Projek Membina Jalan Baru di Kelantan
Am18 2 - Fri 11/Nov/2011 1:22pm [Last Comment]
CADANGAN MEMBINA DAN MENYIAPKAN JALAN BARU DARI KOTA BHARU KE KUALA KRAI SEJAUH 68KM

PROJEK VALUE RM 1.6B

PROGRESS PAYMENT

PAYMASTER

PROFILE DAN POF

CALL 0175234275

NO UPFRONT

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
     
  1. Shahbiz - Fri 11/Nov/2011, 3:18pm
    klau nak khidmat funder.ctc saya 012-5229975  
  2. Razali Mat Yusoff - Sun 13/Nov/2011, 7:45pm
    saya berminat boleh hantar deteil kepada saya email;razalimatyusoff@ymail .com atau call saya 0199595575  
  3. Soefyan - Mon 14/Nov/2011, 12:39pm
    salam,
    bleh email details kt saya
    soefyandahlan@yahoo.com atau kol di 0173669638  
  4. Sharif 5 - Tue 15/Nov/2011, 11:14am
    emaikan detail tuan

    sha_rif74@yahoo.com

    tq  
  5. Mohdhamri - Wed 16/Nov/2011, 1:04am
    KUT ADA ORANG CARI KERJA TERSINGGAH DISINI,, Saya tumpang iklan,

    1.elektrikal designer
    2.mne clerk of work
    3.cns clerk of work

    untuk sykt perunding bagi projek loji air di n.sembilan, tempoh projek 4 tahun, emailkan esume,

    mohdhamri@yahoo.com. cepat!!!  
  6. Awang Noh Ahmad - Sun 20/Nov/2011, 6:19pm
    salam,
    tuan rumah, bukan disini nak arword projek mega  
  7. Alya 20 - Sun 20/Nov/2011, 6:25pm
    Salam Tuan Rumah,
    Betul ke ni????
    Kalau betul memang akan lalu tanoh kawe ni...
    4 tahun dulu kata borang K dah kuar.. jjabat tanoh oyat la... pah ko loni tok denga kabar....
    bilo nok start ni???
    tapi... pelik gak.. bakpo iklan kat sini  
  8. Am18 2 - Mon 21/Nov/2011, 12:31pm
    habis kat mana nak award
    kat mana kasi tau ada orang nak ke hah  
  9. Candikteguh - Mon 21/Nov/2011, 6:25pm
    salam,

    mega projek nie ada broker jumpa kami kata 72km value 2.65b u bagi info lain pulak mana satu yang betul nie. kata ini secret projek goverment cuma mereka aje yang boleh bawak projek nie? boleh terangkan lebih jelas ke?  
  10. Paksuli - Tue 22/Nov/2011, 1:54am
    mohdhamri, engineer atau RE tak de ke?  
  11. Joe 10 - Mon 5/Dec/2011, 9:50am
    ade ke project nie..direct nego ke, PFI ke..  
  12. Joe 10 - Mon 5/Dec/2011, 9:53am
    org epu and mof ckp sebalik sila confirmkan  
  13. Pai 2 - Tue 6/Dec/2011, 6:59pm
    maaf mencelah.. kepada sesiapa yg rase company dia kuat.. boleh handle projek 7bilion. terengganu motorway malaysia.
    bleh email saye dan saye akan hanar detail.  
  14. Pai 2 - Wed 7/Dec/2011, 10:59am
    puterapai@yahoo.com  
  15. Tspowercool - Sun 11/Dec/2011, 2:37pm
    kepada sesape yang minat nk job dari SPNB dekat kedah buat taman perumahan harga lebih kurang Rm 475j boleh email pada sya..nanti saya akan forwardkan maklumat lanjut...kunthai87@yahoo.com
    019-4077327..fendi  
  16. Budin - Tue 13/Dec/2011, 9:17pm
    kalau hendak kontraktor soil nail/guniting/ground anchor/hybrid anchor boleh hubungi saya
    budin_5245@yahoo.com  
  17. En Syam - Mon 9/Jan/2012, 10:29am
    assalam?
    job melaksana membina jalanraya di Sabah ( Telipok-Randagon,ranau Sabah) rm600j
    scr rundingan terus/ kaedah System Private Finance Initiative (P.F.I) 'no upfront' any details mail to
    mymaa05@yahoo.com.my ASAP tq  
  18. Kamarudin Bin Abd Kadir - Mon 9/Jan/2012, 3:53pm
    Salam En Fendi,

    Mohon email maklumat lengkap pjek SPNB
    ke email saya..azdinn66@yahoo.com.my
    (019-7676161).  
  19. Jep18 - Mon 16/Jan/2012, 12:22pm
    saya ada projek jalan. 2 kilo lebih je..
    tapi harga juta jugak..
    la da dapat.. hubungi sy.. 0122164712
    kerja kt perak.. siapa ada kelengkapan dan modal yg cukup boleh cl sy.. tq..  
  20. Ramachandran Nair - Mon 23/Jan/2012, 3:53am
    we specialist in road works. also providing cleaning process and many more.

    call:0177109252 e-mail:ram_everlast@yahoo.com  
  21. Mus Putrajaya - Thu 26/Apr/2012, 5:26pm
    jika ade ape2 projek gov atau swasta samada puluhribu,juta atau billion boleh terus email kat sy yea....muspku@yahoo.com.............................termasuk juga sesiapa yang nak order barang2 pejabat yang banyak,pun boleh email terus kat sy...  
  22. Ismail Abdullah - Fri 18/May/2012, 7:52pm
    saya buat n bekal cat tanda jalan roadmarking paint termoplastik. warna putih dan kuning. harga murah kualiti bagus. standard SIRIM. tahan hujan panas x lekah. pantul cahaya molek malam.

    patch mix turap jalan ada buat juga.

    kalu berminat talipon/ sms 0136012207 ismail
    0178794699 radziah  
  23. Farid Yahya - Sun 13/Oct/2013, 7:48pm
    PROJEK JKR KUALA LUMPUR BUAT JALAN, BUAT PERSIMPANGAN, BUAT BANGUNAN, 0188717157 FARID  
  24. Tender Resources - Tue 12/Nov/2013, 4:58pm
    Dana yang Dibenarkan oleh Bank Negara Malaysia (Oktober 2013)..see TR forum..tq.  
  25. Fatin Balqis - Sat 7/Mar/2020, 9:54am
    Manufacture supply and install road guardrail 012 607 9232  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)