Program Pusingan Wang Hanya RM2 Sahaja Meletop!
Tekun79 @ Jana Wang Dari Rumah
Mon 3/Feb/2014 9:56am [Last Comment]
Assalamualaikum.

Jom bersama-sama jayakan program pusingan wang yang hanya RM2 sahaja.
Modal adalah RM10 sahaja...

Langkah-langkah akan diketahui bila anda lawat laman ni http://rm2lubukduit.weebly.com

Niat hanya kerana Allah,ingin bantu membantu sesama kita.
Sampai bila kita nak berfikiran negatif dan tertutup, cuba peluang ini..
Kepada yang kata ini adalah minta sedekah..amatlah silap kerana ia ada proses yang munasabah boleh menjadi modal kepada sesiapa yang memerlukan modal untuk bisnes dan sebagainya..
Jadi ianya bukan minta sedekah..
Kalau nak ubah pemikiran orang susah kan..
Jadi program ini sebenarnya berjaya di negara barat sekian lama dah..
Apalah sangat dengan RM10 kan sekejap ja dah habis...

Kalau anda sertai program ini lainlah...ia akan melekat kat dalam internet selama-lamanya janji kena promote dari masa ke semasa. Wang akan masuk walaupun anda sedang tidur malam...

Anda cuba dan lihat hasilnya nanti..ia akan berfungsi dengan baik janji ada kerjasama semua ahli...
Ingat program ini adalah program membantu sesama kita..semua orang yang buat benda ni bukan hanya dia saja yang terima duit...
pusingan akan bermula dan giliran anda akan tiba.

Kami hanya berkongsi peluang dengan semua..
Bagi sesiapa yang tidak berminat, sila abaikan kerana rugikan masa dan wang RM10 anda...kami tak mintak duit anda..kami hanya berkongsi peluang ini.

sila lawat http://rm2lubukduit.weebly.com untuk yang berminat.

SELAMAT MENCUBA

Niche: Buat Duit
 
1. Faiezah - Mon 3/Feb/2014, 12:35pm
ni free je daftar...tiada modal diperlukan...iklan je kat maner2...

http://stayreward.com/index.php?share=51882  
2. Tekun79 - Tue 4/Feb/2014, 10:36am
stayreward ni makan duit nanti,bila time nak cash out..dia akan minta anda buat survey dan minta no tel anda dan nanti akan dipotong kredit mingguan...  
3. Ak 2 - Thu 6/Feb/2014, 10:14pm
betul theweeklypay also sama  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..