Projek di Pulau Aur, Kelantan dan Pengerang, Johor
Shad76 - Mon 16/Jul/2018 12:40pm [Last Comment]
- Bagi pihak yang serius dan berminat sahaja. Projek genuine.
- Kontraktor yang berminat mesti mempunyai pof yg kukuh...

2) Penyewa yang ingin berminat utk sewa AP ayam (bulat/keratan), gula, beras juga boleh hubungi saya.

Bagi yang serius dan tidak cerewet....

:- watsup sy : 017 2914023

Niche: Kontrak Tender Kerajaan | Kontrak Swasta | Kontraktor Pembinaan | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Hidayah 63 - Wed 18/Jul/2018, 2:20pm
macam mana tu ye encik?  
2. Fitrilokman - Mon 30/Jul/2018, 3:02am
masih ada lagi ke projek pulau aur ni?  
3. Nssb - Fri 3/Aug/2018, 11:02am
Jika perlukan Funder, samada kontrak kerajaan @ swasta,. klu dh ada LA adlh lbh baik.sila hbgi saya utk keterangan lanjut..

019-2104267
Zack  
4. Ariefarss - Wed 12/Sep/2018, 3:19am
jika memerlukan servis supply pasir bolh hubungi saya atau emailkan PO..

berhubung dengan En Arif :
email : ariefarss.ricca@gmail.com
whatsapp : wasap.my/601140465709/pengeluaran_pasir  
5. Ali 108 - Fri 14/Sep/2018, 1:14pm
Salam Warga Majalah. Kepada mana mana syarikat yg berada di Selangor dan sedang mencari job utk supply di Majlis perbandaran saya boleh tolong uruskan. Yang berminat sila email kepada saya di : gbong1166@gmail.com  
6. Paluan Padu Sdn Bhd Paluan Padu Teguh Resources - Thu 25/Oct/2018, 2:35pm
salam ,
ada masalah dengan projek atau kewangan projek, bole berhubung dengan pihak saya 0162444690 utk perbincangan.  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..