Program Jodoh Hartanah
Nad Azam 2 - Fri 7/Feb/2020 2:09pm
Anda mempunyai masalah seperti di bawahπŸ‘‡πŸ»

1⃣ Tidak tahu proses beli rumah yang betul?
2⃣ Tidak tahu pemilihan rumah idaman yang sesuai berdasarkan jumlah kelayakan pinjaman perumahan?
3⃣ Memerlukan lebih info mengenai pelaburan dalam hartanah?
4⃣ Mencari peluang kerjaya dalam bidang hartanah?
5⃣ Mencari peluang meningkatkan pendapatan bulanan dalam bidang hartanah?

Sekiranya ada, kami menjemput anda semua untuk menyertai ''Program Jodoh Hartanah'' yang disediakan oleh SV Partners Sdn Bhd. Program ini bertujuan untuk membantu orang ramai diluar sana yang berminat dengan dunia hartanah dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai hartanah. selain itu, kepada penjawat awam atau swasta yang inginkan nasihat daripada konsultan hartanah kami juga boleh menyertai program ini 😊

πŸ™‹πŸ»β€β™€ Apa bagusnya program ni?

1⃣ Pengetahuan asas masalah hartanah yg kritikal.
2⃣ Bagaimana anda menjadi Perunding Hartanah yg boleh menyelesaikan masalah hartanah di luar sana!
3⃣ Ketahui cara pemasaran hartanah melalui kaedah online & offline marketing
4⃣ Ketahui cara beli rumah idaman yang sesuai dan proses pembelian rumah yang betul
5⃣ Ketahui cara pelaburan dalam hartanah

πŸ”₯ Servis yang kami tawarkan?

βœ… Kiraan kelayakan pinjaman perumahan yang percuma
βœ… Khidmat nasihat dari konsultan hartanah yang berpengalaman (sesi one to one)
βœ… Pendaftaran keahlian sebagai konsultan hartanah Sv Partners Sdn Bhd

πŸ€·πŸ»β€β™€ Macam mana nak join ni? Senang je. Hanya buat pembayaran RM30 untuk booking seat sahaja. Booking seat diperlukan kerana seat TERHAD kepada 50 peserta sahaja. Duit ni kami tak ambil tau, kami pulangkan balik semasa pendaftaran. Maknanya, program ni *PERCUMA je. Rugi kalau tak ambil peluang untuk join program ni. Banyak manfaat yang akan anda terima sebaik sahaja anda mendaftar program ini.

πŸŽ₯ Boleh tengok testimoni daripada peserta yang hadir Program Jodoh Hartanah yang lepas πŸ‘‡πŸ»

Youtube:
https://youtu.be/n_sLlybrn84

πŸ”΄ Untuk lebih banyak video menarik berkaitan dengan aktiviti yang dijalankan oleh Sv Partners Sdn Bhd, anda boleh tekan link yang tertera di bawah⬇

''WE FULFILL YOUR INCOMPLETE LIFE DESIRES''

Jom like dan follow kami untuk dapat lebih banyak info tentang hartanah

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://www.jodohhartanah.com.my/
http://www.avengershartanah.com.my/
http://www.svpartners.com.my/
https://www.instagram.com/jodohhartanah/
https://www.youtube.com/channel/UCQdOssrlK9rKlDO_PLwKn7A/videos
https://www.facebook.com/SVPartners2018
https://www.facebook.com/JodohHartanah/

Berminat untuk sertai program kami? Klik link di bawah dengan segera⬇

http://bit.ly/31zqD4b
http://bit.ly/31zqD4b
http://bit.ly/31zqD4b

Niche: Agen Hartanah | Kursus Dan Seminar | Rumah Untuk Dijual
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.