Pinjaman Wang Berlesen Peribadi
City Excel Trading @ City Excel Trading - Wed 24/Apr/2013 10:50am [Last Comment]
PINJAMAN TANPA PENJAMIN,PROMOSI PINJAMAN PENUH

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Money Stores Johor Bahru - Wed 24/Apr/2013, 11:00am
hahah! nk pinjam boleh ?  
2. Zuwanazuwana 2 - Wed 24/Apr/2013, 11:07am
Promosi Pinjaman Peribadi!
Tiada caj perkhidmatan dan pinjaman dapat penuh!
- Hanya untuk area KL/Selangor sahaja.
- Anda yang gajinya dibayar melalui bank sahaja layak mohon.
- Pencen,blacklist,socso dan kwsp juga boleh mohon.
- Bagi yang bekerja harus ada slip gaji setiap bulan.
Email: zuwanazuwana@yahoo.com.my
Fax: 03-60920558
Hp: 010-8998994(IZ/sms dilayan)
(email/fax slip gaji 3 bulan)  
3. Muhd Zulwadi - Wed 24/Apr/2013, 11:26am
email detail syarat ke kmzusahaniaga@gmail.com  
4. Taufik 54 - Wed 24/Apr/2013, 1:32pm
pls email saya syarat ke tny1212@hotmail.com  
5. Weney Yun - Wed 24/Apr/2013, 1:39pm
personal loan buat semua yang berada di area JOHOR
Iklan: kami menyediakan pinjaman wang yang berlesen dan layak buat semua:

*kakitangan kerajaan
*swasta
*pencen/socso/peruntukan
*blacklist/ccris/ctos

anda hanya perlu untuk menyediakan dokumen yang ringkas & mudah:

*slip gaji 3bulan terbaru
*penyata bank 3bulan terbaru
*bil api/air/astro

''PROSES kami dalam masa 1/2JAM SHJ
''TIDAK perlu penjamin
''kami juga boleh MENYELESAIKAN HUTANG ANDA di syarikat lain..


JIKA BERMINAT@MEMERLUKAN KAMI SEDIA MEMBANTU:
010-6608884 ( miss yun )
email : easyloanjohor@yahoo.com  
6. Namfang Credit Sdn Bhd 3 - Sat 27/Apr/2013, 5:10pm
Jika anda berminat dan untuk maklumat lebih lanjut,sila hubungi kami,kami sedia membantu di KOTA TINGGI
TEL :07-8834833 (MISS LYNN, MISS AISHAH)
HP :016-7793355 (MISS ZA )
EMAIL: nam_fang_kt@yahoo.com  
7. City Excel Trading - Sat 4/May/2013, 1:32pm
ALAMAK!!!NAK BAYAR HUTANG KAWAN,DUIT KAWIN TAK CUKUP,HUTANG KREDIT KAD DAN BLA..BLA...ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERKAITAN WANG???..jangan risau masalah anda akan dapat kami bantu dengan segera...hanya perlu hubungi kami @ datang terus ke syarikat kami..untuk pertayaan dan keterangan lanjut sila hubungi kami di :
07-2511533
016-7310505 (miss kv pang)  
8. Weney Yun - Fri 17/May/2013, 10:23am
personal loan kepada sesipa yang berada di area JOHOR.
kalau anda berminat,boleh contrak saya :
tel : 07-251 2733
hp: 010-660 8884 sms,whatapps,line,wechat
email : bhmasai@yahoo.com  
9. Amie Hassan - Tue 21/May/2013, 10:20am
detail
qhalammullah83@yahoo.com  
10. Wong 7 - Sat 29/Jun/2013, 6:54pm
saya orang johor ingin meminjam wang..berniaga sendiri.. sila hubung 0127647903 ( Mr wong )  
11. Zaila 4 - Mon 3/Mar/2014, 5:17am
kalau gaji cash tapi ada epf boleh mohon tak? sy betul2 memerlukan ni.. mohon dibantu..  
12. Haziqah 9 - Thu 10/Apr/2014, 12:19pm
Sye nk Tnye klau nk pinjam tak Ada slip gaji n masih belajar blh ker??  
13. Intan Ramli - Thu 14/Aug/2014, 11:05pm
Pinjaman berlesen ...mudah...straight forward dan booeh bincang brape masalh keewangan anda,...call sy untuk keterangan lanjut 0192752813  
14. Warisan Zaman Services - Thu 25/Feb/2016, 12:15pm
City Excel Trading syarikat penipu! Konon boleh bagi loan tetapi mintak advance payment macam2... duit lawyer...advance 3 bulan payment la.. rm600 utk duti stamp.. macam2..yang bukan diminta sekaligus tetapi sedikit2.. lama2 jadi banyak... sampai akhirnya kita pon jadi terperangkap lepas satu satu payment diminta... jangan percaya dengan syarikat ini... saya dah terkena dan telah buat laporan polis...  
15. City Excel Trading - Fri 13/May/2016, 5:31pm
personal loan buat semua yang berada di area JOHOR
Iklan: kami menyediakan pinjaman wang yang berlesen dan layak buat semua:

*kakitangan kerajaan
*swasta
*pencen/socso/peruntukan
*blacklist/ccris/ctos

anda hanya perlu untuk menyediakan dokumen yang ringkas & mudah:

*slip gaji 3bulan terbaru
*penyata bank 3bulan terbaru
*bil api/air/astro

''PROSES kami dalam masa 1/2JAM SHJ
''TIDAK perlu penjamin
''kami juga boleh MENYELESAIKAN HUTANG ANDA di syarikat lain..


JIKA BERMINAT@MEMERLUKAN KAMI SEDIA MEMBANTU:
TEL:017-7464490 (AMIRA) / 017-7951677(SITI)
EMAIL:city_excel_pg@yahoo.com
web:www.cityexcel.gbs2u.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..