Pinjaman Peribadi Secara Online Lulus Segera!
Easy Payment Credit - Wed 9/May/2012 9:52am [Last Comment]
EASY PAYMENT CREDIT SDN. BHD. ( 382571 ? W )
Lot 4.12, Tingkat 3, Wisma Central, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.

No.Lesen : WL4248/10/01-3/081010 No.Permit : WP4248/10/01-1/130910

Pinjaman DIJAMIN dapat PENUH !!!

Kelulusan yang PANTAS !!!

Proses yang TERMUDAH !!!

Kadar keuntungan EKSKLUSIF serendah 4.75% setahun.

KELAYAKAN

- Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.

- Termasuk yang berada di Sarawak dan Sabah.

- Berumur 18 tahun hingga 58 tahun.

- Pekerja di sektor Swasta, Kerajaan dan Peniaga kecil.

- Baru bekerja sebulan juga layak memohon.

- Pendapatan kasar minimum RM 600 sebulan.

KEISTIMEWAAN

- Kadar keuntungan ke atas baki pinjaman bulanan serendah 0.39%

- Tiada bayaran pendahuluan dan tiada deposit sekuriti diperlukan.

- Tiada penjamin dan cagaran diperlukan.

- Pembiayaan semula yang fleksible.

- Dokumen yang ringkas.

- Surat Perjanjian akan dihantar secara online dan pos.

CAJ PERKHIDMATAN

- Bayaran perkhidmatan = RM100

- Duti setem kepada pemungut setem = RM80

- Duti setem ke atas Surat Perjanjian = RM20

- JUMLAH = RM200

( Hanya kepada pemohon- pemohon yang layak sahaja)

PERKHIDMATAN ONLINE

E-mailkan kepada kami, butir-butir peribadi anda seperti berikut :

- Nama Penuh :
- No.Kad Pengenalan :
- Alamat Sekarang :
- No.Telefon :
- No.Akaun Bank anda :
- Nama Bank anda :
- Nilai Pinjaman (yang dipilih) :
- Tempoh bayaran (yang dipilih) :

Lampirkan bersama SATU salinan fotostat Kad Pengenalan dan SATU salinan Slip Gaji bulan lepas (scan & attach) untuk individu / salinan Pendaftaran Perniagaan (ROB) dan Penyata Bank terkini (scan & attach) untuk permohonan para peniaga.

Dan hantarkan permohonan anda ke email kami, easypaymentcredit@ymail.com (sebelum jam 12.00 tengah malam).

Anda pasti akan menerima keputusan permohonan pinjaman anda pada keesokan hari pada jam 12.00 tengah hari.(Pastikan anda periksa email anda pada waktu tersebut).

Kepada pemohon-pemohon yang berjaya, kami akan mendepositkan wang pinjaman anda terus ke akaun simpanan anda dalam tempoh kurang dari SATU jam, selepas tempoh pengesahan.(Surat perjanjian akan dilampirkan bersama kepada pemohon-pemohon yang berjaya sahaja).

TIDAK RUGI MENCUBA.

REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI.

BEBASKAN DIRI ANDA DARI MASALAH KEWANGAN.

p/s Details punya segalanya disini. hantarkan details anda kepada saya. Tq

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Jangan Menipu - Wed 9/May/2012, 10:14am
Sudah2 la Menipu......  
2. Eric 17 - Wed 9/May/2012, 10:35am
dapat pinjam, macam mau bayar, kurang lojik  
3. Rulz 2 - Wed 9/May/2012, 10:37am
Betul2. Ni kira duit dia dah abis la ni sbb dok tipu org sana sini...tu yang upload blik iklan dia kat sini.

Sudah2 la tu nk menipu org..

Sy x halalkan duit anak yatim sy yg awk dah makan...

Sblm nk tlg org, btulkan niat tu dulu k!  
4. Kahuna - Wed 9/May/2012, 10:53am
Cube tgok link ni....dh berapa ramai kena tipu dgn penipu nih. http://www.majalah.com/?classified:ingin-tanya-pendapat-tentang-loan-easy-payment-credit-sdn-bhd:7G3XPVFWB2. Sebelum saper2 nk try..PLS BACE LINK NI DULU SEBELUM TERKENA!  
5. Fatimah Hassan - Wed 9/May/2012, 11:31am
RM200 tu outfrontlah. Tak terasa ke HALAM HARAMNYA. Berjaga-jaga dengan iklan yang begini.  
6. Juhan - Wed 9/May/2012, 9:41pm
bangsat punya Easy Payment Credit anak haram.  
7. Nora 136 - Thu 10/May/2012, 4:26pm
SCAM..SCAM..SCAM...SCAM...PENIPU..PENIPU..PENIPU...  
8. Miezan - Mon 14/May/2012, 4:24pm
aku dah terkena ngn mamat anjing ni sebab terdesak sgt perlukan duit...melayang RM200...
nie no akaun dia..
0309-0071427-520..RAJA MOHD FAIZAL...tunggu kau...aku antar santau...merana laaa kau seumur hidup...  
9. Oryza - Thu 24/May/2012, 11:18am
penipu..hampi2 terkena jugak.haram jadah nk suruh bank in rm200 konon.aku simpan lg email reply kau.  
10. Nadia 216 - Tue 30/Oct/2012, 4:02pm
dh penah g direct ke alamat yg die bg tu..haram xder pn...sib baik la trgerak ati nk g opis die..kalo x malayang la 200....mse dpt email die mmg rse cm x caya je..senang2 je lulus 5K...ble kte nk kne bank in 200 je trus x sedap ati...mmg sah2 penipu ni..brsyukur sgt2 x trkena..  
11. Saeful - Fri 29/Mar/2013, 4:49pm
Nak buat pinjaman 1k-10k
Tak ada masalah
Janji ada dokument seperti berikut
Sediakan dokumen seperti berikut.
*Payslip 3 bulan
*Bank slip 3 bulan
*Surat confirm (kalau ada)
*Penyataan EPF
*Fotostat IC
*Bil api

Lulus segera
Boleh call atau sms saya
0162500392 saiful  
12. Norlazim - Wed 11/Sep/2013, 10:09am
memang haram jadah easy payment credit ni. siap ugut nak repot kat bank negara kalau tak bayar payment rm200.
harap berhati2  
13. Arjuna 13 - Sat 7/Dec/2013, 12:14am
Klu ada yg bley tlong wt pnjaman kt sy,sila e-mail ke www.arjuna007@gmail.com.  
14. Intan Ramli - Thu 14/Aug/2014, 11:16pm
Hye semua.....pinjaman berlesen....interet rendah..cr bayaran boleh bincang.....syraight forward...tiada pelan pembyaran membebankan...untuk keerangan lanjut sila hubungi saya intan 0192752813....semua boleh settle  
15. Mohd Shamierul Bin Samlih - Thu 8/Jan/2015, 4:54am
sapa da cara nak buat pinjaman segera tanpa mnggunakan dokumen....
sy perlukan wang dgn segera...
call me 014-3536276  
16. Syalie - Mon 19/Jan/2015, 10:36am
Org ni penipu. Makan duit org je. Sy dah tkena.  
17. Eiyla 3 - Mon 7/Dec/2015, 7:18am
Saper2 boleh tolong saya,saya nk pinjam 3k tgh hari nie nk guna.sesiapa blh tolong blh email kat saya nurathilakartikasari@yahoo.com.money lender x lepas sbb ada hutang tinggi 13k.saper2 blh tolong bgi pinjam tolong email kat saya segera  
18. Vety - Sat 20/Aug/2016, 2:37pm
teringin nak buka perniagaan runcit tapi tak tahu nak buat pinjaman dekat mana..saya ibu tunggal kerja tak ada cuma dekat rumah..mahu kerja tpi anak tak ada jaga..sesiapa yang boleh tolong wsaap:0142804687 email:ukivety@gmail.com
harap ada yang baik hati.tq.  
19. Mr D 16 - Wed 20/Jun/2018, 7:26pm
Sebab skrg memang amat memerlukan...😓  
20. Mr D 16 - Wed 20/Jun/2018, 7:33pm
Betul ke tipu ni?seseorg tlg bgtau..  
21. Upfront Resources Loan - Mon 20/Sep/2021, 4:02pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..