Produk IKS Diperlukan Segera - Eksport ke Arab Saudi
Nor Aziana - Sat 10/Sep/2011 12:21pm [Last Comment]
Salam Warga Majalah,

InsyaAllah, sy akan dapat tender mengeksport produk2 iks ke Arab Saudi...Jadi saya mohon pada sesiapa yang mempunyai produk iks yg mahu diketengahkan, emailkan pd shaziana8388@gmail.com...produk2 yang dikehendaki adalah seperti berikut :-

1) Jus
2) Kek
3) Pes
4) Cookies
5) Biskut
6) Kerepek (packing mesti dalam botol seperti mr potato)

email sy sebut harga secepat mungkin. Moga2 ada rezeki kita bersama dalam projek ni. InsyaAllah...

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart | Tempahan Kek Dan Coklat | Bisnes Minuman | Pembekal Kerepek
 
1. Arrdean82 - Sat 10/Sep/2011, 12:25pm
salam warga mudah...tumpang lalu..saya ada menerima tempahan sulam manik..dengan pelbagai design yang menarik dan berpatutan..bley berurusan walau dimana jua anda berada..no contact 0148443433  
2. Joy 5 - Sat 10/Sep/2011, 1:15pm
aziana, sy boleh dptkan utk cookies dan jus. IKS tempatan bumiputera. bagaimana cara? email sy creatorjoy@yahoo.com.sg  
3. Acasia Caramel - Sat 10/Sep/2011, 1:32pm
salam.. saya ada product easy caramel dan jugak beberapa product lain.. Boleh ke? saya dah email detail ke email cik...

Regards,
Acasia Delight
0174161310  
4. Gee 17 - Sat 10/Sep/2011, 2:12pm
aziana,saya boleh supply kek lapis serawak dan frozen food.saya hanya buat sendiri di rumah dan di bantu oleh jiran2.frozen food saya buat hanya 3 jenis setakat ini.dalam perancangan tambahan.kueh keria(gelang)karipap dan cucur badak.Dan saya juga ada buat popia simpul.Setakat ni pelanggan saya berpuas hati.terdiri dari TUDM/UKM/SEKOLAH KAWASAN KAJANG termasuk kawasan perumahan.jika berminat saya akan hantar ke email aziana.  
5. Nor Aziana - Sat 10/Sep/2011, 2:57pm
kepada yang dah email sy, terima kasih. sy akan cek email dan beritahu secepat mungkin

kepada yang berminat sila email details ke shaziana8388@gmail.com  
6. Nor Aziana - Sat 10/Sep/2011, 3:18pm
joy 5 - email sy berkenaan harga dan packaging yg awk sediakan.  
7. Nor Aziana - Sat 10/Sep/2011, 3:21pm
Gee 17 - sila email sy harga borong setiap jenis, minimum order untuk dpt harga borong, dan packaging...

kepada semua, sy mencari produk iks dengan packaging yang menarik beserta kualiti produk supaya dapat meningkatkan jualan...  
8. Sumber Alam - Sat 10/Sep/2011, 3:39pm
aslm'kum aziana..saja nk minta jasa baik u srta kn contact no kt cni..bkn apa utk mudah kn urusan.tq  
9. Kartini 11 - Sat 10/Sep/2011, 8:45pm
aziana...sy ada produk iks iaitu cheese powder....tlg sms ye 0199822953...nnti sy call...sbb internet xpandai sgt dan xselalu online  
10. Tekuniaga - Sun 11/Sep/2011, 12:16am
Saya rekomen anda melawat ke awidzcookies.blogspot.com dan mukmingoods.blogspot.com untuk menjadi syarikat pembekal sebab syarikat ni memang 100 peratus IKS.  
11. Syera Hasim - Sun 11/Sep/2011, 2:53am
saya ada beberapa produk iks bumiputra yng insyaallah dapat diketengahkan spt jus,sos,biskut, keropok dan kerepek. Apa yng perlu dilakukan utk membekal kpd saudari. email saya amg_aming@yahoo.com. sekian t kasih.  
12. Zida Cute - Sun 11/Sep/2011, 5:12am
SKIN COLLAGEN DIET with VITAMIN-C

Islamik Produk berasaskan 9 bahan Hijau organik dengan kolagen.

www.Auraniaga.com  
13. Mohd Zaini 4 - Sun 11/Sep/2011, 12:59pm
assalamualaikum...

saya ade produk IKS macam tapai..
selain itu saya juga boleh menyediakan Serunding..

call saye: ZAINI 014-6626971  
14. Sham 141 - Sun 11/Sep/2011, 3:26pm
saya pembuat kek ,pizza frozen,biskut berminat 0127528013 sham atau email shamsullizaresamian@yahoo.com  
15. Maslina 3 - Mon 12/Sep/2011, 4:44pm
hi... i ada produck saya sendiri.. tapi boleh emailkan saya tak??  
16. Nor Aziana - Mon 12/Sep/2011, 6:08pm
Maslina 3 - pls email me...  
17. Rin 7 - Mon 12/Sep/2011, 6:35pm
salam... saya juga berminat utk membekal produk seperti tepung kek segera chocolate moist begitu juga dgn kek cokelat moist utk ekspot dan juga cookies ... saya sudah email ke shaziana8388@gmail.com - sebarang perbincangan lanjut menerusi talian telefon ya - no sudah disertakan  
18. Niawish - Fri 16/Sep/2011, 3:23pm
salam aziana...
saya ada produk kek, cookies, biskut saya sendiri..
leh x emailkan cara2 nak join...
niawish@gmail.com  
19. Mohd Yusof Bin Hamid - Sat 17/Sep/2011, 7:24pm
salam...cik aziana cmne nk contact awak..yuzi1724@yahoo.com.my  
20. Azielee - Mon 19/Sep/2011, 2:33pm
salam...sy berminat utk membekalkan Choc Moist cup cake. boleh layari blog sy di www.dleefoods.blogspot.com atau email sy di azie72@hotmail.com atau lee3112din@yahoo.com.my atau 012-3477485  
21. Babycutescollection - Tue 20/Sep/2011, 10:45am
Tempahan serunding ayam, ikan dan daging...popia mini...karipap mini...popia nestum...

EMAIL:mudahbiz2010@gmail.com  
22. Shahairil Sapingi - Sun 25/Sep/2011, 12:31am
Salam En Aziana,

Sy ader produk IKS bumiputera:
1. Minuman berperisa berkarbonat -
9 jenis
2. Rempah sate
3. Rebung madu
4. Teh herba
5. Kordial - 9 perisa

Hubungi saya 0173198634 bagi produk2 yg berminat segera or email:shathirana@yahoo.com.my  
23. Rieverlands69 - Wed 28/Sep/2011, 3:36pm
Cik Aziana,saya dah hantar email kepada cik..thx  
24. Maslina 3 - Fri 30/Sep/2011, 10:58am
Hi... boleh emailkan mcmmana you dapat tender nie? I pun ada produk i sendiri..  
25. Fendy 22 - Sun 2/Oct/2011, 4:16pm
salam nor aziana.bole x saya ketengahkan produk kami? kami ada buat muffin,cup cake dan frozen produk.klau bole harap reply pada hp 013 3174950-aza&fendy  
26. Rieverlands69 - Sun 2/Oct/2011, 11:05pm
Salam cik aziana...saya ada produk sendiri...saya dah email cik tapi no reply..
lei call saya 017-9272357  
27. Zaini 48 - Mon 3/Oct/2011, 2:38pm
assalamualaikum, produk2 kopi dan teh boleh jugak ke? saya ada kilang di n.sembilan.  
28. Safaqaisy - Fri 7/Oct/2011, 6:01pm
saya baru bertatih dalam frozen food. saya ada produk Chicken Chop Black Pepper sendiri. hasil kerja saya.. ramai yang suka dan ada yang dtg ke rumah untuk makan jika kami cuti... safaqaisy@yahoo.com atau http://qaisyotakotak.webs.com  
29. Nor Aziana - Fri 21/Oct/2011, 6:18pm
thread closed...!  
30. Peejai 2 - Sun 1/Jan/2012, 9:59am
kawan saya ada produk air sarang burung untuk diperluaskan pasarannya.Ada sijil halal dan kelulusan KKM.Harap boleh tolong pasarkan produk tersebut.Sebarang pertanyaan hubungi Faizal tel:016-5406575 email :zalhassanaliey@gmail.com  
31. Mohd Fazuli - Thu 9/Feb/2012, 1:31am
salam, nor aziana
sekiranya masih berkesempatan saya ingin pasarkan pelbagai biskut & biskut raya home made dan pelbagai jenis kerepek.. klu ada peluang sila email saya bagaimana nak supply... tQ  
32. Abgbeca - Sun 19/Feb/2012, 12:05pm
Salam,
Saya adalah pembekal Santan Sawit...standard packing yg menarik dah ada kelulusan serta produk halal.
jika berminat email saya nana_myam@yahoo.com.sg  
33. Zulfadhli 3 - Thu 5/Apr/2012, 11:43am
pembekal kerepek tempe dan berbagai...email dindingretak@gmail.com  
34. M Hzany - Fri 11/Oct/2013, 12:02pm
saya ada produk kerepek... (IKS)
email mhmalelop@gmail.com  
35. Rich Fresh - Fri 10/Oct/2014, 2:34pm
Saya noor nazira pembekal minuman juice buah buahan fresh. Berminat sila kol 0133126011 (0129417028 wassup, viber, wechat)  

Page 1   (Total 35 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..