Projek SPNB Perumahan Kos Rendah untuk Total Sub/Subcontraktor - Selangor/Seremban
Zam 99 - Sat 14/Jul/2012 12:20pm [Last Comment]
kepada yang berminat untuk projek perumahan kos rendah di selangor dan seremban,sila sertakan profile company .pada yang layak,akan diberikan BQ.
email ke ptpgreen@yahoo.com
0182328237

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Rizad - Sun 15/Jul/2012, 11:39pm
Kontraktor2 yang memerlukan untuk kerja-kerja paip boleh hubungi saya 016-3667546 (rizad plumbing.)  
2. Greenade Enterprise - Wed 18/Jul/2012, 10:49am
untuk kerja tiling and mable blh email kami.

greenade88@gmail.com  
3. Hanif 25 - Wed 18/Jul/2012, 11:43am
Cadangan membina dan menyiapkan masjid terapung bagi projek pembanggunan taman sains gambang.

Total Sub .payment direct to sub con
projek cost : 300juta
paymaster : east coast economic region
BQ : akan diberi setelah pihak kami menerima profile company.

segala detail akan diberi setelah pihak saya menerima profile.

kelayakkan :

Kontraktor Bumi putra G7
Mempunyai kewangan yang kukuh.
saya memerlukan profile company tersebut sebelum 24hb ini,kepada sesiapa yang boleh memberi awal kepada saya..saya akan terus submit dah hard copy BQ akn di beri pada minggu hadapan.

KEPADA BROKER : LOU( total 3 percent) 1 percent kepada group owner, 2 percent lagi pihak kami akan membawar kepada anda yg membawa company tersebut ,dlam arti kata undertaking dari pihak GEMERSIK NADA akan di keluarkan kepada anda.

KEPADA OWNER COMPANY : PIHAK KAMI HANYA MEMINTA 3 PERCENT DARI COST TERSEBUT.. ANGGARAN KEUNTUNGAN KEPADA PIHAK TUAN SEBANYA 30 PERCENT.

SEGALA KERJASAMA KALIAN AMAT DI HARGAI..

PIHAK KAMI AMAT MENITIK BERAT DARI SEGI KEJUJURAN.

SEKIAN.


Boleh hubungi saya di talian :017.352.3130 hanif

Email : gemersiknada@gmail.com  
4. Namkul - Wed 18/Jul/2012, 3:05pm
salam..
kami pakar dlm mengubahsuai kediaman anda.
utk dptkan harga promosi raya boleh hubungi atau emel kpd kami:
hp: 0123730726
emel: lordqoenter@gmail.com.
loc: sekitar klang,s.alam,banting n ptrajya  
5. Mohamad Shamhir Bin Haniff Shadir - Thu 19/Jul/2012, 6:31pm
boleh email details sya adalah kontraktor kelas f  
6. Zafri Khalis - Thu 19/Jul/2012, 9:49pm
Project Finance/Funder. Ada L.A/BS/ROC/ITR/BA.Sila ctc zafri_khalis@yahoo.com.my  
7. Mior Amirrul - Wed 25/Jul/2012, 5:47pm
kalau ade kerja2 sub, syarikat sy berminat.
antara kerja yang kami buat:-

1) grill dan pagar.
2) longkang
3) mengecat
4) pemasangan mozek

jikalau ade email kan detail ke amirrul_bentley@yahoo.com
lok sekitar selangor dan kl.
tq.  
8. Yogenathan - Sun 29/Jul/2012, 6:44pm
kalau ada kerja kerja premix, road curf,potong tanah, mesin,lori, cable boleh menghubungi saya yoga:0162888298 office 03-61365685
email:nathanyoga@ymail.com  
9. Sirhanz - Mon 30/Jul/2012, 12:52pm
projek apa saja yg masih ada....

saya ada profile KELAS A...

siber_erwin@yahoo.com

0142243474  
10. Sw Bina - Mon 30/Jul/2012, 2:40pm
Sila email BQ ke swbina10@gnail.com
Harga kami amat berpatutan.  
11. Irfan 34 - Mon 30/Jul/2012, 7:56pm
salam semau.saya sedang mencari kerja elektrikal dan mekanikal.Jika tuan ada job untuk di subkan boleh hubungi saya di 0122427819  
12. Qairul 3 - Sat 4/Aug/2012, 12:21pm
Salam,
Klu ada sesiapa perlukan contractor utk kerja2 skim coat n electrical, leh email kpd saya niez98@yahoo.com  
13. Yea - Sat 25/Aug/2012, 8:59pm
salam, kalau memerlukan sub untuk potong tiang piling bolehlah call sy kamarul 017-9385919..  
14. Megat Shiful - Fri 28/Sep/2012, 11:44pm
salam,
kami plumbing di seremban .berdaftar dengan PKK,CIDB,SPAN,dan SAINS.
jika perlukan perhikmatan untuk lay paip mild steel,paip tapping point,paip dalaman boleh email ke megatplumbingworks@yahoo.com/
msr_alamniaga@ymail.com atau call 010-464 2955  
15. Nilam Semesta Sdn Bhd - Tue 2/Oct/2012, 11:51pm
salam,
Kami adalah pakar dalam kerja-kerja pembuatan pintu dan tingkap aluminium. Harga yang ditawarkan adalah menarik ( boleh buat perbandingan kat tempat lain ) Hubungi saya malik 010-2104884 untuk sebut harga secara percuma. email : Jendela_mewah@yahoo.com  
16. Sakil - Sun 16/Dec/2012, 12:29pm
Khidmat Part Time Maid, cuci rumah baru dan lama, pejabat, kedai, klinik, kilang, bangunan, Apartment, Kondominium, pembersihan dan pencucian majlis kenduri dan sebagainya secara harian atau kontrak bulanan. Kawasan Damansara Perdana , Kelana Jaya, TTDI, Petaling Jaya, Kota Damansara, Tropicana, Sungai Buloh, Puchong termasuk seluruh Selangor dan Kuala Lumpur boleh di uruskan. Berdaftar dengan Kementerian Kewangan.
(Kami juga sedia memberi perkhidmatan : tambah plug, wiring dan lain-lain berkaitan elektrik kediaman)
Hubungi : Razie Procleaners And Services (0021159752-K), 017-6409991 Shairazi / 013-381 9664 Sakil  
17. Junita Saadon - Tue 8/Sep/2015, 2:21pm
Jika ada kerja2 sub, syarikat sy berminat.
antara kerja yang kami buat:-

1) grill dan pagar.
2) longkang
3) mengecat
4) pemasangan mozek
5) repair rumah
6) membina rumah
kontraktor G1 , ada KKM juga .

jikalau ada email kan detail ke junitajs@yahoo.com
sekitar Negeri Sembilan,selangor , melaka
tq.  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..