Promosi Harga Kertas A4 Direct Dari Kilang!
Azahary Azman - Mon 11/Apr/2011 9:54am [Last Comment]
Salam Sejahtera !

Pada bulan April ini , syarikat kami menawar kan Harga Promosi bagi pembekal-pembekal kertas atau syarikat yang berminat untuk:

Kertas A4 Jenama Phoenix ! Dengan promosi harga dari kilang !

80GSM
70GSM
80GSM GOLD ( QUALITY DOUBLE A )

Sila email pada saya bagi yang berminat untuk sebutharga. Promosi sehingga 30 April 2011 sementara stock masih ada !

Azaharyazman@gmail.com

Niche: Pengedar Alat Tulis
     
  1. Braun Glitz - Mon 11/Apr/2011, 10:51am
    tlg email quotation kt saye...misz_miraclez@yahoo.com  
  2. Embun 3 - Mon 11/Apr/2011, 12:31pm
    say juga
    daalish_ayunis@yahoo.com
    tqvm  
  3. Hairul Nizam 2 - Mon 11/Apr/2011, 5:36pm
    email detail..
    tuksidang@gmail.com  
  4. Mohamad Bin Yussuf - Mon 11/Apr/2011, 9:45pm
    mhdyussuf@yahoo.com  
  5. Hazwan 8 - Wed 13/Apr/2011, 11:05am
    email sy sebaik sy awak bca ni!!
    hazwan_astech@yahoo.com  
  6. Quick Purple - Wed 13/Apr/2011, 4:53pm
    Minta emailkan sebutharga untuk kertas A4 80gsm.kuantiti dlm 10k ream.ct_capriwomen@yahoo
    .com ape term2 daripada pembekal.  
  7. Zaini Afzan - Sun 17/Apr/2011, 6:00am
    email kn pada sy zainiafzan@gmail.com  
  8. Din 48 - Tue 3/May/2011, 3:46pm
    emailkan sebutharga A4 80 gm dan A4 70 gm ke aziedin06@yahoo.com  
  9. Muhd Safaren Bin Abdullah - Thu 12/May/2011, 3:07pm
    a4 doble A ada x,baper harganya  
  10. Zam Bp - Sat 21/May/2011, 2:43pm
    boleh dapatkan saya colour a4 x..harga bawah rm9..kalau ada sila call 0167424472  
  11. Wanny14984 - Wed 29/Jun/2011, 12:25pm
    promosi da abes??
    emailkan saya quotation utk ketiga2 kualiti kertas. Tq wanny_14984@yahoo.com  
  12. Oryzasativa - Mon 14/Nov/2011, 5:17pm
    sila emel kepada sya oryzaent@yahoo.com  
  13. Aeroo - Fri 2/Dec/2011, 7:50am
    email kat saya jugak... qttn

    yie_chewill89@yahoo.com  
  14. Shah 375 - Sun 18/Dec/2011, 2:11pm
    emailkan sebutharga A4 80 gm dan A4 70 gm ke iez_zal0708@yahoo.com  
  15. Honda 2 - Wed 15/Feb/2012, 2:05am
    emailkan sebut harga A4 80 gm dan A4 70 gm ke hondasoo@yahoo.com  
  16. Joey 14 - Tue 20/Mar/2012, 9:26pm
    Tolong emailkan harga ke joijoey@yahoo.com
    Urgent  
  17. Firdaus Naza 2 - Sun 22/Apr/2012, 2:05am
    kertas 180gsm ke atas untuk smua warna ada x??firdaus_naza@yamil.com  
  18. Hanafi 42 - Wed 25/Apr/2012, 12:35am
    salam..boleh email ke email sy napie_thekarentman@yahoo.com
    coutation A4 paper 80gsm made in malaysia sahaja.
    1) coutation berapa harga 1 rim kertas A4 dan 1 kotak A4 paper.
    2) coutation berapa harga 1 kontena berukuran 20' / 20 footer = 25m3 siap dgn penghantaran dan penggangkutan untuk di export.
    - harap dpt berikan coutation secepat yg boleh, ini kerja urgent utk supply ke luar negeri, terima kasih..  
  19. Mir 7 - Tue 15/May/2012, 12:31pm
    Tolong emailkan harga ke
    terima kasih

    andra_9080@yahoo.com  
  20. Miss Nur 5 - Fri 18/May/2012, 12:52pm
    salam. tolong emailkan kepada saya quotation kertas A4 yang encik ada  
  21. Mat Lim - Thu 21/Jun/2012, 6:21am
    email detail harga...
    mus.irisolution@gmail.com  
  22. Tok Man - Thu 21/Jun/2012, 11:47pm
    Tolong email detail sebut harga bagi 80 GSM dan 60 GSM (jika ada) . 100% whiteness . Kami ingin menempah dalam jumlah yang banyak jika harga baik . Pasaran sedia ada untuk export  
  23. Nizam 306 - Mon 16/Jul/2012, 1:59pm
    salam.. tolong email harga 80GSM GOLD ( QUALITY DOUBLE A ) ezam_haslieya@yahoo.com
    terima kasih  
  24. As 71 - Sat 4/Aug/2012, 10:46am
    ble email sebut harga semua jenis kertas a4..tq  
  25. Khuzaimi 3 - Thu 13/Sep/2012, 6:04pm
    Tolong bagi sebut harga.. emial khuzaimi5939@yahoo.com  
  26. Rosidin 2 - Fri 19/Oct/2012, 1:14pm
    Email kpd saya harga senarai kertas utk stok 10000 rim.jugra78@gmail.com
    Atau sms sy 0132392125.tq  
  27. Wookentrading - Sat 20/Oct/2012, 10:04am
    Dear Sir,
    I am looking for a genuine supplier for long time business, My requirements are: A4 size paper of 70/80 GSM with Grad A/B/C ,Please send us the best offer

    Thanks for your time in advance.
    Best regards
    Contact : Mr Tan 012-6390595  
  28. Irham - Fri 5/Apr/2013, 11:43am
    Email sy  
  29. Jamal 13 - Sun 13/Apr/2014, 4:19pm
    Saya ade membekalkan A4 n A3 paper jenama Double A..Ik yellow..PaperOne...Lucky Star..& Partner..A4 paper light and deep colour pn ade..harga sangat berpatutan dan kompetitif..untuk details boleh wasup sya 0126674284 atau email saya d Greenn_Land@yahoo.com...penghantran percuma sekitar kuantan dan kemaman..tmpt ln boleh d runding..  
  30. Ahmad 465 - Wed 2/Jul/2014, 10:15am
    Kami membekalkan Kertas A4 jenama Double A, IK yellow.. 100% original.. Penghantaran terus ke pintu pejabat anda... boleh request quotation melalui email atau sms pun ok..

    MINIMUM ORDER 2000 reams dan keatas..

    madzam2007@gmail.com
    0125777731 ahmad  
  31. Fitza - Thu 21/Mar/2019, 8:53am
    Kertas A3 simili fotostat putih 80 gsm IK YELLOW
    Kertas A4 simili berwarna kuning 80 gsm LUCKY STAR
    Kertas A4 simili berwarna hijau 80 gsm LUCKY STAR
    Kertas A4 simili berwarna merah jambu 80 gsm LUCKY STAR
    Kertas A4simili berwarna biru 80 gsm LUCKY STAR
    Kertas A4 simili berwarna hijau 120 gsm LUCKY STAR
    Kertas A4 simili berwarna putih 160 gsm LUCKY STAR

    Di sini ada jual murah2, sapa berminat boleh email ke fitpht@yahoo.com.
    first come..first sale..  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)