Pinjaman Wang Berlesen 0122373911
Siti Syarah1221 @ Multigain Entity Sdn Bhd - Fri 11/Jun/2021 12:07am [Last Comment]
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

# REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-237 3911*Syarah
CALL/WASAP:017-885 5359*Elvin
OFFICE:06-799 0885

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Deltastar - Fri 11/Jun/2021, 9:43am
Promosi Pinjaman Loan 1.5% Sempena Bulan Puasa Ni, Tanpa Deposit. Senarai Hitam, CTOS/CCRIS Layak Memohon. Mohon Online atau Hubungi/Wssp Kami 016-5782288

# Kadar faedah serendah 1.5%
# lulus dalam 1/2 jam sahaja
# terima senarai hitam/ccris ctos/akpk/bankrup
# pekerjaan swasta & kerajaan layak & badan berkanun layak
# pembayaran balik fleksibel mengikut kemampuan
# boleh menolong menyelesaikan pinjaman disyarikat lain
# dapat duit atas tangan selepas buat settlement
# kelulusan senang

Website: http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd
Google form: http://forms.gle/aXaRT14nmsMBE8FB8

Hubungi kami skrg atau perlu wssp sahaja link dibawah

https://www.wasap.my/60165782288/loanrayamjh
https://www.wasap.my/60165782288/loanrayamjh
https://www.wasap.my/60165782288/loanrayamjh  
2. Pinjaman Tanpa Upfront - Fri 11/Jun/2021, 10:14am
Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia,
Tuan/Puan
Untuk makluman anda, kini kami sedang mengadakan promosi pinjaman peribadi khas untuk warga Kuala Lumpur & Selangor., pihak syarikat kami menawarkan pinjaman peribadi

APA YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA :-

🌀TERBUKA SEKITAR KL & SEL
🌀Gov/Swasta/Pencen di alu2kan
🌀RapidKL/Kilang/Hotel/Bank/KTM semua pun LAYAK
🌀Blh PINJAM 8x-10x GAJI
🌀Ada hutang tmpt lain kami blh tlg settle
🌀FAEDAH SERENDAH 1.5%
🌀Tempoh bayaran sehingga 5 tahun
🌀Blacklist BANK/CTOS/CCRIS LAYAK MOHON
🌀Gov. Potongan 60% LAYAK MOHON
🌀3/4 BULAN NAK TOPUP PUN BOLEH
🌀NO UPFRONT
🌀5% KOMISEN UTK INTRODUCER
✔️GAJI CASH LAYAK MOHON
✔️POLIS/TENTERA
✔️BARU KERJA

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan lanjut, berhubung permohonan ini, sila hubungi:

🤩📱 016-2094333 ITA😊
https://wa.me/60162094333

Regards,
MULTI RAINBOW EXPRESS Taman Melawati
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦..  
3. Nadia Loan - Fri 11/Jun/2021, 10:17am
¬¬PINJAMAN PERIBADI (PAYMENT RENDAH)016-3519964
**KUALA LUMPUP & SELANGOR**

https://forms.gle/rZQ7yFUXWD39uJLB9
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M

⛔ TIADA BAYARAN DEPOSIT ⛔ TANPA PENJAMIN
KERAJAAN
SWASTA
PENCEN / SOCSO
GAJI MELALUI BANK !!!
COVER AREA , KL& SELANGOR

LOAN CASH DAPAT SERTA MERTA HARI INI
COMPANY BERDAFTAR
Tak terima BAYARAN PENDAHULUAN
ADA OFFICE UNTUK BERURUSAN
COMFORM LOAN START FROM INTEREST 1.5%

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL/SMS/WHATSAPP
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M  
4. Mr Jeff - Fri 11/Jun/2021, 10:23am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
5. Mr Jeff - Fri 11/Jun/2021, 10:25am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
6. Nur Ida - Fri 11/Jun/2021, 11:31am
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
Cik Liza 📲 018-366 6438 ( Wasap / Call / Telegram )
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
7. Azlie 17 - Fri 11/Jun/2021, 12:50pm
PINJAMAN PERIBADI BANK
KAMI PAKAR BANK ANDA
------------------------
.
Perlukan Personal Loan Bank mudah kautim case? Hubungi kami t&c.
.
👉 Xperlu nk ke bank walk in pun..
👉 Xperlu pengesahan majikan..
👉 Xperlu bil air bil elektrik bil astro..
👉 Xperlu deposit atau upfront ape2..
👉 Xperlu penjamin..
👉 Xperlu risau kalau sudah ada personal loan dimana2 bank.
.
👉Dokumen xcukup kita cuba adjust t&c.
.
👉 Boleh adjust ccris sehingga max 2bulan.
👉 Boleh adjust Ctos non bank.
👉 Boleh adjust ccris ptptn
👉 High commitmen boleh cuba.
.
✔ Pinjaman di Bank Rakyat dan Koperasi terpilih Sahaja dab Bukan Pinjaman Berlesin
.
Terima Kasih.
.
Semoga anda semua dilimpahruahkan rezeki yang tak pernah disangka-sangka..
Aamiin ya rabbal alamin 🤲🏻
.
☎️CONTACT US☎️
http://www.wasap.my/60193861021/SAYA_BERMINAT  
8. Upfront Resources Loan - Fri 11/Jun/2021, 2:20pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
9. Mr Jeff - Fri 11/Jun/2021, 4:25pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
10. Pinjaman Tanpa Upfront - Sat 12/Jun/2021, 10:17am
Perlu wang segera? cari interes rendah?
Long term loan?
Nama blacklist? bank reject? ccris ptptn?
Best offer personal loan interest 1.5% permonth!
Money approval 1jam hari tersebut!

* tunai segera! document ringkas! pakej terbaik!*

Syarikat berdaftar & segala urursan di pejabat!

Pembayaran termurah & flekxible!

* area kl & selangor sahaja

Tanpa deposit/upfront/penjamin/cagaran
📱 016 260 8199 (ms kris)
📱 016 690 6159 (ms kris)

https://pinjamanloanberlasen.wasap.my
https://pinjamanloanberlasen.wasap.my
https://pinjamanloanberlasen.wasap.my  
11. Mr Jeff - Sat 12/Jun/2021, 12:22pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
12. Kenny - Sat 12/Jun/2021, 12:33pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
13. Upfront Resources Loan - Sat 12/Jun/2021, 1:29pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
14. Nur Ida - Sat 12/Jun/2021, 2:22pm
BANTUAN KEWANGAN SEGERA SYARIKAT KELULUSAN KEMENTERIAN KPKT (100% SELAMAT) TANPA PEGANG KAD ATM (BAYARAN SECARA AUTO DEBIT)

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
�Tanpa Pegang Kad ATM ( Bayaran Secara Auto Debit )
�0% Interest Untuk Sebulan
�Kadar Faedah Yang Rendah
�Tanpa Penjamin / Tanpa Cagaran
�Gaji Auto Credit Ke Bank Account
�Proses Pinjaman Murah , Mudah , Selamat Dan Segera
�Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
�Kami Boleh Menyelesaikan Pinjaman Di Syarikat-Syarikat Lain Atau Ah Long
�Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-80k
_____________________________________________
✅AGGREMENT SIGN DEKAT OFFICE
🚫tanpa wang pendahuluan
➡wasap payslip dan bank statement untuk semakan
➡pastikan anda betul-betul serius
Website : https://www.ynsloan4u.com

Maklumat lanjut boleh terus tekan link wasap di bawah
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
15. Mr Jeff - Sat 12/Jun/2021, 6:08pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
16. Siti Syarah1221 - Sun 13/Jun/2021, 12:17am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
17. Upfront Resources Loan - Sun 13/Jun/2021, 1:37pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
18. Kenny - Mon 14/Jun/2021, 10:04am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://..  
19. Siti Syarah1221 - Mon 14/Jun/2021, 11:51am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
20. Nur Ida - Mon 14/Jun/2021, 2:16pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Syarikat sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/mloan
http://wasap.my/60183666438/mloan
http://wasap.my/60183666438/mloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )  
21. Kredit Komuniti 3 - Mon 14/Jun/2021, 3:00pm
Pendapatan Anda Terjejas?
Tak Dapat Pinjaman Dari Bank?

☑️Hanya Sediakan
☑️Dokument Mudah
☑️Proses Pinjaman Cepat
☑️Diyakini Selamat Untuk Memohon
☑️Maklumat Pemohon Dirahsiakan

👉🏾Membuat Pinjaman Anda Disaluran Yg Betul/Tepat

👉🏾Tanpa perlu membayar sebarang Wang Pendahuluan ATAU Wang Pemprosesan untuk Pinjaman

👉🏾Proses & Dokument yg sangat senang dan mudah

👉🏾Lebih cepat, mudah, lancar & tidak membebankan anda

🔺Permohonan dibuka untuk semua Warganegara Malaysia
🔺Hadapi Masalah Kewangan Untuk Bisnes Anda?
🔺Hubungi Kami & Dapatkan Cash Segera

wasap.my/601151648380  
22. Mr Jeff - Mon 14/Jun/2021, 7:22pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
23. Mr Jeff - Mon 14/Jun/2021, 7:33pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
24. Upfront Resources Loan - Mon 14/Jun/2021, 8:50pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
25. Kenny - Tue 15/Jun/2021, 12:00pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
26. Siti Syarah1221 - Tue 15/Jun/2021, 12:13pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
27. Top88 - Tue 15/Jun/2021, 1:41pm
KREDIT KOMUNITI TOP PIONEER CAPITAL SDN BHD

🛑TERMA & SYARAT :

🖐STAFF GOV & SWASTA
🖐GAJI MASUK BANK
🖐BERKERJA TETAP
🖐PENCEN, SOCSO,

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untukmemohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

📌Area Cover*📌
📍KL
📍SELANGOR

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call
https://www.wasap.my/60164146706
Email: humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
28. Upfront Resources Loan - Tue 15/Jun/2021, 3:30pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
29. Nur Ida - Tue 15/Jun/2021, 5:49pm
PINJAMAN PERIBADI LULUS HARI INI DAPAT WANG HARI INI
Cover Area 🚩KLANG 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Peribadi Kepada Rakyat Malaysia Spt:
🌸 Kerajaan 🌸 Swasta 🌸 Kilang 🌸 Hotel 🌸 Pencen

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan:
⏩Tanpa Pegang Kad ATM
⏩Tanpa Penjamin, Tanpa Cagaran
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Account
⏩Proses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
⏩Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Tempoh Pinjaman 1-3 Tahun
⏩Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-50k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***

🌐 http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
30. Mr Jeff - Tue 15/Jun/2021, 6:10pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
31. Mr Jeff - Tue 15/Jun/2021, 7:55pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
32. Kenny - Wed 16/Jun/2021, 11:21am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://..  
33. Mr Jeff - Wed 16/Jun/2021, 11:41am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
34. Siti Syarah1221 - Wed 16/Jun/2021, 12:17pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
35. Upfront Resources Loan - Wed 16/Jun/2021, 1:52pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
36. Nur Ida - Wed 16/Jun/2021, 3:36pm
🍏🍎 THE BEST FINANCING 🍎🍏
Kenapa Perlu Pilih Syarikat Kami ?
💵 Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
💵 Proses pinjaman segera, mudah mesra & selamat
💵 Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
💵 Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
💵 Zero Interes % Sebulan
💵 Bayaran Fleksibel
💵 Maklumat Dirahsia

SYARAT KELAYAKAN :
✅ Kerajaan / Swasta
✅ Pesara / Pencen
✅ Perkeso / Socso
✅ Zakat / OKU / JKM
🔺 COVER AREA : KLANG / SHAH ALAM / SELANGOR / SUBANG / PUCHONG / PJ / KUALA LUMPUR
📱 Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza ( Call / Whatsapp / Telegram )
Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

Tekan Link ONLINE ni ⬇⬇ Utk semak kelayakan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
37. Mr Jeff - Wed 16/Jun/2021, 5:28pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
38. Mr Jeff - Thu 17/Jun/2021, 11:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
39. Mr Jeff - Thu 17/Jun/2021, 11:22am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
40. Kenny - Thu 17/Jun/2021, 11:38am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
41. Mr Jeff - Thu 17/Jun/2021, 4:48pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
42. Upfront Resources Loan - Thu 17/Jun/2021, 7:55pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
43. Siti Syarah1221 - Thu 17/Jun/2021, 10:56pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
44. Mr Jeff - Fri 18/Jun/2021, 12:04pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
45. Kenny - Fri 18/Jun/2021, 1:14pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
46. Upfront Resources Loan - Fri 18/Jun/2021, 4:50pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
47. Mr Jeff - Fri 18/Jun/2021, 5:03pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
48. Kenny - Sat 19/Jun/2021, 12:10pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
49. Siti Syarah1221 - Sat 19/Jun/2021, 2:43pm
💰💰💰【Pinjaman Wang Berlesen Mudah Dan Cepat 】💰💰💰
📍KL 📍SELANGOR 📍NEGERI SEMBILAN 📍MELAKA
Terbuka kepada golongan pekerjaan
✅ Kakitangan Kerajaan / Pekerja Swasta
✅ Pencen / Socso / Peruntukan(Askar wife)
✅ 0% TIADA DEPOSIT
✅ Interest Rendah
✅ Maklumat Dirahsiakan
Cuma sediakan dokument ..
✔ Slip Gaji
✔ Bank Statement sahaja
CALL/WSAP 0122373911
http://pecredit.wasap.my  
50. Mr Jeff - Sat 19/Jun/2021, 4:32pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 86 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..