Program Personal Coaching Internet Marketing (Promo Ramadhan)
Nasrol - Fri 10/May/2019 10:53am
Salam hormat,

Perlukan nasihat / tunjuk ajar untuk buat jualan secara online?
Dah lama nak belajar tapi tak tahu kat mana nak belajar secara praktikal?
Tercari-cari cara nak belajar secara personal coaching? Secara one-to-one?

Dengan RM500 ada yang nak belajar :

1. Cara buat landing page (Webiste jualan)
2. Cara dapatkan pelawat ke landing page (Cara percuma & berbayar)
3. Cara automasikan bisnes online. Bayangkan buat kerja yang sepatutnya boleh ''dibantu'' oleh robot... TAPI disebabkan TAK TAHU, respon pelanggan secara manual beerulang, buat post secara manual berulang2... Masa yg anda ''terbazir'' tu boleh bantu anda buat banyak lagi yang menguntungkan!

Kenapa buat cara susah jika ada cara mudah?

Adakah anda nak belajar setup payment gateway yang memudahkan prospek bayar?
Bayangkan prospek tak perlu lagi ''ganggu'' anda setiap kali nak buat payment!
Bayangkan anda boleh spend time dgn keluarga sambil check email sahaja.
Ada order masuk, terus hantar produk je. Tak perlu 24 jam buat kerja secara manual..

Adakah anda nak tahu semua ini?
Adakah anda perlukan bantuan belajar secara face to face? (Support disediakan)
ATAU anda mahu habiskan LEBIH BANYAK kos utk belajar semua yang saya nyatakan?

UNTUK 4 Orang sahaja semperna bulan RAMADHAN ini. Apa yang anda perlukan ialah jumpa dan belajar secara face to face. Apa yang anda perlukan ialah belajar daripada pengalaman orang lain untuk jimat masa, tenaga & wang anda. UNTUK YANG SERIOUS sahaja, boleh whatsApp/call O175969683

P/S : Prefer area KL/Selangor. Senang nak ajar secara personal. First come, first serve :)

Niche: Kursus Dan Seminar | Kursus Personal Coaching | Web Media Sosial
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.