Pinjaman Wang Berlesen No Scam Interest 1.5% Shj (Promosi Hari Malaysia)
Amira88 @ Smooth Melody Sdn Bhd
Fri 17/Sep/2021 10:45am [Last Comment]
๐€๐๐๐‹๐˜ ๐๐€๐๐˜๐€๐Š ๐“๐„๐Œ๐๐€๐“, ๐“๐€๐๐ˆ ๐“๐€๐Š ๐‹๐„๐๐€๐’ โ“ ๐‚๐Ž๐Œ๐Œ๐ˆ๐“๐Œ๐„๐๐“ ๐“๐ˆ๐๐†๐†๐ˆ, ๐Œ๐€๐๐€ ๐‹๐€๐†๐ˆ ๐“๐„๐Œ๐๐€๐“ ๐’๐€๐˜๐€ ๐๐€๐Š ๐Œ๐„๐๐†๐€๐ƒ๐” ๐Ÿ˜ž
๐๐„๐Œ๐๐ˆ๐€๐˜๐€๐€๐ ๐ˆ-๐๐„๐‘๐ˆ๐๐€๐ƒ๐ˆ ๐Š๐„๐‘๐€๐‰๐€๐€๐/๐’๐–๐€๐’๐“๐€ & ๐†๐‹๐‚
โœ… Kadar Faedah 1.5% (Jaminan) ๐Ÿ’ฏ
โœ… Bayaran Bulan Yang Rendah ๐Ÿ”ป
โœ… Bayaran Melalui Directdebit & Jompay ๐Ÿ’ณ
โœ… Tempoh Bayaran Yang Flexible โฑ๏ธ
โœ… Keputusan Pantas (30 Minit) โฐ
โœ… Cashback Setiap Bayaran Balik ๐Ÿ’ฐ
โœ… Nama Disenarai Hitam Layak Mohon ๐Ÿ˜ฑ
๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ #๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€ โ—
MAX
0162608137
01129481236

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mastura 118 - Fri 17/Sep/2021, 10:47am
BERITA BAIK UNTUK SEMUA YANG MENCARI PINJAMAN ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
GAJI CASH BOLEH APPLY (KL/SELANGOR)
GAJI MASUK BANK BOLEH APPLY
(GOVERMENT/SWASTA)
ADA MASALAH KEWANGANโ“โ“โ“
https://www.wasap.my/601161914117/nakloan
https://www.wasap.my/601161914117/nakloan
ONLINE FORMS:
https://bit.ly/3dtPuOye
CALL : 01161914117

โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกInterest SERENDAH 1.5%
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain , dan dapat cash atas tangan
โžกKelulusan 60 Minit Sahaja  
2. Pinjaman Delta 2 - Fri 17/Sep/2021, 11:01am
Promosi Pinjaman Loan 1.5% Ni, Tanpa Deposit. Senarai Hitam, CTOS/CCRIS Layak Memohon.

Mohon Online atau Hubungi/Wssp Kami
016-3928746

# Kadar faedah serendah 1.5%
# lulus dalam 1/2 jam sahaja
# terima senarai hitam / ccris ctos / akpk
# pekerjaan swasta & kerajaan layak & badan berkanun layak
# pembayaran balik fleksibel mengikut kemampuan
# boleh menolong menyelesaikan pinjaman disyarikat lain
# dapat duit atas tangan selepas buat settlement
# kelulusan senang

Hubungi kami skrg atau perlu wssp sahaja link dibawah
https://www.wasap.my/60163928746/loan  
3. Pinjaman Delta 2 - Fri 17/Sep/2021, 11:02am
Promosi Pinjaman Loan 1.5% Ni, Tanpa Deposit. Senarai Hitam, CTOS/CCRIS Layak Memohon.

Mohon Online atau Hubungi/Wssp Kami
016-3928746

# Kadar faedah serendah 1.5%
# lulus dalam 1/2 jam sahaja
# terima senarai hitam / ccris ctos / akpk
# pekerjaan swasta & kerajaan layak & badan berkanun layak
# pembayaran balik fleksibel mengikut kemampuan
# boleh menolong menyelesaikan pinjaman disyarikat lain
# dapat duit atas tangan selepas buat settlement
# kelulusan senang

Hubungi kami skrg atau perlu wssp sahaja link dibawah
https://www.wasap.my/60163928746/loan  
4. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 17/Sep/2021, 12:19pm
Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!
COVER AREA ๐ŸšฉKLANG ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
Website : https://www.ynsloan4u.com

โ™ฆTANPA PEGANG KAD ATM {BAYARAN CREDIT DEBIT}
โ™ฆTANPA PENJAMIN / UPFRONT / DEPOSIT
โ™ฆ๏ธZERO INTEREST % UNTUK SEBULAN
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Kakitangan kerajaan / swasta / pencen
* Bekerja 3 bulan ke atas
* Bergaji bersih 1000 ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)
Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat
Talian Tel : 018-366 6438 Cik Liza (Wasap / Call / Telegram)
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
5. Mastura 118 - Fri 17/Sep/2021, 2:14pm
BERITA BAIK UNTUK SEMUA YANG MENCARI PINJAMAN ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
GAJI MASUK BANK BOLEH APPLY
GAJI CASH BOLEH APPLY
(GOVERMENT/SWASTA)
ADA MASALAH KEWANGANโ“โ“โ“
PEMBAYARAN MELALUI JOMPAY/DIRECT DEBIT

https://www.wasap.my/60179549231/nakloan
https://www.wasap.my/60179549231/nakloan

ONLINE FORMS:
https://bit.ly/3dtPuOy
CALL : 0179549231

โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกInterest SERENDAH 1.5%
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกKelulusan 60 Minit Sahaja  
6. Mr Jeff - Fri 17/Sep/2021, 2:37pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
7. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 17/Sep/2021, 2:56pm
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area ๐ŸšฉKLANG๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
โžกTanpa Pegang Kad ATM
โžกFaedah Serendah 1.5% Sebulan
โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 36BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 80%
โžกDokumen ringkas dan mudah
๐Ÿ“ŒCTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018-366 6438 ( Call / Wasap / Telegram )
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE โฌ‡โฌ‡โฌ‡
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
8. Pinjaman Tanpa Upfront - Fri 17/Sep/2021, 4:06pm
โœจPROMOSI โœจ
LOAN SEHINGGA 10x Ganda Gaji Bersih. ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ŒSyarikat berdaftar dgn KPKT.
โŒJangan terperangkap dgn janji Ahlong @ Scammer.
Commitment tinggi, ada settlement di PWB atau Ahlong, jgn risau kami boleh tolong.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Bayaran balik?? Jangan risau, bayaran balik adalah flexible dan ikut kemampuan anda ye.
Faedah 1.5% ๐Ÿ˜˜
AREA: KL/SELANGORโœจ
Untuk Info Lebih Lanjut SILA Hubungi Saya 016-2094333 Miss Ita Karim๐Ÿ˜Š:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

# pinjaman #pinjamanperibadi #pinjamanwangberlesen #pinjamanonline #pinjamanuang #pinjamancepat #pinjamantanpajaminan #pinjamantunai #pinjamanmudah #pinjamanmodal #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadikl #pinjamanperibadiselangor #pinjamanperibaditamanmelawati #pinjamanperibadigombak #pinjamandipercayai  
9. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 18/Sep/2021, 9:14am
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi 018-366 6438 Cik Liza ...

๐ŸŒธ Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
๐ŸŒธ No.Office : 03-3163 0200
๐ŸŒธ HP : 018-366 6438
๐ŸŒธ Website Link : https://www.ynsloan4u.com

๐ŸŒŸ Lulus Dalam Masa 1 Jam ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘‰ Bayaran Auto Debit
๐Ÿ‘‰ Tanpa Pegang Kad Atm
๐Ÿ‘‰ Tanpa Penjamin
๐Ÿ‘‰ Tanpa Cagaran
๐Ÿ‘‰ Tanpa Upfront
๐Ÿ‘‰ Blacklist Layak
๐Ÿ‘‰ Dokumen Ringkas

๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )
๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€
๐‚๐‹๐ˆ๐‚๐Š ๐‹๐ˆ๐๐Š ๐ƒ๐ˆ๐๐€๐–๐€๐‡
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloanliza  
10. Mr Jeff - Sat 18/Sep/2021, 9:38am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
11. Kenny - Sat 18/Sep/2021, 10:03am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
12. Pinjaman Tanpa Upfront - Sat 18/Sep/2021, 10:45am
Pinjaman Peribadi ๐Ÿ”Ž Kuala Lumpur & Selangor
โœ๏ธ Semakan dan kelulusan dalam 2Jam
โœ๏ธ Tanpa bayaran pendahuluan / deposit
โœ๏ธ Faedah rendah
โœ๏ธ Tanpa Guarantor dan Cagaran
โœ๏ธ Kelulusan Tinggi
โœ๏ธ Pinjaman dari 8x-10x Gaji bersih
โœ๏ธ Kerja Swasta / kerajaan/pencen
GAJI MASUK BANK/CASH /CHEQUE
๐Ÿ“Office di Taman MElawati
WhatsApp no 016-6906159 atau isi borang online Ini
https://forms.gle/hqjS6qvBqWYcmoBNA  
13. Nur Ida - Sat 18/Sep/2021, 10:47am
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA ๐Ÿ’ฐ
ANDA MEMPUNYAI MASALAH KEWANGAN ๐Ÿ’ฐ ?? ANDA TIDAK PERLU RISAU, KAMI BOLEH BANTU ANDA!! PINJAMAN PERIBADI YANG BOLEH DIPERCAYAI๐Ÿ’ฏ!!*
Cover Area ๐Ÿ‘‰ KLANG / SELANGOR / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / KL !!

๐Ÿ“Œ Lulus Dalam Masa 1 Jam
๐Ÿ“Œ Tanpa Pengang kad ATM (Bayaran Secara Credit Debit)
๐Ÿ“Œ Tanpa Penjamin
๐Ÿ“Œ Tanpa Upfront
๐Ÿ“Œ Dokumen Ringkas

SYARAT KELAYAKAN ๐Ÿ“ข ๐Ÿ“ข ๐Ÿ“ข
โœ”๏ธ Pinjaman Kerajaan / Swasta
โœ”๏ธ Pinjaman Pesara / Pencen
โœ”๏ธ Pinjaman Perkeso / Socso
โœ”๏ธ Pinjaman Pekerja Kilang
โœ”๏ธ Pinjaman Zakat / OKU / JKM

๐ŸŒ Website Link : http://www.ynsloan4u.com
YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
No Office โ˜Ž๏ธ 03-3163 0200
No Handphone ๐Ÿ“ฒ Cik Ida 016 - 606 3644 (Whatsapp / Call / Telegram)
http://wasap.my/60166063644/smartmloanida
http://wasap.my/60166063644/smartmloanida
http://wasap.my/60166063644/smartmloanida  
14. Mr Jeff - Sat 18/Sep/2021, 1:27pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
15. Gigie - Sat 18/Sep/2021, 2:27pm
PAKEJ PINJAMAN KADAR MENURUN ,
INTEREST SERENDAH 1.5% SAHAJA!!!!!
kita juga boleh membantu settle hutang tempat lama dan jadikan 1 pinjaman sahaja.
Semakan kelayakan secara percuma tanpa sebarang pembayaran di kenakan.
Area KL / Selangor sahaja .
Proses 1 jam ,senang,mudah ,cepat dan selamat
Promosi kami :
@ Loan lender ( under kpkt)
@ Loan perniagaan
@ Loan Pencen / pekeso / swasta / kerajaan
@ blacklist ,ctos,ccris,akpk,saa ,blacklist ( boleh apply )
@ Pembayaran secara auto debit
@ Tiada upfront
Doc yg di perlukkan simple :
@ 3 bulan slip gaji
@ 3 bulan bank statement ( online )
@ kwsp
@ surat pengesahan kerja
@ bil air / api terbaru
BERMINAT hubungi perunding kami utk serahkan doc ,dan perunding kami akan memberi jawapan dengan masa yang cepat
cik mawar : 016 2158441  
16. Upfront Resources Loan - Sun 19/Sep/2021, 10:27pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  
17. Kenny - Mon 20/Sep/2021, 9:31am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
18. Mr Jeff - Mon 20/Sep/2021, 10:11am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
19. Gigie - Mon 20/Sep/2021, 10:18am
KITA MERUPAKAN SYARIKAT PINJAMAN WANG PERIBADI BERLESEN
๐Ÿ KITA ADA OFFICE DAN BERDAFTARย (K.P.K.T.)
๐Ÿ“KITA MENYEDIAKAN AGREEMENTย 
๐Ÿ’ฐPINJAMAN BERDASARKAN GAJI DAN KEMAMPUANย 

โœ”ANDA SETUJU BARU PINJAMAN LULUSย 
KHAS UNTUK SEKTOR ๐Ÿ‘‰KERAJAAN & SWASTAย 
๐Ÿ‘‰PENCEN/SOCSO/KWSP
๐Ÿ‘‰BLACKLIST/CTOS/CCRIS JUGA LAYAK APPLY...

COVER AREA:
๐Ÿ“ถKUALA LUMPUR /SELANGOR
๐Ÿ“ถLUAR DR KL GAJI BERSIH MIN 3K KEATAS

SEDIAKAN DOKUMEN SEPERTI BERIKUT
* SLIP GAJI 3BULAN (TERKINI)
* PENYATA BANK 3BULAN (TERKINI)
* BIL API & AIR(SALAH SATU)
*IC DEPAN & BELAKANGย 
*KWSP 2016 /2017
*COMFIRMATION LETTER

DIRECT CONTACT SY:H/P=016 215 8441 -CIK MAWAR CALL /SMS /WHATSAPP )ย   
20. Mr Jeff - Mon 20/Sep/2021, 10:29am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
21. Mr Jeff - Mon 20/Sep/2021, 3:21pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
22. Mr Jeff - Mon 20/Sep/2021, 3:21pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
23. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 20/Sep/2021, 3:49pm
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area ๐ŸšฉKLANG๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
โžกTanpa Pegang Kad ATM
โžกFaedah Serendah 1.5% Sebulan
โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 36BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 80%
โžกDokumen ringkas dan mudah
๐Ÿ“ŒCTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE โฌ‡โฌ‡โฌ‡
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
24. Ewt - Tue 21/Sep/2021, 9:54am
โ€œSerious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?โ€
โ€œTidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera๐ŸŒท Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potonganโ—๏ธ
๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฐPinjam RM5000 dapat RM5000๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฒย 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN.ย 

๐Ÿ“Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
๐Ÿ“Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
๐Ÿ“Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan๐Ÿค—

Hubungi Kami Di Talian:ย 
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒHP: 017-877 7587 SITI AISYAH ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒย 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
25. Mr Jeff - Tue 21/Sep/2021, 10:02am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
26. Siti Syarah1221 - Tue 21/Sep/2021, 10:43am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ PERMOHONAN UTK ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
โœ” KAKI TANGAN KERAJAAN
โœ” PERKERJA SWASTA
โœ” PERKERJA KILANG
โœ” PENCEN
โœ” SOSCO

๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ DOKUMEN DIPERLUKAN ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
๐Ÿ‘‰ SLIP GAJI
๐Ÿ‘‰PENYATA BANK TERBARU

๐Ÿ“ฑ Whatsapp/SMS/Call
๐Ÿ“ฑ +60122373911
๐Ÿ“ฑ http://pecredit.wasap.my  
27. Wang Maju Trading - Tue 21/Sep/2021, 11:29am
WANG MAJU TRADING
PINJAMAN WANG BERLESEN

๐Ÿ•ต๏ธ Kakitangan Kerajaan
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Kilang
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Swasta
๐Ÿ•ต๏ธ Perkeso
๐Ÿ•ต๏ธ Pencen
๐Ÿ•ต๏ธ Grab
๐Ÿ•ต๏ธ Foodpanda
๐Ÿ•ต๏ธ Penerima I-CITRA
๐Ÿ•ต๏ธ Penerima I-SINAR

๐Ÿ”’ Tiada Bayaran Pendahuluan
๐Ÿ”’ Tanpa penjamin
๐Ÿ”’ Blacklist Ctos /Ccris
๐Ÿ”’ Diluluskan Dalam 2 jam
๐Ÿ”’ Dokumen yang ringkas
๐Ÿ”’Semak kelayakan PERCUMA

AREA:
๐Ÿ“ KUALA LUMPUR
๐Ÿ“ SELANGOR

โœ…SYARIKAT KAMI BERDAFTARโœ…
โ—๏ธโ—๏ธKAMI ADA OFFICE TETAP โ—๏ธโ—๏ธ

Whatsapp/call kami๐Ÿ“ž
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
28. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 21/Sep/2021, 11:58am
๐€๐๐๐‹๐˜ ๐๐€๐๐˜๐€๐Š ๐“๐„๐Œ๐๐€๐“ ๐“๐€๐๐ˆ ๐“๐€๐Š ๐‹๐„๐๐€๐’โ“
ใ€Cover Area ๐ŸšฉKlang ๐ŸšฉSelangor ๐ŸšฉShah Alam ๐ŸšฉSubang ๐ŸšฉPuchong ๐ŸšฉKuala Lumpurใ€‘
๐Ÿ’ฐAPPLY DENGAN KAMI๐Ÿ’ฐ
โœ… Kadar Faedah 1.5%
โœ… Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Direct Credit)
โœ… Bayaran Bulan Yang Rendah
โœ… Tempoh Bayaran Yang Flexible
โœ… Keputusan Pantas (30 Minit)
โœ… Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website ๐ŸŒ http://www.ynsloan4u.com
Office Number โ˜Ž๏ธ 03-3163 0200
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€
๐‚๐‹๐ˆ๐‚๐Š ๐‹๐ˆ๐๐Š ๐ƒ๐ˆ๐๐€๐–๐€๐‡
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan  
29. Mr Jeff - Tue 21/Sep/2021, 3:55pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
30. Mr Jeff - Tue 21/Sep/2021, 3:56pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
31. Kenny - Wed 22/Sep/2021, 9:04am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
32. Mr Jeff - Wed 22/Sep/2021, 9:20am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
33. Siti Syarah1221 - Wed 22/Sep/2021, 9:58am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ PERMOHONAN UTK ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
โœ” KAKI TANGAN KERAJAAN
โœ” PERKERJA SWASTA
โœ” PERKERJA KILANG
โœ” PENCEN
โœ” SOSCO

๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ DOKUMEN DIPERLUKAN ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
๐Ÿ‘‰ SLIP GAJI
๐Ÿ‘‰PENYATA BANK TERBARU

๐Ÿ“ฑ Whatsapp/SMS/Call
๐Ÿ“ฑ +60122373911
๐Ÿ“ฑ http://pecredit.wasap.my  
34. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 22/Sep/2021, 12:12pm
PINJAMAN PERIBADI YNS RESOURCES SDN BHD!!!!!
โ‡จKERAJAAN
โ‡จSWASTA
โ‡จKILANG
โ‡จPENCEN/PESARA

KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
๐ŸŽฏAda ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
๐ŸŽฏProses pinjaman segera, mudah, mesra & selamat
๐ŸŽฏProses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
๐ŸŽฏTanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Debit)
๐ŸŽฏInterest serendah 1.5% sebulan
๐ŸŽฏMaksimum RM1000 - RM80,000
๐ŸŽฏTempoh bayaran 36 bulan
๐ŸŽฏBayaran flexible
๐ŸŽฏOverlapping
๐ŸŽฏMaklumat Dirahsia
๐ŸŽฏCover Area Selangor & Kuala Lumpur

๐Ÿ“ Pemohon yang serius sahaja diberi keutamaan
Segala urusan terus melalui saya Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018 -366 6438 (Call / Wasap / Telegram)

Semak KELAYAKAN Sila Tekan link ni โฌ‡โฌ‡โฌ‡
https://ynsmloan2u.wasap.my
https://ynsmloan2u.wasap.my
https://ynsmloan2u.wasap.my

YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200  
35. Mr Jeff - Wed 22/Sep/2021, 3:31pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
36. Mr Jeff - Wed 22/Sep/2021, 3:31pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
37. Mr Jeff - Wed 22/Sep/2021, 3:31pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
38. Siti Syarah1221 - Thu 23/Sep/2021, 10:16am
๐Ÿ’ฏSyarikat Pinjaman Wang Berlesen ๐Ÿ’ฏ
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
โœ”Sektor Kerajaan
โœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
โœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
โœ”Tanpa Penjamin
โœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
โœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
39. Mr Jeff - Thu 23/Sep/2021, 10:41am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
40. Kenny - Thu 23/Sep/2021, 12:53pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
41. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 23/Sep/2021, 2:05pm
ANDA BERHUTANG DENGAN SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN? BERHUTANG DENGAN AHLONG? RASA TERBEBAN DENGAN CAJ BAYARAN YANG DI KENAKAN?

Kami satu-satunya PERUNDING KEWANGAN yang boleh membantu anda!!
Website: https://www.ynsloan4u.com
http://www.wasap.my/60183666438/NAKMLOAN

Kenapa memilih kami?
โˆš TANPA PEGANG KAD ATM (BAYARAN CREDIT DEBIT)
โˆš BOLEH TOLONG SELESAIKAN HUTANG DI SYARIKAT LAIN @ AHLONG
โˆš TIADA CAJ UPFRONT
โˆš KADAR FAEDAH YANG RENDAH
โˆš TAWARAN JUMLAH PINJAMAN YANG TINGGI
โˆš TEMPOH PINJAMAN YANG FLEKSIBEL
โˆš BAYARAN BULANAN YANG LEBIH RENDAH
โˆš PROSES SEMAKAN DAN KELULUSAN YANG PANTAS
Prosedur kami adalah lebih TELUS, MESRA dan MUDAH juga tertakhluk kepada terma dan syarat...

Untuk pertanyaan lanjut @ set temujanji anda untuk perbincangan, boleh hubungi kami di :
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018 - 366 6438 (Call / Whatsapp / Telegram)
Office No : 03-3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/NAKMLOAN
http://www.wasap.my/60183666438/NAKMLOAN  
42. Mr Jeff - Thu 23/Sep/2021, 3:06pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
43. Mr Jeff - Fri 24/Sep/2021, 10:20am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
44. Kenny - Fri 24/Sep/2021, 10:51am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
45. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 24/Sep/2021, 10:59am
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi Cik Liza 018-366 6438 / 016-606 3644

๐ŸŒธ Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
๐ŸŒธ No.Office : 03-3163 0200
๐ŸŒธ HP : 018-366 6438 / 016-606 3644
๐ŸŒธ Website Link : https://www.ynsloan4u.com

๐ŸŒŸ Lulus Dalam Masa 1 Jam ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘‰ Bayaran Auto Debit
๐Ÿ‘‰ Tanpa Pegang Kad Atm
๐Ÿ‘‰ Tanpa Penjamin
๐Ÿ‘‰ Tanpa Cagaran
๐Ÿ‘‰ Tanpa Upfront
๐Ÿ‘‰ Blacklist Layak
๐Ÿ‘‰ Dokumen Ringkas

๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )
๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€
๐‚๐‹๐ˆ๐‚๐Š ๐‹๐ˆ๐๐Š ๐ƒ๐ˆ๐๐€๐–๐€๐‡
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
46. Siti Syarah1221 - Fri 24/Sep/2021, 11:13am
KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA DARI SEGI KEWANGAN SEMAK KELAYAKAN HANYA DALAM MASA 20MINIT SAHAJA!!
YANG PENTING TANPA DEPOSIT DAN CAGARAN ATAUPON PENJAMIN.
SEMAK KELAYAKAN JUGA ADALAH PERCUMA DAN MAKLUMAT DIJAMIN SULIT
โœ…3 DOCUMENT YANG RINGKAS
๐Ÿ“™Kerajaan & Swasta
๐Ÿ“˜Pencen
๐Ÿ““Perkeso
๐Ÿ“”Peruntukan
๐Ÿ’ŒJangan Segan Untuk Bertanya ๐Ÿ™‚
BOLEH PM/WASAP YE
012-237 3911
http://pecredit.wasap.my  
47. Mr Jeff - Sat 25/Sep/2021, 10:35am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
48. Kenny - Sat 25/Sep/2021, 10:48am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
49. Nur Ida - Sat 25/Sep/2021, 12:08pm
LOAN COMPANY YANG BOLEH DIPERCAYAI
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
๐Ÿ“KERAJAAN
๐Ÿ“SWASTA
๐Ÿ“PENCEN
๐Ÿ“PERKESO
- MENETAP DI AREA โฉ KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / SELANGOR & KL

Keistimewaan syarikat kami:
** Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Debit)
** 0% interest untuk sebulan
** Diskaun utk penyelesaian awal
** Selesaikan pinjaman di tempat lain
** Pelan ansuran bayaran yg fleksible
** Rekomen kawan blh dapat komisen
** Blacklist bank, CTOS, CCRIS juga layak memohon
** Tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 60 bulan
๐Ÿ“CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN!!!!!!

Untuk pertanyaan lanjut hubungi saya ~
Cik Ida : 016 606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Untuk semak KELAYAKAN secara Online
http://www.wasap.my/60183666438/mloanida
http://www.wasap.my/60183666438/mloanida
http://www.wasap.my/60183666438/mloanida

YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
Office Number : 03-3163 0200
Website Link : http://www.ynsloan4u.com  
50. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 25/Sep/2021, 4:08pm
Cover Area ๐ŸšฉKLANG ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANGยฒ ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wasap.my/60183666438/pmloan
http://www.wasap.my/60183666438/pmloan
http://www.wasap.my/60183666438/pmloan

โžกTanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
โžกZero Interest % Sebulan
โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 60 BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 90%
โžกDokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Cik Liza 018 - 366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..