Promosi Hari Raya, Beli Kereta, Blacklist, CTOSS, CCRIS Boleh Beli.
Rozita 50 - Mon 8/Jul/2013 10:24am [Last Comment]
Hye smua..nak beli kereta? Perodua,Proton,Suzuki,Honda dan Bmw..Semua baru..blh trade in..dalam 1mggu blh kluar kreta.
All ready on stock..bayar muka rendah...antara 1k- 200 sahaja..
Dokumen:-
Payslip 3bln
Bank statemnt
Driving lesen
Ic copy.

Klu yg baru bkerje..payslip pun xdpt lg, pun blh buat..
Dokumn lgkap tp xde lesen..blh buat..

Nak beli..blh email sye..
Rozita2727@gmail.com

Email cpt...coz 20org yg ptma ada hadiah misteri..

Niche: Kereta Baru
 
1. Rozita 50 - Mon 8/Jul/2013, 3:47pm
For all customer...utk jenama kereta d atas smua ready on stock..loan under bank blh..loan credit kdai blh..services terus ke rmh anda....  
2. Aiman 8 - Mon 8/Jul/2013, 4:45pm
Saya nak beli Proton Exora / Alza atau apa2 MPV baru atau @ 2nd tak kesah. Masalah nama suami/isteri dah blacklist . Sambung bayar pun tak apa tapi tak nak yg deposit tinggi2 sangat. Wife bergaji tetap RM1700/sbln. Saya bekerja sndiri >RM2500/bln. Ada sesiapa boleh bantu ??? .
email ke aimansafiya@gmail.com . nanti saya akan forward contact no dan detail yg perlu.  
3. Mr Fonecxs - Tue 9/Jul/2013, 6:53pm
boleh bagi fon number tak  
4. Tiqa 7 - Wed 10/Jul/2013, 12:28pm
sape2 nak apply keta keta recond car BMW MERCEDEZ AUDI ALPHARD STREAM @ KERETA PERODUA DAN PROTON SAYA HANDLE A-Z..
TRADE IN TURUT DILAYAN..
HUBUNGI SAYA 010-5410493  
5. Arm 17 - Wed 10/Jul/2013, 3:49pm
dealer proton car...
area bangi, kajang, cheras, ampang
A-Z... sempena hari raya...
hrga murah...
0172104187  
6. Rozita 50 - Thu 11/Jul/2013, 10:45am
Salam semua...Bagi semua customer,kalau nak kerete yang sambung bayar dan taknak loan bank saya ada kenalan beberapa dealer..boleh terus email pada saya .
PESONA 2009
Gen2 2008
ALZA 2011
Alphard
TOYOTA VIOS E
MYVI ( ada 5buah ).

Email pada saya sekiranya berminat  
7. Zaidi 146 - Sun 14/Jul/2013, 2:08pm
nama sy ctos blh buat x full loan klu blh call sy 0172874890  
8. Dalyn - Mon 15/Jul/2013, 10:27am
ni kat area mana ni?  
9. Noordin 4 - Mon 15/Jul/2013, 11:57am
Saya nak kreta MYVI tapi saya tinggal di kulim, kalau boleh buat email kat saya...noordin73@yahoo.com.my  
10. Advande Silent - Tue 16/Jul/2013, 9:51am
Kalau saya tinggal di Sabah boleh tempah tak? email sy di megutls@yahoo.com  
11. Nurul 1276 - Tue 16/Jul/2013, 3:21pm
saya nak kete yang sambung bayar tq  
12. Zae 90 - Tue 16/Jul/2013, 11:16pm
saya student,,
nak beli viva 1.0,,
bulanan mampu,,
xdaa dokumen , xda gorento
017-4818518  
13. Rozita 50 - Wed 17/Jul/2013, 12:37pm
Zae90, plzz email me...nti sye terangkan.
Nurul1276 blh email dokumen pd sye..n inform nak kete ape ok.  
14. Saherman - Wed 17/Jul/2013, 4:47pm
boleh emailkan ke eskay_nikman@yahoo.com  
15. Rozita 50 - Sat 20/Jul/2013, 8:42pm
Pada semua Pembaca Majalah.Com...
27hb tarikh akhir kite accept permohonan pembelian kereta bagi BLACKLIST CTOSS CCRIS.
Pembelian sebelum Hari Raya akan menerima hadiah2 MISTERI...  
16. Lisa 132 - Tue 23/Jul/2013, 2:20pm
Siapa dah pernah deal kasi testimonial sikit.
Sbb rozita ni kata..kn bg deposit Dulu..baru antar kereta...

Bukan ke selalu org yg nak sambung bayar..jumpa face to face..n tat time jugak ...bayar duit deposit n serah kunci..no need tunggu sampai 4-5 ari kan.. Ke macam mana..  
17. Nurul Atira - Thu 25/Jul/2013, 11:35pm
Dokument sy sume lengkap cuma gerentor je xde..umo 21,gji 1400+-..bole mohon ke??  
18. Syukri 8 - Fri 26/Jul/2013, 9:55am
Kereta saya da total loss. So nk beli kereta baru tp ada masalah dgn bank. blacklist sbb personal loan & kad kredit. Boleh bantu saya? apa dokumen diperlukan? emel saya: afrie84@yahoo.com  
19. Rozita 50 - Fri 26/Jul/2013, 1:34pm
bila plak sye kate bg dposit...tu booking fees..mana2 tmpt beli kete pun n nak model yg klien nak kene la bg booking fees..dah tba2 model or kete yg klien nak tu org lain beli..sye plak yg kene..erm..dunia..klu d/p ye la kot nak byar lpas kete smp or sblm pghantaran pun blh.  
20. Jay81 2 - Sat 27/Jul/2013, 10:48pm
salam kak..,
sy teringin nak beli kereta tp tiada dokumen bank(gaji cash)
sebulan RM1700 bersih RM1300
Hanya diberi baucer slip gaji
nama blaklist dgn bank sebab pernah berkahwin dulu dan gerentor dia be;li rumah...setelah pisah dia tidak byr rumah.layak x sy utk beli kereta?jika bole sy hanya mahu kereta perdana 2nd hand sja..... email : suksess81@gmail.com  
21. Halim Dagang - Mon 29/Jul/2013, 6:21am
Salam..saya ada membuat pinjaman utk membeli proton preve dan tlh diluluskan tp hanya layak utk proton persona..ada sesape yg blh tlg??bln hubungi di 0145355567 urgent!!  
22. Nurul Atira - Tue 30/Jul/2013, 5:14pm
Lupa nk bg num fon ngn email sy..0176060680/ebek_92@yahoo.com.my  
23. Syukri 8 - Tue 30/Jul/2013, 5:18pm
still open lg x? nk try ni..  
24. Iqaseh - Sun 4/Aug/2013, 10:42pm
salam...saya nak beli viva orang lain tapi blacklist bank... boleh bantu, loan bank sahaja TQ...email: mkk1504@gmail.com  
25. Mrmr82 - Sun 25/Aug/2013, 2:16am
Dia pandai jnji mau rfund blik duit tpi bila dhbungi dia tak akn lyan..org bgni patut dkna tndkan undang2..cari rzeki.tipu duit or.pda yang dh boking bgai tu..jgn dlyan minah ni.nnti duit kau org mlyang  
26. Mrmr82 - Sun 25/Aug/2013, 2:49am
Rozita50 aka rozita rosli ni penipu..dh byr dposit..krta smpai hri ni pun tiada.dia bnyk alsan.jgn skali brurusan dgn pnipu ni.dia pkai hp no ini 0136075537. Atau pun bnyk lg no lain.mkan duit haram..ada hati nak ada kan promosi raya.puuiii....  
27. Azwana 2 - Thu 2/Jan/2014, 2:19pm
Sy dah email Rozita, please check,
sesiapa lg ada buat loan tuk blacklist
leh contact saya,
nk cari kereta Viva 2nd, thun, deposit sy mampu bg RM1k je..suami x keje..anak dua..itu je yg mampu..gaji x besar mana.  
28. Are U 4 - Fri 10/Jan/2014, 10:37am
Salam... Saye nak beli kereta Alza tapi nama ccris... boleh tolong ke? Saya ad kereta wira, klau trade in mcm mane... yg penting bleh beli alza...  
29. Hadiff12 - Tue 1/Apr/2014, 1:13pm
Rozita kalau tak loan bank boleh bagi detail ( hanafiatan.dhl@gmail.com )  
30. Irwan Mohamed Idris - Wed 28/May/2014, 9:00am
Assalamualaikum..
Nama saya blacklist disebabkan abang ipar memakai nama saya utk membuat pinjaman peribadi. Saya ingin mencari Naza Ria 2nd. Deposit yang mampu dari 4-5k. Ada sesiapa boleh tolong x?  
31. Maira 17 - Wed 11/Jun/2014, 11:38am
assalammualaikum...
sy ingin membeli Toyota innova second tp nama blacklist.bleh tolong x???email sy shanasmaira@gmail.com/wassap 0192291831  
32. Lina 298 - Thu 26/Jun/2014, 1:18pm
Berminat membeli kereta shand utk kereta keluaran malaysia.... Hubungi saya 0132611933... Boleh full loans.... Kereta baru at least 10% dp... Black, ccris, citos layak memohon....  
33. Yullan - Sun 20/Jul/2014, 11:32am
salam,

cik ita saya nak beli keter proton saga tak kisah apa jenis tapi bulan2 payment below RM300,down payment RM1000 gaji bersih saya RM1300 ada masalah ccris dan ctos blacklist, kalau saya tak berjaya boleh tak isteri saya tak bekerja takde payslip tapi pernah beli kereta dulu tapi kena tarik,ada cara ke utk dia beli kereta.. hubungi saya di 0105480811

tq  
34. Azma 12 - Thu 31/Jul/2014, 2:56pm
rozita aka ita rosli nie mmg manusia penipu ank haram..lbih jahat daripada iblis..penipu.. jgn mudah terpedaya  
35. Affandy 6 - Wed 6/Aug/2014, 12:43pm
call / whatsapp : 0107871408 Affandy

saya boleh bantu anda miliki kereta idaman anda  
36. Affandy 6 - Thu 7/Aug/2014, 12:22pm
http://fandy1509.blogspot.com/  
37. Affandy 6 - Thu 7/Aug/2014, 5:11pm
ccrisandctos.blogspot.com  
38. Khairulnizam - Fri 5/Sep/2014, 12:18am
rozita sya blacklist dan sya keje endiri shja sya nk bli krta dgn bnk tk blh blh tlng sya tk sya tinggl d kulim  
39. Sunshine Kinrara - Wed 1/Oct/2014, 12:27pm
Sy nak reloan kereta sy sebab montlhy agak tinggi...jdi klu reloan balik kereta tu bole bayar monthly rendah sikit....kereta sy myvi ja.....tpi klu bole trade in dan beli kereta baru yang kecil pun bagus juga.....nama dah blacklist psal kad kredit...sesapa yang boleh tolong sy emel di annepaul58@gmail.com....kalu bole sy nak segera ya....  
40. Dear Scha - Mon 23/Mar/2015, 5:18pm
Kereta saya da 10 thn. So nk beli kereta baru tp ada masalah dgn bank. blacklist sbb personal loan & kad kredit. Boleh bantu saya? emel saya: girl_joy85yahoo.com  
41. Erniey 4 - Wed 30/Sep/2015, 4:23pm
Adik saya nak beli kereta tp nama CCRIS plak. Bley proceed ker?  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..