Projek Mega 2021
Muhammad Ashraf Bin Jamluddin - Wed 11/Nov/2020 2:10pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua..

New update 2.1

Mencari Projek2 MEGA (Billion) untuk FUND or Maincon

Saya mempunyai funder/cont dari luar yang berminat dengan job2 MEGA untuk run 2021 PFI/FDI/Swasta or JV with state GOV.. Projek dari luar negara juga dialukan

Jika ada pegang projek2 mega tersebut boleh whatsapp segera http://www.wa.me/60189614502

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Pembinaan
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 11/Nov/2020, 2:20pm
    Tuan Ashraf, jika bisnes Tuan melibatkan dana RM Juta atau RM Billion, mohon Tuan mendaftarkan syarikat sdn bhd.

    Pastikan dalam setiap iklan Tuan, maklumat seperti nama syarikat, SSM dan lokasi pejabat dimasukkan. Setiap perniagaan terutama yg melibatkan dana RM jutaan ringgit perlu didaftarkan dgn SSM.

    Tujuan kerajaan membuat undang undang ini bukan utk menyusahkan, tapi utk melindungi rakyat Malaysia dari Broker Haram yg boleh hilang sekelip mata tak dapat dikesan.

    Elakkan dari dituduh sebagai Broker Haram. Daftarkan syarikat SDN BHD atau Sole Proprietary (Enterprise) Tuan sekarang.  
  2. Chickenfeet 2 - Thu 19/Nov/2020, 1:37am
    Bagus tu Nizam....ko dpt pahala pd setiap tipu daya yg dibongkar....kira saham akhirat ko naik...miskin dunia takpe..jgn miskin kat akhirat...  
  3. Nikmr2004 - Wed 2/Dec/2020, 3:23pm
    Broker haram tak pe jangan minta upfront sudah. Sebelum jadi processing fee lah. Akaun fee lah  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!