Promosi Pulau Perhentian 3H2M RM 350. Bermula 15 Mac - 15 Oct 2011. (D'Lagoon, Private Beach)
Nazira 6 - Sat 26/Feb/2011 11:56pm [Last Comment]
askum.. saya nazira... bg sesiapa yang hendak pergi ke pulau perhentian utk honeymoon or by group saya ada menawarkan pakej.. hanya rm 350 sahaja... kanak2 bawah umur 12 tahun rm 250.. di sini saya sertakan aktiviti2...

kalau nk tgk gambar boleh pergi tgk kat facebook saya
facebook: comot flowers
emel: zirabisnes@yahoo.com
zirasaberi@yahoo.com
no: 0137692117 nazira

harga sekali dgn fast bot pergi balik.. makan... dan aktiviti2..mcm2 aktiviti
naik bot d jeti kuala besut..
harga promosi ini tidak termasuk pengakutan pergi dan balik dr tempat anda...


Day 1
05.00 a.m - Arrive at Kuala Besut
09.00 a.m - Boat to Perhentian Island
11.00 a.m - Welcome Drink
12.00 p.m - Check in / Lunch
03.00 p.m - Free & Easy, Beach Activities, Banana Boat
08.00 p.m - Dinner
09.00 p.m - Free n’ Easy
12.00 p.m - Bedtime


Day 2
08.00 a.m - Breakfast
09.00 a.m - Snorkeling 1
01.00 p.m - Lunch
03.00 p.m - Snorkeling 2 / Beach Activities
08.00 p.m - Dinner
09.00 p.m - Free n’ Easy
12.00 p.m - Bedtime


Day 3
08.00 a.m - Breakfast
09.00 a.m - Island Hopping
12.00 p.m - Check Out, Free & Easy
02.00 p.m - Boat To Kuala Besut

Niche: Pakej Pelancongan
     
  1. Nazira 6 - Sun 27/Feb/2011, 12:22am
    harga ini tidak termasuk pengakutan dr tempat anda ke kuala besut.. tq....  
  2. Hafizzshamelin - Sun 27/Feb/2011, 6:06am
    email sy lebih lanjut betol2 berminat , mungkin dlm 10org
    hafizzshamelin@yahoo.com  
  3. Sitiwarisan 2 - Sun 27/Feb/2011, 11:49am
    email daunemas55@gmail.com  
  4. Bayu 8 - Mon 28/Feb/2011, 12:08am
    Pakej ke langkawi bermula dr RM250 sila email ke bayu.seribayu@gmail.com  
  5. Nazira 5 - Mon 28/Feb/2011, 12:10am
    saya dh emelkan. tq  
  6. Mfariza82 - Mon 28/Feb/2011, 7:29am
    pulau perhentian memang cantik....tongkat ali pun banyak kat sana..saya dh pi dh.!jom singah
    http://malaysia-vacations.blogspot.com  
  7. Nur 66 - Mon 28/Feb/2011, 9:34pm
    Salam zira,
    Saya perlukan beberapa package pelancungan ke perhentian. Tapi..saya nak yang very minimal budget. Saya nak war-warkan kepada kawan2 yang berminat.. Kalau u boleh adakan sekali dengan aktiviti pantai ataupun BBQ..lagi bagus. Tolong e mail kat redrubycotton360@gmail.com  
  8. Zira Zoro - Mon 28/Feb/2011, 10:42pm
    dh emel tq  
  9. Asmadi 4 - Tue 1/Mar/2011, 3:28am
    emailkan sume detail:madi3030@gmail.com  
  10. Nazira 5 - Tue 1/Mar/2011, 2:27pm
    DH EMELKAN. TQ  
  11. Hillmenur - Wed 2/Mar/2011, 8:25am
    salam....
    pakej honeymoon untuk akhir bln11 atau awal bln12 takde ke? kalau ada pakej untuk pulau redang/sabah/sarawak pun ok jgk...  
  12. Hamidah 15 - Wed 2/Mar/2011, 10:32am
    Nazira5 mintak tolong emailkan pakej honeymoon utk bln 11 & 12 juge ke miera303@yahoo.com.my  
  13. Nazira 5 - Wed 2/Mar/2011, 8:39pm
    hamidah. bln 12 n 11 xde.. sbb mmg xleh g.. musim tngkujuh.. angin pon kuat....  
  14. Sri Knz Ipoh - Sun 6/Mar/2011, 9:57am
    email saya 2h 1m
    40 org  
  15. Zira Zoro - Mon 7/Mar/2011, 10:49am
    mana emelnye? cmne nk emel? xde emel pon  
  16. An1003 - Mon 7/Mar/2011, 11:55am
    boleh view pakej murah2 di http://rahatravelpackage.blogspot.com

    atau boleh download sahaja di FB : Pakej Pulau Malaysia.

    bercuti dengan harga patut..

    Suffian
    019-220 8986 begin_of_the_skype_highlighting              019-220 8986      end_of_the_skype_highlighting  
  17. Yatie 34 - Mon 21/Mar/2011, 12:00am
    hye nazira5..
    sy berminat nk pegi perhentian island besar pada bulan may 2011 ni.Tolong email kan quatation pakej full board 3d/2n atau 4d/3n perhentian besar beserta nama chalet dan harga pakej skali..pakej utk 2 org ..urgent!budget pakej yg berpatutan ..benar2 berminat!  
  18. Marzuki Bin Mohamed - Tue 31/Jan/2012, 4:21am
    bpe bajet dlm 10org utk pergi ke pulau phentian..3h 2m..kira an bajet utk seorg..  
  19. An1003 - Wed 29/Feb/2012, 4:10pm
    boleh lawati FB Pakej Pulau Malaysia utk pakej-pakej pulau dimalaysia..  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)