Projek Highway Felda
Mohd 520 - Wed 20/Nov/2013 2:58pm [Last Comment]
 
1. Mohd 520 - Wed 20/Nov/2013, 3:05pm
PEMBINAAN LEBUHRAYA (BARU) DI KAWASAN RANCANGAN FELDA LALUAN ANTARA RANCANGAN FELDA BUKIT GOH, PAHANG KE RANCANGAN FELDA TAIB ANDAK, JOHOR.SECARA REKA & BINA SEJAUH 475 KM. PROJECT COST RM 4.8 BILLION  
2. Mohd 520 - Wed 20/Nov/2013, 3:08pm
kontr yg berminat status wibawa dan berkewangan kukuh digalakkan memohon. teelefon atau whatsapp 0199917955  
3. Zainuddin 24 - Wed 20/Nov/2013, 4:14pm
Projek ni dah award ...dah tersenarai dlm senarai terbaru CIDB. Boleh bagi pencerahan disini..tq  
4. Mohd 520 - Wed 20/Nov/2013, 5:14pm
zainuddin,u dah iklan prjk 2 oct lps.tapi tajuk cadangan apa semua u tutup. sepatutnya u lg cerah psl prjk ni dan u sendiri tahu bukan semua detail boleh kita sembang kat sini. so kpd yg pegang kontr,sama2 kita jayakn  
5. Zainuddin 24 - Wed 20/Nov/2013, 7:08pm
Memang saya ada iklan...tapi bila saya buat semakan di buku senarai cidb terbaca ttg projek ni yg tlh diaward.. so mana2 member majalah yg tanya projek ni saya reply c1osed ..not available. So, kalau tt dpt info terbaru ttg projek ni yg masih available teruskanlah..mungkin saya yg tak tau situasi sebenar..itu je tt.tq  
6. Morimartila - Thu 21/Nov/2013, 1:26am
kepada main kontraktor yang dah dapat projek ni nak mintak tolong biayaaii,kami ada duit boleh membantu anda,biasa la kan bagi pinjam mesti nak untung kan,tapi kami bukan ceti haram,emailkan ke saya berapa nak dibantu,jumlah package yang anda telah dapat,disini tak payah nak tunjuk LA,kita bincang package yang anda dapat dan jauh projek jalan tersebut.dari c2 kta brmula.email morimartila2@gmail.com  
7. Zainal 90 - Thu 21/Nov/2013, 10:23am
Like.zainal 01115697285  
8. Miragitsu - Thu 21/Nov/2013, 11:06am
tuan tlg email details pasal project nih
miragitsu@yahoo.com

tq  
9. Nizsanchez 3 - Fri 22/Nov/2013, 12:52pm
jualll projekkk ker ape niee..woiiii x serikkkk ag ker brokerrr anginnnnnnnn...  
10. Mohd Sarmizi 3 - Mon 25/Nov/2013, 5:11pm
semua ni broker maut punya..hahahaha  
11. Usopwilcha - Tue 26/Nov/2013, 2:19pm
Tuan..tolong bagi detail..usopwilcha80@yahoo.com  
12. Alifz - Thu 28/Nov/2013, 6:46pm
bolh bgi detail aliff_apex@yahoo.com  
13. Tycoon 13 - Fri 29/Nov/2013, 11:11am
can call my director of tycoon engineering & supplies sdn.bhd.

mr. ahmeng (0169025128)
mr.hafiz(0108900479)
mr.kailasam(0192235180)

ok,tq  
14. Mohamad Syukeri - Sun 1/Dec/2013, 12:37pm
Nak menang sebutharga dan tender kerajaan bukanlah sesuatu yang susah. Dengan cara yang betul, syarikat baru pun boleh memenangi kontrak kerajaan berjuta-juta ringgit.
Saya kongsikan semua rahsia dan tips, bagaimana menguasai kontrak kerajaan dengan anda. Nak tahu?
sila kunjungi link ni : http://krulnzm.ashadee.com/go/syuk73/  
15. United Security System - Wed 11/Dec/2013, 10:24am
Carboncor dapat mengurangkan kos 30-50%.Kami adalah pembekal carboncor yang sah.Kepada mana-mana kontraktor jalan yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila pm saya.Atau terus hubungi saya 018-2912386.  
16. Mohd Izwan 14 - Thu 12/Dec/2013, 6:36pm
Salam semua, sy perunding Insurans/Takaful untuk General Class dan specialised dalam Performance Bond Insurance atau Insurance Guarantee. Sy yakin pihak tuan/puan sgt familiar dgn syarat dalam setiap tender kerajaan harus dilampirkan sekali dengan Contractor All Risk (CR) & Workmen Compensation (WC).

Jadi, sekiranya mahu mendapatkan keterangan lebih lanjut inbox ke email sy izwan.ids@gmail.com atau whatsapp di no 0102215491.

Terima kasih.  
17. Lha - Sat 28/Dec/2013, 10:25pm
Ada kerja2 soil investigation tak?kalau ada kami syarikat soil investigation.boleh email ke syarikat deeprocksb@yahoo.com  
18. Sally 53 - Sun 29/Dec/2013, 1:58pm
We provide the best quality Tar Imported From Iran in Malaysia
already we got stock in Malaysia for potential Buyer
Kami menyedia kan Tar yang terbaik di import dari Iran
Contact Us Email : Toghiani.m@gmail.com
01111323125  
19. Bun Tz - Thu 2/Jan/2014, 12:22am
Salam,
Anda Perlukan Dumping Sand Di Johor??? Saya adalah Pembekal Dumping Sand di Johor yang akan Menyelesaikan masalah anda. Hubungi sy utk dptkn harga terbaik.; 018-7707621. TQ  
20. Mad 24 - Tue 7/Jan/2014, 6:55pm
Kami adalah manufacturer/membekal untuk produk penurapan jalan Tack Coat @ Bitumen Emulsion.
Jenis : K1-40, RS-1K, SS-1K, Neomed, Coldmix Patch N Go, etc...
Semuanya dengan sijil dari IKRAM.

Hubungi : Muhd 013 2807490  
21. Amirahdotnet - Mon 20/Jan/2014, 4:22pm
Assalamualaikum,
Kami dari Zack Tel Engineering Sdn Bhd beroperasi sejak 2006 dalam bidang fiber optik. lokasi kami di Cheras alam damai. kami pernah bekerja untuk MRT, projek uitm, dan telekom.
Hubungi kami 0182098097 (Hazizi)  
22. Rezza 13 - Mon 3/Feb/2014, 9:28pm
Ada kerja kosong x?  
23. Shiqin 3 - Mon 10/Feb/2014, 8:57am
salam. ade tak kekosongan kerja utk lepasan ijazah kejuruteraan awam ? shiqin_tiut18@yahoo.co.uk . TQ .sye duduk di kajang  
24. Jackie 5 - Thu 13/Mar/2014, 11:36am
jika memerlukan subkon sila call  
25. Mohammad Omar Ithnin - Wed 9/Apr/2014, 2:32pm
As Salam...

Saya Muhammad dari Mylock Engineering (mylockengineering@gmail.com). Pembuat dan pengedar tunggal Manhole jenis 3E dan 7E (Cover & Frame) Kunci Manhole anti kecurian Underground Cable, dan telah mula digunakan di telekom malaysia berhad.

Saya amat2 berminat untuk membekal produk saya ni dalam projek di atas jika diberi peluang.

Mohon maklum balas.

Wassalam  
26. Md Resources - Mon 16/Jun/2014, 1:45pm
projek ni wujud ke tak???sapa maincon?? cuba bgth jika projek ni btl2 genueine...  
27. Elvis Lee - Sat 23/Aug/2014, 7:24pm
Maincon projek ni adalah Marina ,  
28. Johan Arif - Tue 9/Dec/2014, 9:42am
Ni projek kerajaan or private? Xde pun dlm rekod JKR. Based on senarai CIDB, ianya projek private & nilainya xde la sampai RM 4.8 Billion. Mohon pencerahan.  
29. Mdnizam 2 - Wed 24/Dec/2014, 4:15pm
apa status projek ni?. nak tau maincon siapa. Malayabena Corporation sdn bhd ni ada lagi ke?. mana pejabatnya?  

Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..