Program Pembangunan Usahawan Hartanah (KOHAB) - 10 Sep 2019 di Seri Kembangan
Nad Azam 2 - Wed 4/Sep/2019 10:22am
Nak tak income minimum RM3500 setiap bulan?

Cara dia senang je, cuma tolong orang ramai miliki rumah. Senang kan?

Eh? Mcm mana tolong orang miliki rumah dapat RM3500? Ha, jom datang program kami yang akan dilaksanakan pada:

Tarikh : 10 September 2019 (Selasa)
Masa : 8.30 PM – 11.00 PM
Tempat : Dewan Akademi Avengers Hartanah SV Partners, Taman Equine, Seri Kembangan

Apa yang anda akan dapat bila join program ni?

- Pengetahuan Asas Masalah Hartanah yg kritikal.
- Bagaimana anda menjadi Perunding Hartanah yg boleh menyelesaikan masalah Hartanah di luar sana!
- Ketahui cara pemasaran hartanah melalui kaedah online & offline marketing
- Boleh secara part time ataupun full time

Macam mana nak join ni? Senang je. Buat pembayaran RM30 untuk booking seat sahaja. Duit ni kami tak ambil tau, kami pulangkan balik sewaktu pendaftaran. Maknanya, program ni PERCUMA je. Rugi kalau tak ambil peluang untuk join program ni.

Berminat? Klik link dibawah

http://bit.ly/2k04k6w

''WE FULFILL YOUR INCOMPLETE LIFE DESIRES''

Jom like dan follow kami untuk dapat lebih banyak info tentang hartanah

👇👇👇
https://svpartnerssdnbhd.blogspot.my/
http://www.svpartners.com.my/
http://www.avengershartanah.com.my/
https://www.instagram.com/syahminorensvp/
https://www.youtube.com/watch?v=AEA1ovr635k
https://www.facebook.com/SVPartners2018
https://www.facebook.com/SyahmiNoren.

Niche: Agen Hartanah | Kursus Dan Seminar
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)