Prodak Makanan Tahan Lama, Kerepek, Kopi, Susu, Air Diperlukan
Fmnauto @ Farouk Mn Sdn Bhd
Tue 14/Jan/2014 11:03am [Last Comment]
jika ada adalah pengeluar atau pengilang prodak berasaskan makanan yang tahan lama boleh lama email sy.
sy menbuat pengedaran ke kedai2 makan,dan kedai runcit seluruh malaysia.
jika berminat menjadi rakan niaga kami bolelah emailkan detail prodak anda atau keinginan anda ke fmnauto@gmail.com
sms/wsap 012-2080515

Niche: Pembekal Kerepek | Pembekal Barang Runcit
 
1. Wak Jali - Tue 14/Jan/2014, 11:12am
kuih kapit berperisa bole ker...
packing yang bersaiz sederhana dan mampu beli......  
2. Alias Mohd Zain - Wed 15/Jan/2014, 12:53pm
keropok ikan ,udang ,ketam dan sotong tempoh ketahanan 2 tahun. Santan serbuk asli ketahanan 2 tahun . Berminat email mdzainalias@yahoo.com dan wassap 0122299640 - alias..  
3. Fmnauto - Mon 20/Jan/2014, 3:39pm
wak jali ,berminat bole wassap atau emailkan kat sy.
alias mohd zain...dah email  
4. Syuhada 21 - Mon 20/Jan/2014, 4:08pm
wak jali.. email sy sama  
5. Nuryusfa - Wed 22/Jan/2014, 11:45am
mee kering berasaskan rumpai laut nak tak??..boleh dijadikan mee goreng,mee kari ..spagetti..dll...sgt sedap,berkhasiat dan keluaran bumiputra islam...  
6. Fmnauto - Fri 24/Jan/2014, 9:47am
nuryusfa....bole emailkan detail dan gambar  
7. Angsana - Thu 20/Feb/2014, 3:41pm
saya ada sos cili produk iks yang mendapat status halal.. boleh hubungi 0196790083 atau email details atau syarat2 ke angsanabumi@gmail.com  
8. Asu 2 - Tue 1/Apr/2014, 1:22pm
Kami dari Istiqamah Rich Resources,ingin mencari wakil pengedar bagi produk kami...CRUNCHY FLAKES...boleh lawati page rasmi kami,CRUNCHY FLAKES...sekiranya berminat untuk jadi pengedar,boleh sms/whtsapp 0182273949...

*emping jagung yang disaluti ramuan rempah ratus yang asli  
9. Elly Lailatul Qomariyah - Sat 5/Apr/2014, 7:03pm
Saya ada pelbagai kerepek buah,,,
1. Kerepek Epal
2. Kerepek Nangka
3. Kerepek Salak
4. Kerepek Rambutan
5. Kerepek Nanas
6. Kerepek Pisang Madu
Coming soon: 1. Kerepek Tembikai Susu
2. Kerepek Tembikai
* Sila contact or Whtsapp 0129074588/ 0173676692/ 0166490279  
10. Fmnauto - Mon 14/Apr/2014, 4:48pm
angsana bole emailkan detail kat saya?  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..