pencen
✅Pinjaman Perkeso / Socso
✅Pinjaman Pekerja Kilang
✅Pinjaman Zakat / OKU / JKM
❌Tiada Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
❌Tiada Penjamin
❌Tiada Bayaran Deposit
❌Tidak Diperlukan Cagaran
🔺COVER AREA : KLANG / SHAH ALAM / SELANGOR / PUCHONG / PJ / KUALA LUMPUR
📱Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call / Whatsapp / Telegram)

YNS RESOURCES SDN BHD
🌸Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Tekan Link PECUMA ni⬇⬇Utk semak kelayakan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
47. Shaliza Loan - Fri 22/Oct/2021, 4:12pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
48. Kenny - Fri 22/Oct/2021, 4:23pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
49. Kenny - Fri 22/Oct/2021, 4:40pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
50. Shaliza Loan - Sat 23/Oct/2021, 10:04am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..