Pinjaman Segera
City Excel Trading @ City Excel Trading - Mon 3/Jun/2013 1:11pm [Last Comment]
Pembiayaan peribadi untuk kakitangan kerajaan,swasta pekerja kilang dan golongan pesara.
* Kelulusan segera * Tanpa penjamin
* CTOS juga layan * tanpa cagaran
* kadar faedah rendah * tanpa atm kad
Syarikat kami juga boleh membantu SETTLEMENT PINJAMAN SYARIKAT LAIN.

Document yang diperlukan
- 3 bulan slip gaji terkini
- 2 bulan bil elk & air terkini
- buku bank kemaskini / penyata bank 3 bulan terkini

Boleh apply loan at wedside kita
www.cityexcel.gbs2u.com

tel : 07-2511533/ 0167310505
We also terima sms ,whatapps & facebook

WE'RE WAITING FOR U.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mumbra67 - Mon 3/Jun/2013, 7:25pm
Apa maksud u tanpa kad atm?  
2. Imran 75 - Wed 5/Jun/2013, 1:07am
Berminat, details.  
3. City Excel Trading - Wed 5/Jun/2013, 11:25am
Imran 75: sila kasi email atau no.tel untuk bagi detail.  
4. City Excel Trading - Wed 5/Jun/2013, 11:27am
Mumbra67 : sila kasi email atau no.tel untuk bagi detail.  
5. Eric 19 - Wed 5/Jun/2013, 4:04pm
Sedia Menolong Membuat Pinjaman Peribadi Kepada Kakitangan Kerajaan Yang Menghadapi
Masalah-masalah Seperti:
??PoTonGan Dah SamPai 80%
??BlacKList TinGGi
??KonTrak
??GoLonGan PeSaRa
??ADa Ctos
??ADa Ccris
BerMinat dengan 'Pinjaman' atau
'Menjadi Agen'
Dapat HuBunGi atau SMS saya:
hp: 010-2253368 atau
Emel: koperasionline88@hotmail.com  
6. Wani 62 - Wed 5/Jun/2013, 10:45pm
City Excel Trading email sy : nowani_84@yahoo.com.my  
7. Eka 15 - Fri 7/Jun/2013, 10:54am
siapa ada jual database kerajaan (listing) saya nak beli.Boleh hubungi saya 011-29481344  
8. Mumbra67 - Fri 7/Jun/2013, 10:40pm
City excel.Cakap manis tapi bila nak submit dok diaorang mula cakap berbelit.Payah!  
9. Mumbra67 - Sat 8/Jun/2013, 10:02am
Maafkan saya, bukan City Excel, maksud saya Laju Loan..cctcredit. Hantar dok on-line, semua kata ok. Loan approve. Tapi bila datang nak collect, macam2 pulak alasan dia bagi..entahla you all  
10. Aresa - Sat 8/Jun/2013, 10:22am
PINAMAN PERIBADI YANG MURAH & CEPAT

BERMINAT BOLEH EMAIL SAYA DI : aresa_90@yahoo.com  
11. City Excel Trading - Sat 8/Jun/2013, 1:39pm
Mumbra67 : Terima kasih anda kerana kasi kami comment.Anda boleh cuba submit dokumen dekat syarikat kami di pasir gudang,johor .Atau laman website kami cityexcel.gbs2u.com untuk isi form tapi tertakluk kepada syarat-syarat.  
12. Mumbra67 - Sun 9/Jun/2013, 1:42pm
T.ksh tapi rasanye u tak amik customer dari luar johor kan?  
13. City Excel Trading - Mon 10/Jun/2013, 9:46am
Mumbra67 :Ya.kami buat pinjaman yang sesiapa tinggal di johor sahaja.  
14. City Excel Trading - Tue 11/Jun/2013, 9:24am
cityexcel.gbs2u.com
apply loan at our wedsite
we will serve u shortly

WE'RE WAITING FOR U  
15. Muhamad Fadzly Ramli - Thu 27/Jun/2013, 6:33pm
saya cuba submit tapi x dpt.....  
16. Norlazim - Wed 4/Sep/2013, 3:02pm
saya berminat. email detail  
17. Norlazim - Wed 4/Sep/2013, 4:24pm
email detail pada saya  
18. City Excel Trading - Wed 2/Oct/2013, 10:33am
Norlazim : Detail semua kat atas ada tunjukkan,if u ada sebarang bertanyaan,u boleh call office or dtg syarikat kita.

WE'RE WAITING FOR U  
19. City Excel Trading - Thu 16/Jul/2015, 3:19pm
Pembiayaan peribadi untuk kakitangan kerajaan,swasta pekerja kilang dan golongan pesara.
* Kelulusan segera * Tanpa penjamin
* CTOS juga layan * tanpa cagaran
* kadar faedah rendah * tanpa atm kad
Syarikat kami juga boleh membantu SETTLEMENT PINJAMAN SYARIKAT LAIN.

Document yang diperlukan
- 3 bulan slip gaji terkini
- 2 bulan bil elk & air terkini
- buku bank kemaskini / penyata bank 3 bulan terkini

Boleh apply loan at wedside kita
www.cityexcel.gbs2u.com

tel : 07-2511533/ 0167310505
We also terima sms ,whatapps & facebook

WE'RE WAITING FOR U.

Niche: Pinjaman Peribadi  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..