Pinjaman Untuk Staff Kontrak (Awam / Badan Berkanun/Staff Universiti) Dijamin Lulus!
Pinjaman1malaysia @ Pinjaman Untuk 1malaysia
Thu 30/Aug/2012 12:54pm [Last Comment]
Salam1malaysia warga majalah.com
Kami dari team pinjaman1malaysia menawarkan pinjaman utk staff kontrak!

Khas utk staff kontrak awam/bdn berkanun/staff universiti
Kerja dr 4 bulan ke atas
Dijamin lulus!!!

Keistimewaan pinjaman ini:-
-pinjaman tanpa penjamin
-kelulusan hnya 3 hari sahaja
-pinjaman melalui bank bukan dr along.
-telah disenarai hitam oleh bank layak memohon
-maksima pinjaman adalah rm200k
-tempoh maksima adalah 20tahun
-masuk pinjmanan staff kontrak seperti status staff Tetap
-bagi staff universiti susah nak apply pinjaman atas halangan majikan juga kami boleh bantu.
-staff universiti yg susah nak apply loan melalui bank kami boleh bantu.-staff uitm/um/ppum/ukm/hukm/uia/usim.

Penyata gaji kontrak/sambilan yang kami x boleh bantu:
-penyata gaji melalui e-maklum
-penyata gaji menggunakan voucher.
-utk kelayakan penyata gaji sila emailkan kepada kami untuk mengesahkan kelayakan.

Staff yang kami langsung x boleh nAk uruskan dan jgn cuba2 nak tnya:-
-tentera
-swasta
-staff muflis
-staff kontrak dr syarikat swasta yg tidak mempunyai kod angkasa.

Kami hanya bantu bagi mereka yang memerlukan.
Pastikan tuan punya badan/nama di penyata gaji yang membuat permohonan bukan bagi pihak isteri/kawan/adik/abag dsb...dikhuatiri berlaku pelbagai masalah.

Buat masa ini kami tidak menerima agen2 untuk mempromosikan produk pinjaman dr pinjaman1malaysia.

Sebarang maklumat boleh cari di
http://pinjaman1malaysia.blogspot.com
Tel: 017.614 1113. (jika x berjawab sila sms)
fB: pinjaman1malaysia
E-MAIL: loan1malaysia@gmail.con

Terima kasih.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Pinjaman1malaysia - Thu 30/Aug/2012, 12:57pm
Satff kontrak
Boleh cuba lawat blog kami.
Harap dpt membantu...

http://pinjaman1malaysia.blogspot.com
017.614 1113  
2. P Loan - Thu 30/Aug/2012, 1:13pm
Tawaran pinjaman peribadi untuk RAYA!!!
kakitangan swasta:
1.gaji basic 2k ke atas
2.nama clear xde masalah ccris/ctos
3.umur 21 tahun dan bekerja lebih 1 tahun,ad ptgn kwsp
4.jumlah pinjaman 5x gaji basic
pinjaman daripada AL-RAJHI BANK

Kakitangan kerajaan,GLC dan pencen:
1.semua layak untuk pinjam daripada MBSB,koperasi dan RHB untuk pencen

Kad Kredit RHB:
-swasta/gov ble apply gaji basic 2k
-nama clear
-gaji bersih above 1k tuk swasta

Kepada sesiapa yang berminat untuk buat pinjman ad banyak hadiah misteri yang akan diberi..perkenalkan kawan anda buat loan pon dapat hadiah!!!hubungi azizie_shah92@yahoo.com
013-7966932/014-2468650 azizi  
3. Khairul 448 - Fri 31/Aug/2012, 7:27pm
ADA BLACRLISH/CCRIS/CTOS??
NO PROBLEM !! SAYA BOLEH BANTU!!
SILA CALL 010-2567174  
4. Sk 9 - Sat 1/Sep/2012, 3:41pm
[PINJAMAN RM1,000-RM10,000]
BLACKLIST/CCRIS/CTOS DILAYAK MEMOHON

*GAJI RM2,000 KE ATAS
*KERJA 6BULAN KE ATAS
*GAJI MELALUI BANK

SILA HUBUGI 019-2966219  
5. Lan9949 - Tue 16/Oct/2012, 3:29pm
area terengganu xboleh tlg ke?  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..