Program Pengajian, Dana Usahawan dan Jana Pendapatan Serentak
Ppuk4u 2 - Fri 11/Jul/2014 9:03am [Last Comment]
Tahukah anda bahawa dengan hanya menyertai program Pembangunan Perniagaan Usahawan Kreatif (PPUK) dan konsortium PPUK Negeri dengan bayaran yuran pendaftaran RM100 sekali seumur hidup, anda diberikan pelbagai manfaat dan faedah.

Siapa pun anda, status diri, latar belakang pendidikan, perniagaan, bangsa, agama, adalah sangat dialu-alukan menyertai komuniti HEBAT PPUK.

Antara kelebihan dan faedah adalah seperti berikut:

--> Kursus PERCUMA 2 hari 1 malam dihotel-hotel terkemuka seluruh Malaysia. Ini termasuk makan, minum, penginapan, elaun TUNAI dan ILMU Keusahawanan paling santai diberikan.

--> Ditauliahkan sijil tamat pengajian (Entreprenuerial Leadership) dari kolej luar negara iaitu dari Alexander Oxfordshire Business College United Kingdom (AOBC). Pentauliahan gilang-gemilang diberikan dalam satu majlis graduasi (konvokesyen).

--> Kursus pengajian keusahawanan paling pendek & praktikal iaitu 100 hari sahaja dengan sekali bayaran seumur hidup hanya RM100 bagi menanamkan minat dan mendidik individu berniaga secara berkomuniti dan koperasi.

--> LAYAK diberikan dana usahawan minima RM25, 000 sehingga maksima RM250, 000 -Pembiayaan BUKAN Pinjaman Tanpa Faedah (0% Interest) PERTAMA seumpamanya diwujudkan bagi membantu ahli membuka perniagaan idaman dan sebagainya.

Dana ini juga dipermudahkan lagi kelulusannya pada yang layak mengikut terma & syarat tanpa perlu dokumen yang membebankan seperti bank statement, slip gaji, penjamin dan cagaran.

Malah anda yang telah disenaraihitamkan oleh pihak pembiaya laib sebelum ini juga adalah LAYAK.

* LAYAK membeli kesemua produk-produk keluaran usahawan PPUK dengan harga DISKAUN GILER!

* LAYAK berniaga produk PPUK tanpa perlu keluar modal dan terima komisyen lumayan atas jualan yang dilakukan.

* LAYAK menjana pendapatan/gaji TANPA SEDAR dengan mudah melalui pengurusan Konsortium.

* Diajar ILMU bagaimana memula/membuka perniagaan TANPA MODAL (sistem barter).

* Sokongan dari PPUK seumur hidup.

--> Bernaung dibawah Koperasi Rangkaian Perniagaan Kreatif KL Berhad.

Paling penting, anda akan ketahui bagaimana setiap dari anda LAYAK merasa gaji seorang CEO berjumlah RM18, 040 keseluruhan selama 12 bulan.

X Percaya? Takpe kami boleh tunjukkan pada anda jika SERIUS ingin TAHU.

PPUKBUKAN SATU PENIPUAN/SKIM CEPAT KAYA/JUALAN LANGSUNG/PELABURAN/FOREX dan sebagainya.

Ini adalah program pengajian sebenar 100% PRAKTIKAL bukan TEORI.

Dengan adanya TEKNIK, ILMU, SISTEM dan RAHSIA, kami berani berkata bahawa 110% anda PASTI DAPAT MENJANA PENDAPATAN YANG HEBAT, TERCAPAI MATLAMAT bersama Kali dalam tempoh 100 hari!!!

Pihak konsortium tidak memberikan apa-apa JAMINAN @ janji bulan dan bintang.

Ini JAMINAN PERIBADI dari kami :

''Jika anda GAGAL memperoleh apa pun dijanjikan seperti diatas selepas 100 hari...TOLONG sebarkan kepada SELURUH DUNIA bahawa PPUK sebenarnya adalah program keusahawanan PENIPU BESAR!

Tapi jika anda BERJAYA, kami mahu JAMINAN dari anda. Anda WAJIB beritahu semua yang anda kenali bahawa PPUK
itu sebenarnya adalah SANGAT HEBAT!''

Kenapa HEBAT??

Sebab dulu ramai pemimpin kami pentingkan diri sendiri, fikir sorang-sorang nak bergerak, nak kaya sorang-sorang, nak untung sorang-sorang...tapi kini semua pemimpin hebat yang kami ada telahpun bergabung menjadi satu KONSORTIUM MANTAP untuk menjaga kepentingan dan faedah semua ahli naungan konsortium PPUK!!

Jom Tukar IMPIAN jadi KENYATAAN. Tukar HUTANG jadi PENDAPATAN!

Dengan hanya RM100 yang anda miliki hari ini, daftar bersama kami di konsortium PPUK negeri dan anda pasti tidak percaya melihat hasilnya.

Berikut adalah BONUS untuk anda yang bersedia menyertai kami :

>> X PERLU Cari orang. JANGAN cari orang. Kami pakar dalam pengurusan orang!!

>> X PERLU buat promosi. JANGAN promosikan PPUK!!

>> X PERLU nak sibuk-sibuk buat iklan bagai.

>> X PERLU buat website, blog dan lain-lain.

>> X PERLU nak KECOH-KECOH kat Facebook.

>> X PERLU huru-hara dekat Twitter, Instagram, Wechat @ Wassap.

>> X PERLU postkan apa-apa pun dekat mana-mana forum tentang PPUK!!

>> X PERLU susah-susah nak email pada rakan sekerja, sedara-mara.

>> X PERLU nak SPAM orang yang anda tidak kenali.

>> X PERLU pening kepala nak buat ayat POWER semata-mata nak ajak orang join PPUK!!

>> X PERLU hadir meeting setiap minggu

>> X PERLU beriya-iya nak KAYA.

YA!! Semuanya TAK PERLU, TAK PERLU dan TAK PERLU!!

Kami telah uruskan semuanya untuk anda.

Dengan promosi luarbiasa ini, teruskan sahaja kegiatan sediada anda sekarang ni.

Buat keputusan bijak dan terus menjana pendapatan dalam SISTEM HEBAT PPUK sambil belajar ILMU keusahawanan ikut kesesuaian masa sendiri.

Kami didik anda 100% praktikal BUKAN teori samada secara ONLINE/OFFLINE.

Anda terima limpahan ahli baru dari setiap taklimat kami tanpa Henri dan hariki ini akan disusun secara auto ''1st Come 1st Serve'' walaupun anda sedang TIDOR.

Cukup 258 orang setiap negeri menyertai kami pada FASA PERTAMA, kami akan 'STOP' untuk buka FASA KEDUA dan begitulah seterusnya.

Berapa bayaran pendaftaran untuk menjadi salah seorang usahawan/ahli naungan kami??

Apa, saya hanya perlu mendaftar RM100 sahaja??

Ya! hanya rm100 je dan tidak ada apa-apa lagi yang perlu anda bayar melainkan RM100 seumur hidup.

Kini, anda dahpun LAYAK untuk mendapatkan kelebihan dan faedah seperti diatas tanpa Perlu bersusah payah bercerita dengan sesiapa pun.

Kami tak akan mengajar atau menyuruh anda :

--> JUAL Produk
--> BELI Produk
--> MAINTAIN Produk
--> SIMPAN Produk
--> HANTAR Produk

TANPA PERLU MODAL BESAR pun anda mampu BERJAYA dan mencapai IMPIAN bersama-sama kami iaitu keluar dari kelompok orang-orang GAGAL!

Kami TIDAK akan sesekali menjanjikan anda untuk menjadi JUTAWAN, KERETA MEWAH, PAKEJ MELANCONG KELAS ATASAN, RUMAH BESAR dan sebagainya.

TIDAK dan kami TIDAK akan menjanjikan perkara yang bukan-bukan melainkan ianya LOGIK mengikut kemampuan anda dan juga kami sendiri.

Tiada sebarang perkara berbangkit yang boleh meragukan dan menyukarkan anda berkata TIDAK menyertai kami selepas ini.

Ini kerana anda perlu ketahui bahawa 99.9% FAKTA adalah anda JANGAN BUAT APA-APA selepas BERSETUJU menyertai konsortium PPUK kami.

Biarkan 99.9% ini menjadi kerja kami kerana kami adalah PAKAR PEMASARAN anda!

Baki 0.01% ialah anda sertai kami hari ini dan itu sahajalah kerja anda.

Untuk pendaftaran, sila smskan butiran berikut dan hantar ke talian HOTLINE 0187873948 hari ini.

Kami akan menghantar sms balasan dengan kadar segera.

PPUKNAMA ANDANEGERIPEKERJAAN/PERNIAGAAN.

Taklimat besar-besaran akan kami adakan 2 minggu selepas hari raya. Join sekarang dan tempah kedudukan anda hari ini untuk anda nikmati hasilnya.

PERINGATAN BAHAWA INI ADALAH PROGRAM PENGAJIAN & KURSUS KEUSAHAWANAN BUKAN PROGRAM JUAL BARANG ATAU LABUR WANG.

Layari : www.ppuk4u.com

Terima Kasih.

email : ppuk4u@gmail.com atau hubungi terus kami ditalian 0105286948 hari ini.

Niche: Pinjaman Perniagaan | Ingin Berniaga
 
1. Asrie - Fri 11/Jul/2014, 11:00pm
Berminat sgt.tlg email info kpd asrie1978@yahoo.com utk makluman..  
2. Che Hilmi - Sun 13/Jul/2014, 6:40pm
Di KElantan, dimana pejabat atau wakil, saya berminat sila sms : 013 9340 489 or email: danatahfiz@gmail.com  
3. Azila Hashim - Tue 15/Jul/2014, 7:28am
saya berminat ....bagaimana untuk turut serta...saya di JB  
4. Ppuk4u 2 - Thu 17/Jul/2014, 3:49am
terima kasih. Sila hubungi/sms ke talian 0105286948.

Wakil kami akan menghubungi anda segera.

layari juga www.facebook.com/KPPUKM

Terima Kasih.  
5. Aintzane - Sat 26/Jul/2014, 7:00am
email detail aintzanepark@yahoo.com  
6. Natrah 5 - Tue 5/Aug/2014, 10:03am
saya berminat...
sila email wannatrah_1858@yahoo.com  
7. Nurul 1638 - Thu 14/Aug/2014, 12:19pm
tlg email pd dwarishonlinebizz2gmail.com - nurul /whatsapp 0195595573  
8. Fai 16 - Tue 27/Mar/2018, 3:30pm
Promosi Hebat ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

Syarikat kami menawarkan pelan pinjaman peribadi kepada individu yang layak.

Syarat Kelayakan :
01. Bekerja [Kerajaan/Swasta]
02. Menetap di kawasan Kuala Lumpur / Selangor / PORT DICKSON / NEGERI SEMBILAN / MELAKA

Dokumen diperlukan :
01. 3 bulan pay slip terkini
02. 3 bulan bank statement terkini
03. Bil API /AIR

Ciri-ciri pelan pinjaman peribadi yang ditawarkan :
01. Kelulusan segera [kepada yang layak]
02.Tanpa penjamin / cagaran

Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan,
Sila hubungi kami ditalian:
012-6985557-Fai
017-8855359-Syarah
* Tiada pembayaran deposit  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..