Project Direct Nego
Ixora 10 - Fri 7/Sep/2012 2:32pm [Last Comment]
1.KKLW-MEMBUAT JLN DARI GUA MUSANG KE KUALA BETIS,ADA 3 JAMBATAN.8.3KM RM90 JUTA.

2.UPGRADE JLN SELURUH FELDA SETIAP 6 BULAN-BLN JUN DAN BLN DEC,DAFTAR DGN FELDA.

3.MEMBINA 2 JENIS RUMAH PEKERJA DI CHANGKAT LADA RM23 JUTA.

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI:
EXORA BAYU ENTERPRISE

CIK RIEYA:017-4267903
CIK AIDA:017-5350377

Niche: Kontrak Tender Kerajaan | Kontraktor Pembinaan
 
1. Azizul 16 - Mon 10/Sep/2012, 8:44am
tolong email saya detail..saya kontraktor klas a.pilahden@yahoo.com  
2. Pearlhurin - Mon 10/Sep/2012, 1:33pm
Assalam, tolong email saya detail~ pearlhurin.cs@gmail.com  
3. Zairieya - Fri 14/Sep/2012, 2:22pm
ALL THE PROJECT IS NON-AVAILABLE
TQ

REGARDS,
RIEYA
AIDA  
4. Quick Purple - Fri 14/Sep/2012, 4:03pm
minta email kepada saya untuk maklumat projek berkenaan
dpurple_line@yahoo.com.my  
5. Azmanuri31 - Fri 14/Sep/2012, 4:17pm
Awk berdua ni broker ke apa? Saya kontraktor Klas A, klu projek di atas ni tiada keluar tender means direct nego. Jika nak iklankan kerja besar mcm ini bg penjelasan yg terang. Jangan nak jadi broker maut  
6. Bono 2 - Sat 15/Sep/2012, 8:57pm
Collect prosess fee..pastu cubut pnya geng ni....  
7. Macklee - Sun 16/Sep/2012, 9:18am
salam kepada semua warga mc...fund
Rm 800billion sudah sedia ada dalam negara. Kepada mana2 kontraktor yang ada projek untuk mendapatkan fund sila la berhubung melalui email arastwo@hotmail.com atau call 0122723050. T/Kasih.  
8. Butakayu - Fri 28/Sep/2012, 10:10am
sila email pd sy..
kontraktor
ardent_focus@yahoo.com  
9. Kamarul 16 - Wed 17/Oct/2012, 2:55pm
Salam. Sy dh dgr projek kuala betis ke gua musang ni sejak 3 thn lps. Broker maut yg jumpa sy. Mmg hampeh. Keja2 ni semua sub atas sub. Means double subkon. Bila dh kira bq projek mmg second sub tu tk blh buat untung pun. Rakan2 semua diminta jgn layan projek2 beso yg diiklankan dlm medium internet ni. Nk ambik bq pun kena byr deposit commitment dlm rm2k. Konon2nye akan dipulangkan semula kalo subkon kedua x jadi ambil projek ni. P/S: Sorry to condemn.  
10. Dinjb - Sun 21/Oct/2012, 1:36pm
terima kasih atas maklumat yg en.kamarul16 berikan dan kepada semua warga majalah berhati2lah semasa berurusan dgn broker maut ni...k tq  
11. Bono 2 - Fri 2/Nov/2012, 11:45pm
sonyap jo 2 burung cederawasih kat atas tu..... dh kene tangkap BPR ke apa....  
12. Fariz Mahadi - Sat 24/Nov/2012, 6:58pm
Salam cik reiya / cik aida, boleh emailkan butiran tersebut ke email saya, sekian.

fariz.mahadi@yahoo.com
0124832189

Kerjasama dari pihak anda saya berterima kasih....  
13. Aizatidris - Thu 13/Dec/2012, 9:04pm
emelkan detail kepada saya. aizatidris@rocketmail.com  
14. Fyhan88 - Fri 14/Dec/2012, 11:25am
funder saya berminat dengan project2 highway..jika anda ada project,sila hantar project summary ke

fy_han88@hotmail.com

Han
013-3747762  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..