Produk Kosmetik/Skincare Jenama Anda Sendiri Minimum Order 100pcs
Mimi810 @ Jenama Sendiri - Fri 8/Mar/2019 4:54pm
Nak ada produk jenama sendiri tapi
Risau MOQ tinggi?
Modal pun tinggi?
=====================
Kami Medifusion Solution Sdn Bhd, Kilang OEM: kepakaran kami adalah membantu anda untuk mengeluarkan produk kecantikan/kesihatan jenama sendiri dengan Modal yang rendah dan MOQ mengikut bajet anda
========================
Kilang kami bertaraf GMP dan HACCP, untuk permohonan dan pendaftaran sijil- sijil berkaitan seperti N.O.T dan Token akan kami uruskan.
========================
Jemput datang kilang kami boleh cuba sampel produk dan boleh pilih bekas pembungkusan, kami menyediakan bekas pembungkusan yang eksklusif untuk anda.
=======================
Kami dapat membantu anda mengeluarkan produk yang berkualiti dan berkesan sesuai dengan keperluan pasaran. Jom datang ke kilang kami.

9/10 rezeki datang dari perniagaan.
Mulakan langkah pertama anda hari ini,
Jangan tunggu esok baru nak mula.

Jom whatsapp kami sekarang untuk set temujanji:
http://www.wasap.my/+601110277223
http://www.wasap.my/+601110277223
http://www.wasap.my/+601110277223

Nak tengok testimoni klik link dibawah:
http://www.jenama-sendiri.com
http://www.jenama-sendiri.com

like fb kami Medifusion solution sdn bhd atau follow ig kami Medifusion.solution for latest update

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Konsultan Perniagaan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)