Plastik-Plastik Pembungkusan
Nor Saadah - Sun 31/Oct/2010 4:53pm [Last Comment]
Saya ada membekalkan plastik-plastik pembungkusan untuk segala jenis barangan seperti makanan,barangan jualan anda dan sebagainya.Harga boleh runding. Hanya beri saiz dan beg yang anda mahu..

Contact me : noradda@yahoo.co.uk

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol
 
1. Nor Saadah - Sun 31/Oct/2010, 5:02pm
ade bermacam-macam plastik.HDPE,LDPE,PP etc..
stock area selangor  
2. Mcg - Sun 31/Oct/2010, 6:35pm
berminat gak..klau boleh nak tgk sume contoh produk plastik yg ada dibekalkan.. email ya

maziahi@yahoo.com  
3. Idaripin - Sun 31/Oct/2010, 7:21pm
email catalog and quotation to: khairun_sysmech@yahoo.com  
4. Exclusiveweeks - Sun 31/Oct/2010, 8:53pm
ada x juai plastik utk isi sarung tgn?  
5. Saza 3 - Mon 1/Nov/2010, 1:20am
sila hantar katalog & harga utk plastik HDPE,LDPE & PP.EMAIL KE saza_gemilang2u@yahoo.com  
6. Nor Saadah - Mon 1/Nov/2010, 12:19pm
Exclusiveweeks,

kami ada membekalkan plastik HD/LD untuk packing sarung tangan. bergantung kpd saiz dan requirement dr customer.

email for details : eito.resources@gmail.com  
7. Pro Rilek - Mon 1/Nov/2010, 9:33pm
email catalog to: prorileksolution@yahoo.com  
8. Nafi - Fri 5/Nov/2010, 6:23pm
salam, boleh send quotation nafza_trader@hotmail.com  
9. Shazsuhaimi - Sat 6/Nov/2010, 12:31pm
boleh hantar gambar n harga?plastik balut buku or bouque bunga...izdieysense87@gmail.com  
10. Bul Bul Craft - Thu 25/Nov/2010, 5:20pm
bole emailkan pada saya...plastic pakaging yang comel2..untuk acssesory

hidayah_pjb@yahoo.com  
11. Bunga Angkasa - Fri 17/Dec/2010, 11:40am
saya nk palstik self adhesive bersize A4 atau lebih besar...sila email saya price dn MOQ...TQ

husliza5050@gmail.com  
12. Hanabel - Tue 18/Jan/2011, 4:45pm
emailkan sy juga..mencari plastik berpelekat bersaiz A4 dan A3..hantarkan katalog/details ke xfreshgurlz@yahoo.com  
13. Bunga Angkasa - Sat 12/Feb/2011, 2:03am
klik sini untuk plastik

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002052994958  
14. Didi87 - Sun 6/Mar/2011, 11:30pm
email quotation kepada sy adrienne.amany@yahoo.com..tq  
15. Mama Kaykay - Sun 13/Mar/2011, 3:34pm
Salam,

Boleh saya dapatkan katalog dan sebut harga bagi saiz dan design plastik.

terima kasih  
16. Mystiqueen - Mon 14/Mar/2011, 4:44pm
plastik utk balut balut buku ade tak? yg macam plastik balut majalah tu?

email saya di miss.chrysalis80@gmail.com

mekasih!  
17. Mazni 5 - Wed 16/Mar/2011, 9:32pm
plastik untuk bungkus roti ada kak

boleh bg quotation kat email sy

maznihm@yahoo.com  
18. Aishah Hussin - Sat 4/Jun/2011, 2:37am
Hi... Saya perlukan heat shrink bag saiz besar
Please let me know if you can supply this. aishah.hussin@gmail.com  
19. Zida Cute - Wed 8/Jun/2011, 2:49pm
Sykt kami ada menawarkan harga borong untuk plastik balut buku @ majalah,packaging plastik untuk apa saja jenis barangan..kami menjanjikan harga termurah untuk "Seal & Oven"...hubungi kami 010-4242702 / 010-4242702
Email : biosc9@yahoo.com  
20. Elysz - Tue 11/Oct/2011, 10:13pm
plastik mcm kat poslaju ada tak?emel sy evlysz_virusgirl86@yahoo.com.my  
21. Junainah Wahid - Wed 7/Dec/2011, 10:22am
salam norsaadah,
Saya berminat nk guna plastik utk produk saya.blh htr ktlog n sebut harga  
22. Junainah Wahid - Wed 7/Dec/2011, 10:46am
salam
Sya nak guna plastik untuk ikan bilis 2oo gm .Sila htr email june_berduri@yahoo.com or cal 012611563  
23. Salmiza Talib - Fri 23/Dec/2011, 2:27pm
Saya menjalankan bisnes di rumah menghasilkan kraf yoyo.. jadi saya perlukan plastik bungkusan yg bersaiz 10cmx 10cm.. kalau ada boleh email sebutharga dan saiz yg ada.. ni email saya : mirza_sari@hotmail.com (012-6262917)  
24. Ziela 26 - Wed 28/Dec/2011, 12:27pm
Salam,

Boleh saya dapatkan katalog dan sebut harga bagi saiz dan design plastik
email:ziela_manap@yahoo.co.uk  
25. Azammilenium 2 - Wed 28/Dec/2011, 2:01pm
Kami memerlukan khidmat pembungkusan Paddle Lock.Segera.
Hubungi kami di 019-3352521 (En.Rizal)  
26. Intan 108 - Wed 28/Mar/2012, 10:20pm
email katalog n harga utk design dekat plastik tu.
email at yatee_hihih@yahoo.com  
27. Mohd Nazri 4 - Thu 26/Apr/2012, 5:18pm
Assalamualaikum

Kami adalah pengeluar dan pembekal perlbagai jenis pembungkusan plastik untuk kegunaan industri makanan, pertanian, perubatan dan lain.

Syarikat kami adalah syarikat bumiputera sepenuhnya.

Jemput melawat ke laman web kami dan boleh hantar sebarang pertanyaan pada alamat email.

Email :ealhamplastipak@gmail.com
Website :http://ealhamplastipak.blogspot.com  
28. Needa 3 - Thu 10/May/2012, 1:24pm
email saya needaqasida@gmail.com  
29. Lyna 19 - Thu 10/May/2012, 10:46pm
email sy contoh2 plastik...ada yg sesuai untuk produk mknan bahulu kemboja sy tak..(8 potongan)  
30. Firwan 2 - Fri 25/May/2012, 9:29pm
Salam, sy mencari pembekal kotak plastik untuk isi kuih raya..ada x pembekal kotak plastik yg cute untuk packaging kuih raya pelbagai jenis? Tolong email catalog, pic dan info pd sy firwan.hassan@gmail.com, tq  
31. Optaplus Sdn Bhd - Thu 31/May/2012, 12:35am
Kami merupakan pengilang dan pengeksport berstatus bumiputra semenjak 1994 dan mempunyai taraf ISO. Teknologi kami adalah injection molding,blow molding dan extrusion blow film,palatized recycled plastic materials bagi mereka bentuk tempahan produk-produk seperti plastik bag pembungkusan jenis Ldpe,PP,Hdpe bercetak dan tidak bercetak,T-Shirt bag,shopping bag,container Hdpe,botol2,botol bersaiz jerry can 5 liter 10 litre,20 litre ,cap ( tudung ),mereka bentuk komponen plastik untuk keperluan industri pharmaseutikal,medikel,makanan,perladangan dan lain-lain.Untuk industri medikel,pertanian,pasaraya,kedai plastik,tender kerajaan,automotif,farmaseutikel,makanan,pembungkusan dll.SILA LAYARI KE LAMAN KAMI

WEBSITE : www.optaplus.com.my
@ www.propac.optaplus.com.my

Facebook addfriend ke : optaplus sdn bhd  
32. Kamal 48 - Thu 7/Jun/2012, 4:40pm
emel pada saya design dan list hrga borong utk plastik saiz utk packing brg seperti kerongsang.. a.kamal_rahman@yahoo.com  
33. Ahmad Lutpi - Tue 16/Oct/2012, 2:47pm
Minta email katalog produk. Terima kasih.  
34. Nizam 364 - Mon 22/Oct/2012, 8:43pm
saya perlukan plastik pembungkus bunga hidup. Emailkan katalog kepada saya. zam_8880@yahoo.com  
35. Zarina 58 - Wed 31/Oct/2012, 7:34am
pls email kan catalog....  
36. Ct 113 - Mon 19/Nov/2012, 4:19pm
sila emailkan katalog kepada sy
cctie82@yahoo.com.my  
37. Anna 27 - Fri 4/Jan/2013, 7:19pm
Tolong email pd sy...sy cari plastik untuk frozen food....bg alamat dn no.phne syrikat atau kedai...byk supplier yg sy dapat....bila calll tak dapat...email tak balas....sy nk segera  
38. Mohd Khairi 6 - Sun 13/Jan/2013, 12:14pm
email catalog and quotation to: muhahmadkhariey@ymail.com
013-9737677  
39. Sufiajulia - Mon 4/Feb/2013, 10:35pm
Hi Nor Saadah,
boleh tolong email katalog ke sufiajulia@yahoo.com.sg  
40. Fuza 7 - Mon 11/Feb/2013, 11:37am
blh tlg emel catalog ke tash1950@yahoo.com  
41. Azwa 11 - Sat 16/Feb/2013, 7:05am
Salam. tlg emel katalog kat sy azwa.jihadkaizen@gmail.com

sy mencari plastik utk bungkus kerepek dlm beberapa saiz.

tq  
42. Iemah 4 - Sat 16/Feb/2013, 8:21pm
salam saya nak tanya plastik nylon ada tak? saya nak ambik borong untuk pembukusan rempah sup email saya faziemah612@yahoo.com  
43. Ziela 45 - Wed 20/Feb/2013, 11:29am
saya cari plastik bungkus makanan/kerepek. yang sebelah lutsina & sebelah lagi silver...
pls email zie_ra18@yahoo.com  
44. Iemah 4 - Mon 4/Mar/2013, 12:36pm
salam saya nak tanya plastik nylon ada tak? saya nak ambik borong untuk pembukusan rempah sup email saya faziemah612@yahoo.com  
45. Faizahsulaiman - Wed 6/Mar/2013, 6:12pm
mohom emailkan quotation.. izahsulaiman@yahoo.com  
46. Erul 5 - Tue 12/Mar/2013, 10:27pm
email katalog ke erul_syumul@yahoo.com
nak harga design tuk beg plastik n plastik cup  
47. Zulkefliomar - Tue 19/Mar/2013, 12:40am
pls quote yr best prise to zomarjaya@gmail.com  
48. Abdul Kahar 2 - Wed 15/May/2013, 12:38am
askum...saya en.kahar di puchong saya inginkan plastik untuk membungkus makanan ringan seperti kerepek. Saya nak tahu harga dan design

email saya di abdulkahar23@gmail atau call 019-3678 455  
49. Hhza 2 - Thu 23/May/2013, 3:37am
saya memerlukan plastik roti. email saya di dandelion.works@yahoo.com  
50. Saifuddin 12 - Wed 3/Jul/2013, 2:37pm
saya perlukan plastik lutsinar yg berkilat ntk membungkus tauchu seberat 100gram..ntk kilang saya...boleh beri detail... saifuddin1217@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 68 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..