Pinjaman Peribadi Swasta di Bank Rakyat. yang Tiada Panel Pun Boleh Apply.
Bankrakyatloan2012 - Mon 19/Mar/2012 8:56am [Last Comment]
salam dan salam sejahtera,

Kami menawarkan perkhidmatan menguruskan pinjaman peribadi bagi mereka yang ada masalah ccris/ctos atau yang kelayakkan tidak mencukupi bagi memohon pinjaman peribadi bank rakyat.

Syarat kelayakan wajib adalah:

1) Gaji minima adalah RM1500 bagi swasta (ot x dikira)
Gaji minima adalah RM800 bagi kontrak kerajaan
Gaji minima adalah RM3000 bagi pekerja bank

2) Tempoh berkhidmat minima adalah 6 bulan.

3) ccris atau ctos dan blacklist masih boleh apply.

sila email detail pada bankrakyatloan2012@yahoo.com:

Nama:
Nama Syarikat bekerja:
Tempoh berkhidmat:
Gaji bulanan:
Masalah yang dihadapi sekarang:

Segala pertanyaan sila email pada bankrakyatloan2012@yahoo.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Rulz 2 - Mon 19/Mar/2012, 9:09am
Email pada saya - mycutesha@yahoo.com  
2. Mia 42 - Mon 19/Mar/2012, 9:33am
email detail kt sy
humaira_kj83@yahoo.com  
3. Marsila Mashod - Mon 19/Mar/2012, 9:39am
email pada saya juga
terima kasih
sila_smktu1983@yahoo.com  
4. Enn 2 - Mon 19/Mar/2012, 9:43am
tlg email info - rizaniimran@ymail.com  
5. Amar 23 - Mon 19/Mar/2012, 12:06pm
tumpang skaki....... alang2 online tiap masa, jom buat duit.... xpayah pening2 nk pinjam  
6. Wawa 98 - Mon 19/Mar/2012, 12:19pm
emailkn detail pd sy juga..shahnazbiz.com@gmail.com  
7. Nik Suryani Suhaimi - Mon 19/Mar/2012, 12:33pm
emailkan detail pd sy..niksuryanisuhaimi@gmail.com  
8. Jack 25 - Mon 19/Mar/2012, 3:33pm
saya perlukan loan secepat mungkin,

email saya schedule pembayaran semula n per/year interest serta detail2 lain..

im_razak@yahoo.com  
9. Azuan 23 - Mon 19/Mar/2012, 11:10pm
antar detail ke one_392@yahoo.com.my  
10. Ayie 54 - Tue 20/Mar/2012, 10:53am
saya perlukan loan secepat mungkin,

email saya schedule pembayaran semula n per/year interest serta detail2 lain..

shadow_syazie@yahoo.com  
11. Pinjaman Bank 2 - Tue 20/Mar/2012, 11:01am
aik...kenapa ayat ni macam copy paste dari iklan saya? hati2..kawan2...saya x buat utk syarikat yang takde panel...sila rujuk iklan saya...saudara ni copy sebijik sebijik...saya ulangi...saya tak buat utk syarikat yang tiada panel kepada bank rakayt  
12. Maznoor Ashikin - Tue 20/Mar/2012, 11:22am
Pinjaman Bank 2..sy bru dapat reply email dari yg berkenaan dia mntk upfont RM250 utk caj pemprosesan..btul ke?  
13. Bankrakyatloan2012 - Tue 20/Mar/2012, 11:39am
Salam pada semua warga MC, saya di sini hanya bantu pada org yang betul2 nak apply sajer saya baru dapat peluang dari pegawai bank tersebut jadi kerja saya hanya memberi peluang pada org yg perlu jika tak berminat dan tak percaya pada peluang tersebut sila abaikan ok jangan nak judge org sesuka hati terpulang pada diri masing2 jika betul perlukan peluang mcm ni..sekian..  
14. Angah Uda 2 - Tue 20/Mar/2012, 12:09pm
Email details kat saya.

angah_kerja@hotmail.com  
15. Diana Azmi - Tue 20/Mar/2012, 12:57pm
tolong emailkan details pada saya

sndiana@yahoo.com  
16. Adnine - Tue 20/Mar/2012, 1:51pm
tolong emailkan..mau sgt2.
adnanosman27@yahoo.com  
17. Pinjaman Bank 2 - Tue 20/Mar/2012, 4:08pm
maznor asyikin..saya tak tahu menahu...sy cuma buat swasta panel kepada bank rakyat...no upfront..  
18. Azmi 73 - Tue 20/Mar/2012, 5:25pm
Salam...pinjaman dr syarikat pinjaman berlesen. Mudah, murah n selamat. Kenapa pilih kami? Dr kadar interest yg rendah n settlement awal yg rendah. Dr segi byrn bulanan bole hingga 5 tahun. Balance gaji dr rm500 pun layak memohon beribu ribu. Jika nak overlap dr syarikat pinjaman lain pun kami bole uruskan. Hubungi sy d talian 0132632326  
19. Mohd Azizi 2 - Tue 20/Mar/2012, 8:56pm
Salam.......sapa2 boleh tolong kerja swasta untuk buat pinjaman.......kalau boleh nak dari bank  
20. Swasta2012 - Wed 21/Mar/2012, 12:08pm
mmg dia mtk upfront 250..sbelum ni ada gak iklan mcm ini utk swasta yg xde panel tp upfront mtk RM50..ntah2 org yang sama..kalau telus nk tolong..
bgla phone number&nama..btw..sape2 yg berjaya buat loan ngan incik ni..update yer!! goodluck  
21. M Salehidris - Wed 21/Mar/2012, 12:23pm
tuan.. email sy details.. ASAP.... m.salehidris@yahoo.com  
22. Ruffeykimi - Wed 21/Mar/2012, 9:21pm
swasta panel kepada bank rakyat yang mempunyai mslh ccris atau ctos.sila hubungi sy zul 0147318271.

yang penting NO UPFRONT FEE
NO DUIT MINYAK
proses 3 hari
caj rendah.

indahwater konsurtium boleh buat
alam flora admin shj
rapid kl admin shj
perodua sales shj  
23. Jjoe - Thu 22/Mar/2012, 6:15am
hantar detail ke azizulsarlan@yahoo.com  
24. Ris 5 - Thu 22/Mar/2012, 11:22am
sy tentera,nk buat loan potongan melalui akaun bank.boleh x  
25. Ummi Najah - Thu 22/Mar/2012, 5:06pm
tolong email sy ape yg perlu sy bagi utk mohon..tqvm  
26. Crazy Pink - Thu 22/Mar/2012, 5:32pm
Ruffeykimi: If ada panel dengan bank rakyat tapi dah expired cam mana ya? email detail to crazypinkblackwhite@yahoo.com  
27. Ruffeykimi - Fri 23/Mar/2012, 9:39am
crazy pink

sy dh email  
28. Mummybaby - Fri 23/Mar/2012, 1:30pm
ade sesiapa yg dah berurusan dgn tuan punya iklan ni ke?? tlg update/share kat sini boleh?...tq  
29. Encot - Sat 24/Mar/2012, 1:36pm
mana ada upfront rm50 bro...cuba tanya blk upfront ni untuk aper..mcm duit minum jer hehehehhe  
30. Amira 30 - Mon 26/Mar/2012, 3:03pm
Ruffeykimi: En Zul, co. i pun ada panel dengan bank rakyat tapi dah expired cam mana ya? email detail to pujanggaputeri@yahoo.com  
31. Farah Ishac - Mon 26/Mar/2012, 3:51pm
saya pekerja swasta, gaji bersih 2000, nak buat loan 60k..urgent sgt, sesiapa boleh bantu.. tlong emel ke farawawa_orange@yahoo.com  
32. Crazy Pink - Tue 27/Mar/2012, 9:55am
Salam semua...updated untuk iklan ni... di harap kalian semua tak terpedaya dengan sindiket nie...dia kata pegawai bank rakyat kat HQ jalan tangsi. Pastu nak kena bank in kat akaun Maybank officer sebanyak RM250 bernama Markonah Bt Satiman. entah minah indon mana tak tahu lah kan. so i dah call bank rakyat sana tanya nama officer tu. sah memang takda mana2 orang nama Markonah Bt Satiman kat situ. Pas tu kalau you all perasaan, dia tak bagi nombor phone pun kan. sebab nya dia takut nanti kerja jahat dia sebelum ni terkantoi. so, i tanya dia apa nama dia dan contact number, dia kata nama Suhaili phone number 0193961617. Kalau you all search by google you all akan dapat info pasal manusia nie...sebab tu sekarang dia tak letak phone number. i pun bukanlah bodoh, tapi syukurlah akhirnya dapat kongsi kegiatan scammer ni. you all pun boleh jugak click this links http://www.majalah.com/?classified:pinjaman-peribadi-blacklist-ccris-ctos-swasta-berkerja-sendiri:7P454K79V2
http://www.majalah.com/?classified:pengeluaran-wang-kwsp-personal-loan:7G6YC9VZ5M
TQ  
33. Swasta2012 - Tue 27/Mar/2012, 3:37pm
TQVM crazy pink...agak dah..yg amik upfront nih semua tipu..so kawan2 jgn terpedaya..Markonah Bt Satinan??hahaha..terrrdesak sgt dia pakai acc maid die kot..hahahhaa  
34. Pinjaman Bank 2 - Tue 27/Mar/2012, 4:02pm
ini iklan saya....

"salam dan salam sejahtera,

Kami menawarkan perkhidmatan menguruskan pinjaman peribadi bagi mereka yang ada masalah ccris/ctos atau yang kelayakkan tidak mencukupi bagi memohon pinjaman peribadi bank rakyat.

Senarai yang boleh buat:

1) swasta panel kepada bank rakyat (semak panel 03-21179000)
2) Staff kerajaan (AG,Badan Berkanun) berstatus kontrak yang boleh membuat ptgn biro
3) Staff Bank
4) Guru Kafa

Syarat kelayakan wajib adalah:

1) gaji minima adalah rm 1500 bagi swasta (ot x dikira)
Gaji minima rm 800 bagi kontrak kerajaan
Gaji minima rm 3000 bagi pekerja bank

2) Tempoh berkhidmat minima adalah 6 bulan..(kurang dari setahun perlukan guarantor)

3) ccris atau ctos...layak buat jika tidak terlalu byk.

bagi memudahkan...semak kelayakan anda di www.pinjamanperibadisemua.blogspot.com

atau terus hubungi saya 014-7318271 untuk mendapat penjelasan lebih lanjut.

sila sms:

Nama:
Nama Syrkt bekerja
Tmph berkhidmat
Gaji bulanan
Masalah

*Alam flora Sdn Bhd ( staff admin shj)
*IWK sdn bhd layak buat
*Perodua (sale shj) "

kemudian saudara yang ni copy iklan saya sebijik...die tukar tajuk....memang saya dah syak awal-awal lagi ada unsur2 yang x sihat..

yang saya marah tu..dahla gunakan ayat saya..  
35. Crazy Pink - Wed 4/Apr/2012, 5:32pm
Itu lah... muka cam baik...tapi hampeh... perangai yang memalukan kaum umat islam dan bangsa melayu.  
36. Nurul Ain 39 - Sat 2/Jun/2012, 2:18am
crazy pink..help me plz...
email detail anneain89@yahoo.com..  
37. Wan Bnk Rakyat - Sun 3/Jun/2012, 6:28pm
pinjaman peribadi interest serendah 3.98 utk 20 thn...

call wan 0122784538

proses mmg simple...bg ic dan pyslip jer....mana nk dpt mcm nih....

proses sehari...duit msk esok...  
38. Sayful 2 - Sun 24/Jun/2012, 10:49am
Salam semua... Kepada sesape yg bekerja dgn company yg bole buat potongan gaji majikan tapi x panel sy bole uruskan panel Skali... Bagi nama yg bersih tiada caj dikenakan... Call @ sms 0136969169  
39. Zara 47 - Tue 10/Jul/2012, 10:06pm
salam,
wan bank rakyat..please contact ..0129444175..sy perlukan pinjaman peribadi..tq  
40. Saridah 3 - Tue 31/Jul/2012, 1:08am
bankrakyatloan..pls bg dtail pd sy cm na tuk aply...email san_eva@rocketmail.com
tq...  
41. Trustles - Tue 31/Jul/2012, 1:31pm
bankrakyat...klau takde epf / socso.. peluang tu ada tak?  
42. Faizal 339 - Wed 1/Aug/2012, 12:51am
Saya memerlukan loan dengan kadar segera kepada yg boleh membantu.

Swasta gaji basic rm4500

0163717723 faizal  
43. Zulmai74 - Sun 5/Aug/2012, 3:32am
email sy...zulmai74@yahoo.com  
44. Alif 41 - Wed 15/Aug/2012, 10:32am
black list, gaji 1700. bukan panek b rakyat. nak buat overlap. boleh ke. tolong email saya. sagt berharap. tq  
45. Afiqah 22 - Wed 15/Aug/2012, 1:23pm
email sy...nurafiqah2019@hotmail.com  
46. Emyzawani - Fri 31/Aug/2012, 11:14pm
email sy emyzawani86@yahoo.com
sy sgt berminat  
47. Alif 41 - Tue 11/Sep/2012, 11:50am
takde respon pon....  
48. Alin 37 - Wed 12/Sep/2012, 1:14pm
detail pliz..email sy, princess_alyne89@yahoo.com  
49. Adlieadnan - Sat 6/Oct/2012, 9:56pm
emelkan details kpd sy:
adlie_2610@yahoo.com  
50. Raizal - Wed 17/Oct/2012, 2:14am
Nk mohon pinjaman peribadi bank rakyat sebanyak RM80k sahaja.Umur 34 tahun. bekerja di syarikat pemaju (swasta) selama 6 tahun. Syarikat bukan lagi panel bank rakyat. Gaji bulanan RM4k++.commitment bulanan cuma kereta RM600 sebulan (bulan 8 tahun 2013 habis bayar) dan rumah kos rendah RM320 sebulan (dalam proses untuk jual).nk minta bantuan sesiapa yg boleh membantu saya. Boleh contact kt email saya raptoraku@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..