Promosi Pinjaman Merdeka 2020! Jom Dapatkan Interest 1.5% Sahaja Call Sekarang (Biha - 0163519964)
Nadia Loan @ Sun Gate Avenue Sdn Bhd - Thu 13/Aug/2020 12:27pm [Last Comment]
🎄💰🎄 Personal Loan 🎄💰🎄

Mudah dan cepat
💣💣💣💣💣💣💣

➡ dokumen diperlukan ‼⬅
📌 payslip gaji 3 bulan
📌 bank statement 3 bulan
📌 bil air / bil api
📌 photostat i/c
💠🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷💠

🔰 Mudah dan Cepat🔰 trusted
📌 Area Selangor, KL
📌 Kerajaan dan swasta
📌 Pencen, Socso, Kebajikan, Peruntukan
📌 Bantuan JKM, Zakat, Baitulmal
💠🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷💠

💯 Tanpa Deposit
💯 Tanpa Gerento
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

💎 PERTANYAAN :
https://wa.me/60163519964/pmloan
💰💰💰💰💰💰💰

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Energy 5 - Thu 13/Aug/2020, 12:28pm
➡Cepat/Mudah
➡❌ Upfront
➡Pinjaman Maximum 8-12 Kali Ganda Gaji
➡100% Boleh Dipercayai Syarikat
➡Bayaran Ansuran Maximum 60 Bulan
➡Jika Anda Menpunyai Hutang ditempat Lama Kita boleh
Tolong Menyelesaikan
➡Tanpa Penjamin
⭕Hanya KL/SELANGOR
⭕Blacklist/Ctos/Ccris Layak Mohon

http://www.wasap.my/0183744123/personaloan
http://www.wasap.my/0183744123/personalloan  
2. Pinjaman Kwong Sang - Thu 13/Aug/2020, 12:43pm
📱Sila Hubungi Kami
http://www.wassap.my/60146190212/Pmloan
Loan Proses Masa Dan X Lulus Tak Perlu Bayar Apa2 Fee Hati2 Scammer
Proses Masa 30Min~1Jam
🙂Kami boleh menyelesaikanya untuk anda!
✅BLACKLIST/CTOS/CCRIS
✅KAKITANGAN KERAJAAN
✅PEKERJA SWASTA
✅selamat
✅Cepat
✅i-Lestari
✅zakat
❌Tanpa penjamin
❌Gaji Cash  
3. Loan Kwong Sang - Thu 13/Aug/2020, 12:53pm
PROMOSI MERDEKA❗️
PROMOSI MERDEKA❗️

Kalau murah jangan marah❗❗❗❗
🌸Faedah rendah ”makin byr makin murah”
💮Pinjaman Berdasarkan Gaji/Kemampuan
🌸Anda Setuju Baru Approve
💮Tiada deposit/upfront
🌸Tanpa Scammer
💮Dokumen ringkas

👍BLACKLIST,CTOS,CCRIS,PENCEN(50&55TAHUN),PERUNTUKAN ISTERI TENTERA,KERAJAAN,SWASTA DAN PENCARUM I-LESTARI LAYAK MEMOHON

KAWASAN PERKHIDMATAN KAMI KL,SELANGOR,NILAI,SEREMBAN&MELAKA

INGIN TAHU LEBIH LANJUT DIRECT KLIK LINK WSP DIBAWAH⤵️
📲http://www.wasap.my/60195359393/nakloanlina  
4. Mr Jeff - Thu 13/Aug/2020, 2:03pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
5. Nizam 441 - Thu 13/Aug/2020, 3:21pm
*PEMBIAYAAN PERIBADI AUTO DEBIT, TAK PERLU SIGN MAJIKAN !*

*Untuk staf Kerajaan dan Bdn Berkanun shj*

*Anda ada masalah ini* 👇
Kelayakan dah lebih 60%?
Majikan tak nak sign?
Blacklist/SAA/Akpk?

*Mari kami batu anda:-*👍

∆ Bayaran *AUTO DEBIT*
✓ *TAK MASUK* payslip
∆ *TIADA* upfront pymt
✓ Kelayakan hgga 85%*
∆ *TAK PERLU* sign majikan
✓ Pinjaman bank tempatan
∆ Pinjaman sehgga 200k
✓Tempoh sehgga 10thn
✓ Gaji kasar mesti 3k keatas
∆ Overlap digalakkan
✓ Pinjaman islamik
∆ Dilindungi takaful
✓ *BLACKLIST , SAA & AKPK - LAYAK MOHON*
∆ *Masalah blacklist kad kredit? Kami akan bantu settlekan*
✓ *Masalah PTPTN, legal case - boleh mohon*

*Melalui WHATSAPP sahaja dah boleh ''LULUS''

Kami menguruskan pembiayaan peribadi koperasi dan bank.

Berminat?
www.wasap.my/60126921952/loanperibadi

*Kami beroperasi di seluruh Malaysia (semenanjung, sabah dan sarawak)*

Blog:- www.pinjamankoperasicentre.blogspot.com

#pinjaman..  
6. Pjpinjaman - Thu 13/Aug/2020, 4:01pm
PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTRA ( 1.5% INTEREST PERMONTH )
TERBUKA KEPADA :-
1) CTOS,CRISS & BLACKLIST
2) KERAJAAN
3) SWASTA
4) BERKANUN
5) KILANG
6) HOTEL
SYARAT2 :-
1) BERUMUR 22 TAHUN KEATAS
2) BERKERJA @ MENETAP DI KL/SELANGOR SAHAJA
3) GAJI DIBAYAR SECARA AUTO-CREDIT
4) TIDAK MEMPUNYAI HUTANG DIMANA2 MONEY LENDER LAIN
DOKUMEN2 YANG DIPERLUKAN:-
1) SALINAN I.C
2) SURAT COMFIRM KERJA
3) 3 BULAN PAYSLIP TERKINI
4) 3 BULAN BANK STATEMENT BANK TERKINI
5) BIL AIR @ ELETRIK KEDIAMAN ANDA
MAKLUMAT LANJUT SILA EMAIL @ HUBUNGI/SMS/WHATSAAP KE TALIAN BERIKUT :-
0164458544 (AISHAH) + aishahlncc@gmail.com
https://wa.me/60164458544
https://wa.me/60162182544  
7. Kenny - Fri 14/Aug/2020, 9:38am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda .. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda.Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau .. anda jugak layak memohon ..
Tiada upfront payment !!
Tiada cagaran !!
Tiada Penjamin !!
~Interest serendah 1.5%
~tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal
Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP
AREA KL/SELANGOR/SEREMBAN
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
( Call/Whatsapp/Telegram )

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
8. Mr Jeff - Fri 14/Aug/2020, 9:39am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
9. Amanda 42 - Fri 14/Aug/2020, 11:17am
💲💲💲COMMUNITY CREDIT💲💲💲

📞📞📞 014-279 3303 📞📞📞
📞📞📞 014-279 3303 📞📞📞
📱 http://www.wasap.my/60142793303/PM
📱 http://www.wasap.my/60142793303/PM

Proses 30 MINIT Sahaja (T&C).
Untuk Yang Bekerja
☑️Disektor Kerajaan
☑️Swasta
☑️Hotel
☑️Kilang
☑️Pencen
☑️Perkeso

AREA
🚩K. LUMPUR 🚩SELANGOR 🚩N. SEMBILAN 🚩MELAKA

🌟 OUTDOOR SERVICE
🌟 HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN (T&C)
🌟 BLACKLIST LAYAK MEMOHON
🌟 KOMISEN TINGGI UNTUK MEMPERKENALKAN RAKAN
🌟 GAJI MESTILAH MELALUI BANK
🌟 DOKUMEN MUDAH

✔💯👍 Tiada Sebarang Paksaan Sepanjang Tempoh Perbincangan
✔💯👍 Outdoor Service Free
✔💯👍 Tidak Perlu Deposit, Penjamin, Cagaran!!  
10. Humaira 2 - Fri 14/Aug/2020, 2:04pm
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA
PINJAMAN TANPA PEGANG KAD

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST ( masih lagi layak untuk
memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑(Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
11. Upfront Resources Loan - Fri 14/Aug/2020, 2:31pm
Adakah anda risau dengan perbelanjaan keluarga? Masih tidak cukup wang? Mahu membeli telefon baru? Ingin membeli produk kecantikan?
Kami boleh menyelesaikan masalah anda !!!!!
-Memerlukan dokumen ringkas! ! ! !
-Tiada bayaran yang diperlukan untuk pembayaran pendahuluan dan penjamin
Hubungi kami segera untuk keterangan
https://senangapply.wasap.my
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
12. Gigie - Fri 14/Aug/2020, 3:17pm
0% SEBULAN,,PROMOSI TERHEBATTTTTT
INTERST 1.5 %-DI UTAMAKAN OLEH SWASTA & KERAJAAN

*1.5% INTEREST SEBULAN
*30 HARI TANPA FAEDAH
*BOLEH OVERLAP 3@4 BULAN
*POTONGAN INTEREST ( FULL SETTELMENT)
*TIADA UPFRONT
- * Pemberi wang terus 
- * Tanpa penjamin dan cagaran 
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam 
- * Maklumat di rahsiakan 
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja 

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan : 
1) 3 bulan slip gaji terbaru 
2) 3 bulan penyata bank yang terkini 
3) Penyata EPF (Sekiranya ada) 
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini 
5) Surat pengesahan jawatan / EA 

HUBUNGI KAMI/WE CHATT /WHATUP 016 215 8441cik mawar
email:btoppioner@yahoo.com

adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang diluluskan oleh(K.P.K.T.) Kementerian Perumahan & kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951  
13. Mr Jeff - Fri 14/Aug/2020, 4:03pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
14. Humaira 2 - Fri 14/Aug/2020, 4:35pm
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untuk Memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call
https://www.wasap.my/60164146706
Email: humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
15. Zul 838 - Fri 14/Aug/2020, 4:38pm
pinjaman mudah dan segera !!
tak perlu risau kerana kami
adalah dari syarikat yang berdaftar !!
keistimewaan pinjaman kami adalah:
*pembayaran secara autodebit (FPX)
*tanpa penjamin
*tanpa PEGANG ATM KAD
dokumen yang diperlukan:
*slip gaji terbaru 3 bulan
*penyata bank terbaru 3 bulan
*penyata KWSP (jika ada)
*surat pengesahan jawatan
*bil api@air terbaru
whtsapp: https://wa.me/60163236544 QIYA  
16. Aishah Top - Fri 14/Aug/2020, 4:53pm
Skim pinjaman peribadi/perniagaan/cagaran/refinace
Blacklist/ccris/ctos boleh memohon
Khas utk kakitangan KERAJAAN/SWASTA/PENCEN/KWSP (50 & 55 TAHUN) 
•Tanpa Upfront 
•Tanpa penjamin 
•Fleksible 
•Had pinjaman boleh dirunding 
•Kelulusan 1 Jam bergantung pada document di bawa
Dokumen :-
• 3 bulan penyata gaji terkini 
• 3 bulan penyata bank terkini
• Penyata Epf 2 Tahun
• Surat pengesahan kerja/jawatan
• Bil api/air terkini

Siapa yang layak? 
• Kakitangan kerajaan(TETAP/KONTRAK) 
• Golongan pencen & perkeso 
• Kakitangan swasta(TETAP) 

Hubungi kami 016 2184666 anisa
call / whatsapp / sms pun boleh
email : www.pinjamanxpress.com
cepat …cepat …cepat jangan ketingalan datang ke sini  
17. Humaira 2 - Fri 14/Aug/2020, 5:03pm
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA
PINJAMAN TANPA PEGANG KAD

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST ( masih lagi layak untuk
memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑(Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
18. Gigie - Sat 15/Aug/2020, 9:08am
$PINJAMAN WANG BERLESEN$
KITA MERUPAKAN SYARIKAT PINJAMAN WANG PERIBADI BERLESEN
🏠KITA ADA OFFICE DAN BERDAFTAR (K.P.K.T.)
📝KITA MENYEDIAKAN AGREEMENT 
💰PINJAMAN BERDASARKAN GAJI DAN KEMAMPUAN 

✔ANDA SETUJU BARU PINJAMAN LULUS 
KHAS UNTUK SEKTOR 👉KERAJAAN & SWASTA 
👉PENCEN/SOCSO/KWSP
👉BLACKLIST/CTOS/CCRIS JUGA LAYAK APPLY...

COVER AREA:
📶KUALA LUMPUR /SELANGOR
📶LUAR DR KL GAJI BERSIH MIN 3K KEATAS

SEDIAKAN DOKUMEN SEPERTI BERIKUT
* SLIP GAJI 3BULAN (TERKINI)
* PENYATA BANK 3BULAN (TERKINI)
* BIL API & AIR(SALAH SATU)
*IC DEPAN & BELAKANG 
*KWSP 2016 /2017
*COMFIRMATION LETTER

DIRECT CONTACT SY:H/P=016 215 8441 -CIK MAWAR CALL /SMS /WHATSAPP )   
19. Mr Jeff - Sat 15/Aug/2020, 9:29am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
20. Kenny - Sat 15/Aug/2020, 9:45am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda .. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda.Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau .. anda jugak layak memohon ..
Tiada upfront payment !!
Tiada cagaran !!
Tiada Penjamin !!
~Interest serendah 1.5%
~tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal
Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP
AREA KL/SELANGOR/SEREMBAN
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
( Call/Whatsapp/Telegram )

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
21. Upfront Resources Loan - Sat 15/Aug/2020, 10:30am
CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

-Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
-Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
-CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
-Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
https://senangapply.wasap.my  
22. Humaira 2 - Sat 15/Aug/2020, 10:52am
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA
PINJAMAN TANPA PEGANG KAD

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST ( masih lagi layak untuk
memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑(Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
23. Ewt - Sat 15/Aug/2020, 11:33am
PERSONAL LOAN
We Prestasi Capital Sdn Bhd

Area:Kuala Lumpur,Selangor,Seremban
Syarat:Dokumen Lengkap, Gaji Autodebit

Klik whatsapp link dibawah
http://Www.wasap.my/60109337587  
24. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 15/Aug/2020, 1:46pm
Khas Untuk Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN PERIBADI YNS RESOURCES SDN BHD !!!!!
⇨ KERAJAAN
⇨ SWASTA TERBUKA KEPADA SEMUA
⇨ PIHAK BERKUASA TEMPATAN
⇨ UNIVERSITI TERPILIH
⇨ GLC TERPILIH
⇨ PENCEN/PESARA

KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
🎯 Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
🎯 Proses pinjaman segera, mudah mesra & selamat
🎯 Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
🎯 Tanpa pegang kad ATM
🎯 Interest serendah 1.5% sebulan
🎯 Maksimum RM500 - RM50,000
🎯 Tempoh bayaran 36 bulan
🎯 Bayaran flexible
🎯 Overlapping
🎯 Maklumat Dirahsia

Pemohon yang serius sahaja diberi keutamaan
Segala urusan terus melalui saya Puan Liza 018 -366 6438 ( Wasap / Telegram / Call )

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mkelayakan
http://www.wasap.my/60183666438/mkelayakan
http://www.wasap.my/60183666438/mkelayakan  
25. Mr Jeff - Sat 15/Aug/2020, 5:10pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
26. Upfront Resources Loan - Sun 16/Aug/2020, 4:52pm
CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

-Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
-Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
-CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
-Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
https://senangapply.wasap.my  
27. Ewt - Mon 17/Aug/2020, 10:08am
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 
👉👉dapat tunai segera 

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call) ..  
28. Kenny - Mon 17/Aug/2020, 10:19am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda .. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda.Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau .. anda jugak layak memohon ..
Tiada upfront payment !!
Tiada cagaran !!
Tiada Penjamin !!
~Interest serendah 1.5%
~tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal
Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP
AREA KL/SELANGOR/SEREMBAN
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
( Call/Whatsapp/Telegram )

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
29. Wang Maju Trading - Mon 17/Aug/2020, 10:23am
MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

1.PINJAMAN KOPERASI
2.PINJAMAN PERIBADI
3.FLEKSIBLE
4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
#RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
CONTOH:
DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
1 bulan payslip gaji
CALL @ WASSAP : 019-6979393
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan  
30. Nafisah 11 - Mon 17/Aug/2020, 11:35am
Kami Menyediakan memohon Ekspres Pinjaman.
Kami Adalah Syarikat Pinjam Wang Berlesen.
Lesen Dilulus Oleh
KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWA AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951

Khas Kami :
Tempoh Bayaran Selama 12 Bulan
Tempoh Bayaran Selama 12 Bulan-36 Bulan ( Khas Untuk Pesara Pesara )
Had Pinjaman Bergantung Pada Kelayakan Gaji
Tanpa Cagaran Dan Tanpa Penjamin
BlackList Juga Layak Mohon

Kelayakan Mohon
*Kerajaan
*Swasta
*Kilang
*Pencen
*Pekerso

Dokumen Diperlukan :
*Bil Air Dan Bil Api
*Slip Gaji 3 Bulan Terkini
*Penyata Bank 3 Bulan Terkini
*Surat Pengesahan Jawatan
*Kwsp Statement 2 Tahun

Call / Sms / Whatsapp
016 218 4666 Anisa

Email : anisatoppioneer@gmail.com  
31. Humaira 2 - Mon 17/Aug/2020, 11:47am
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untuk memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call
http://www.wasap.my/+60164146706
Email: humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
32. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 17/Aug/2020, 11:48am
Pinjaman Peribadi Kepada Rakyat Malaysia Spt :
�Swasta �Pencen �Kilang �Hotel �Kerajaan

Segala Urusan Pinjaman Hanya Dijalankan Didalam Pejabat Sahaja.
Kepada Sesiapa Yang Sedang Menghadapi Masalah Kewangan Yang Tidak Dapat Diselesaikan, Kedatangan Anda Dialu-alukan.
Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
�Tanpa Kad ATM.
�Kadar Faedah Yang Rendah.
�Tanpa Penjamin , Tanpa Cagaran.
�Gaji Auto Credit Ke Bank Account.
�Proses Pinjaman Murah , Mudah , Selamat Dan Segera.
�Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible.
�Kami Boleh Menyelesaikan Pinjaman Di Syarikat-Syarikat Lain Atau Ah Long.

Untuk Info Lebih Lanjut SILA Hubungi Saya
Puan Liza 📱 018-366 6438 ( Call/Whatsapp/Telegram )
Assistant Sales Manager
http://www.wasap.my/60183666438/mloanforu
http://www.wasap.my/60183666438/mloanforu
http://www.wasap.my/60183666438/mloanforu  
33. Mr Jeff - Mon 17/Aug/2020, 1:29pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
34. Upfront Resources Loan - Mon 17/Aug/2020, 2:30pm
Tidak mahu memberitahu orang lain jika anda tidak mempunyai gaji yang mencukupi?
Tetapi dia banyak membantu saya, jadi saya tidak perlu risau
DOCUMENT DIPERLUKAN :
🗂Payslip
🗂Bank Statement
🗂Salinan kad pengenalan.
Tanpa bayaran dan tiada penjamin
Sekiranya anda masih ragu-ragu, segera hubungi kami untuk menyelesaikannya
Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut
https://senangapply.wasap.my
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
35. Aishah Top - Mon 17/Aug/2020, 4:04pm
Inginkan wang dalam kadar segera ?

Risau takut tertipu dengan helah Ah Long ?

Kami dari syarikat berdaftar (KPKT) menawarkan perkhidmatan pinjaman segera ...

Anda hanya perlu lampirkan dokumen :-

3 bulan payslip
3 bulan bank statement
Penyata kwsp 2 tahun
Bil api/air terbaru
Surat pengesahan kerja

Email kepada saya untuk mengetahui kelayakkan anda bersertakan number telefon anda utk saya hubungi ,,,

Email : anisatoppioneer@gmail.com
Web : www.pinjamanxpress.com
Call/Whatsapp [[ANISA__016 2184666]]    
36. Gigie - Mon 17/Aug/2020, 4:20pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. Kami akan pastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

BLACKLIST, CTOSS, CRISS dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain???

~BUMIPUTRA SAHAJA

*gaji melalui bank
*gaji bersih dari RM1,000
*tanpa penjamin dan cagaran
*pinjaman diluluskan 40 minit
*tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk mencuba/apply)
*maklumat peminjam dirahsiakan
*yang bekerja swasta / kerajaan sahaja
*bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

**ADA TANAH /RUMAH / KAMI TERIMA (BOLEH PROSES PINJAMAN BUSS.LOAN)
**TERBUKA KEPADA SEMUA LAPISAN!!!TERMASUK PENCEN !!!!!!

Perlu sediakan:
1) Pay slip 3 bulan (slip gaji terbaru)
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan (confirmation Letter)
4) EA Form dan Penyata EPF (sekiranya ada)
5) ..  
37. Top88 - Mon 17/Aug/2020, 4:24pm
SYARIKAT PINJAMAN WANG PERIBADI BERLESEN !!
YANG BOLEH DIPERCAYAI DAN BERDAFTAR TANPA PEGANG KAD ATM
BELUM CUBA BELUM TAU!

✔Kami Ada Office Tetap & Berdaftar
✔Kami Menyediakan Agreement
✔Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus & Sign Agreement...

SEKTOR :-
✔ Swasta / Kerajaan
✔ Pencen / Socso
✔ Blacklist/CTOS/CCRIS Layak Apply
✔ Pinjaman Wang MUDAH LULUS

DOKUMEN : -
✔ Payslip 3 Bulan Terkini
✔ Bank Statement 3 Bulan Terkini
✔ Bil Air / Elektrik
✔Penyata kwsp
✔Salinan IC

MORE INFO JUST CALL /WHATSP ALYA– 0163226706
https://wasup.my/l/60163226706
www.pinjamantunai.com  
38. Mr Jeff - Mon 17/Aug/2020, 4:56pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
39. Ewt - Tue 18/Aug/2020, 9:47am
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 
👉👉dapat tunai segera 

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call) ..  
40. Mr Jeff - Tue 18/Aug/2020, 9:55am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
41. Wang Maju Trading - Tue 18/Aug/2020, 10:19am
MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

1.PINJAMAN KOPERASI
2.PINJAMAN PERIBADI
3.FLEKSIBLE
4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
#RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
CONTOH:
DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
1 bulan payslip gaji
CALL @ WASSAP : 019-6979393
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan  
42. Kenny - Tue 18/Aug/2020, 10:26am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
43. Humaira 2 - Tue 18/Aug/2020, 12:49pm
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA
PINJAMAN TANPA PEGANG KAD

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST ( masih lagi layak untuk
memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑(Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
44. Humaira 2 - Tue 18/Aug/2020, 12:49pm
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA
PINJAMAN TANPA PEGANG KAD

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST ( masih lagi layak untuk
memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑(Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
45. Upfront Resources Loan - Tue 18/Aug/2020, 2:23pm
CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

-Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
-Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
-CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
-Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
https://senangapply.wasap.my  
46. Upfront Resources Loan - Wed 19/Aug/2020, 9:10am
CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

-Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
-Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
-CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
-Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
https://senangapply.wasap.my  
47. Wang Maju Trading - Wed 19/Aug/2020, 9:54am
MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

1.PINJAMAN KOPERASI
2.PINJAMAN PERIBADI
3.FLEKSIBLE
4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
#RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
CONTOH:
DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
1 bulan payslip gaji
CALL @ WASSAP : 019-6979393
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan  
48. Kenny - Wed 19/Aug/2020, 10:07am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
49. Mr Jeff - Wed 19/Aug/2020, 10:58am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
50. Humaira 2 - Wed 19/Aug/2020, 1:38pm
Cepat jangan lepaskan peluang ❗❗❗❗❗❗
Bulan ini kita ada extra special offer, kami adalah zero downpayment dan 30 hari tanpa faedah❗❗❗❗❗

Doc ringkas yang diperlukan:
* 3 bulan slip gaji terbaru
* 3 bulan penyata bank terbaru
* surat pengesahan jawatan
* penyata epf
* bil api/bil air terbaru

❇️❇️❇️❇️
Whatsapp / call http://www.wasap.my/+60164146706
(ms. humaira) email: humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 61 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..