Pinjaman Peribadi RHB, ASB, Pesara Bagi Swasta dan Kontrak Kerajaan Sehingga 15 Tahun Rate Terendah 3.60%
Mohamad 98 2 - Tue 16/Apr/2013 2:59pm [Last Comment]
Product 1) Pinjaman ASB Dari CIMB

Peluang ini sangat mudah dan menguntungkan BLR 6.6%-1.65% = 4.95% per annum max tenure 25thn

ASB loan cimb :
1 .Bumiputra sahaja.
2 .Individu yang berumur 18 tahun dan ke atas.
3 .Bagi pelajar & menganggur , penjamin dengan kapasiti pembayaran balik yang mencukupi diperolehi.


Product 2) Pinjaman peribadi RHB khas utk pekerja swasta :-

Syarat kelayakan:

Age : 21-55 thn
Employment status : Permanent/Contract (Min 1 year)
Financing tenure : 2-7 years
Basic Salary : RM 1500 and above
Financing amount : RM20K-150K
Interest Rate from : 8.18%
No ctos/blacklist, ccris kurang 2 bulan

Required document:

1. Copy of I/C
2. Payslip 3 months
3. Bank statement and EPF

Product 3) Personal loan RHB untuk Kakitangan Kerajaan RM150000 3.6% p.a

. Lowest interest rate in market 3.6%
. Rate Terbaik lebih rendah dari MBSB dan Bank Rakyat
. Sesuai Bagi yg nak overlap Mbsb atau Pinjaman2 lain yg rate lebih tinggi.
? CCRIS BELOW RM25,000 CAN APPLY
? Loan tenor up to 15 years
? Loan Amount up to RM150,000
? Repayment via BPA Salary Deduction
? High payout 96.5%
? FOR ALL GOVERNMENT STAFFS, BHD, SDN BHD AND HOLDING (GLC) WITH POTONGAN ANGKASA MAY APPLY
Tempoh Promosi dari 2 Feb - 12. Mei 2013 sahaja.


Untuk semak kelayakan sila hubungi/email penyata gaji terkini kpd

call/sms/whatsapp 016-9921626 Zamrey.
Email : Riger81@yahoo.com
Sila hubungi segera utk info@borang, Mohonlah segera sementara rate tengah rendah ni.

# Don't worry.NO UPFRONT AND OTHER CHARGES.
#APPROVAL + DISTBURSEMENT = 14 DAYS

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mdanish 2 - Sat 30/Mar/2013, 5:27pm
NMG.NETWORK?.
Antara keistimewaan:
? Modal serendah RM40 untuk (Bronze)
? Tidak perlu menjual.
? Tidak perlu pengalaman.
? Produk pengiklanan.
? Sistem yang mudah.
? Tidak menyalahi undang-undang!!!
? MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja.
? Pendapatan tiada had level (infiniti).
? Join sekarang dan nikmati pendapatan harian.
*pakej bronze ?1 akaun ? rm 40 keuntungan rm146
*pakej silver ? 2 akaun? rm 80 keuntungan rm 292
*pakej gold 3 ? akaun ? rm 120 keuntungan rm 438
? (Pendapatan diatas hanyalah pendapatan sebagai ahli sahaja, belum lagi Bonus taja orangg & Unilvel! apa lagi nak ditunggu. Mari bersama kami penjana pendapatan dengan menjadi ahli. Amaran : Biz nie bukan pelaburan! Ingat! Masa akan terus berlalu? jangan sampai ahli keluarga dan kawan-kawan anda join dengan orang lain, sedangkan anda terlebih dahulu mendapat peluang hebat ini!)

Bagaimana anda sebagai ahli boleh menerima income pasif tanpa menaja/menjual.
1.Setiap penyertaan akan disusun secara ?auto? oleh kiraan sistem.
2.Pembukaan sistem syarikat hanya buka dua kaki, dan lima level ke bawah.
3.Setiap lot baru, sistem akan mengira sebanyak Rm3.00, dan apabila ahli telah lengkap menerima pendapatan syarikat akan memotong hibbah untuk mewujudkan lot-lot baru dibawah ahli lain, oleh itu potensi ?pay-out? sangat tinggi dan tidak berlaku ?overpaid?. Dan akan menjamin semua peserta menerima income, walaupun sebagai ahli
4.Pengiraan sistem berdasarkan penyertaan ahli di seluruh malaysia





http://goo.gl/J3Qhe  
2. Mohamad 8 4 - Sat 30/Mar/2013, 5:28pm
Utk Private Staff RHB Personal Financing Ctoss, AKPK, CRISS over 3 months cannot apply  
3. Irmayani - Mon 1/Apr/2013, 2:32am
sime darby bole buat x?
pm me
widvanilla@gmail.com  
4. Zainol 12 - Tue 2/Apr/2013, 5:19pm
sy berminat...

boyot_777@yahoo.com  
5. Amir 378 - Wed 3/Apr/2013, 11:08am
boleh emailkan jadual pembayaran balik kepada sy tak...

amir235437@yahoo.com  
6. Lagends - Wed 3/Apr/2013, 11:24am
berminat
azuan01@gmail.com  
7. Fase12 - Wed 3/Apr/2013, 4:04pm
bro, saye ade email kat awak. dari faisal.ali1224@gmail.com. tlng tengok. saya swasta...roger saye balik!!  
8. Muhamad Hafizi - Thu 4/Apr/2013, 12:35am
pd yg bekerja dlm sektor swasta,minima kerja da stahun,nama clear.sy juga menguruskan loan untuk swasta melalui bank2.blh email or sms sy n jgn lupa tuliskan nama cmpny n nama penuh.

mr.fizCash2u@ymail.com
013-3003 503  
9. Sahamin Tmg - Thu 4/Apr/2013, 2:12pm
gaji saya 1200.xblh aply ke.saya brminat  
10. Eric 19 - Thu 4/Apr/2013, 5:36pm
Menguruskan pinjaman untuk kakitangan kerajaan dan swasta bermasalah:
POTONGAN SUDAH 60%
BLACKLIST YANG TINGGI
CTOS
CCRIS
KONTRAK
PESARA
Keterangan yang lebih lanjut mengenai pinjaman atau berminat menjadi agent
Sila hubungi atau sms ke:
HANDPHONE: 010-2253368 atau
EMAIL: koperasionline88@hotmail.com  
11. Nazz 13 - Thu 4/Apr/2013, 6:28pm
MBSB LOAN 50-200K SEMUA BOLAH MEMOHON.. LAST 6 APRIL INI ,HANYA 3 ORANG TERAKHIR SHJ..CALL ME NAS 014-9661673  
12. Lutfi Hilmi Bin Abdul Halim - Fri 5/Apr/2013, 12:05am
saya berminat email detail lutfihilmi@ymail.com  
13. Aizad 17 - Mon 8/Apr/2013, 10:44am
pls email kpd sy. buskerz84@yahoo.com
memerlukan pinjaman.
urgent  
14. Aizad 17 - Mon 8/Apr/2013, 10:47am
email kpd sy : buskerz84@yahoo
Urgent...  
15. Don K - Mon 8/Apr/2013, 11:27am
Boleh ke utk warga ATM???
emailkan kpd altezzahafez@yahoo.com  
16. Ju 20 - Tue 9/Apr/2013, 11:30am
call/sms/whatsapp 016-9921626 Zamrey.
Email : Riger81@yahoo.com

# Don't worry.NO UPFRONT AND OTHER CHARGES  
17. Mohamad 10 6 - Wed 10/Apr/2013, 8:54am
email  
18. Ju 20 - Wed 10/Apr/2013, 3:53pm
Pinjaman peribadi khas utk pekerja swasta :-

Syarat kelayakan:

Age : 21-55 thn
Employment status : Permanent (Min 1 year)
Financing tenure : 2-7 years
Basic Salary : RM 1500 and above
Financing amount : RM10K-150K
Interest Rate from : 8.18%
No ctos, blacklist, ccris kurang 2 bulan

call/sms/whatsapp 016-9921626 Zamrey.
Email : Riger81@yahoo.com

# Don't worry.NO UPFRONT AND OTHER CHARGES.  
19. Muhammad Danial 3 - Thu 11/Apr/2013, 2:50am
Email dengan segera kadar pinjaman dan tempoh pembayaran.
m.danialfee@gmail.com  
20. Syafaq Hasbuna - Fri 12/Apr/2013, 9:28am
email saya bun_db7@yahoo.com.my  
21. Jessie 3 - Fri 12/Apr/2013, 4:16pm
Mohammad 76 2, gaji cash blh apply ker?  
22. Icam8x - Sat 13/Apr/2013, 2:02am
salam tuan, saya ada email tuan ic, bank statement, & payslip..

streetofuptown@gmail.com  
23. Lot Bisnes - Sat 13/Apr/2013, 8:02pm
ingin membuat pelaburan plg rendh risiko????Lot Biz adlh jwapnnya...jana pndapatan 1k seminggu
sms nama dan lokasi ke 0192641640  
24. Rina395 - Sun 14/Apr/2013, 2:12pm
bagi kakitangan kerajaan yg melebihi 60% or 75% sy boleh membantu anda sekiranya anda memerlukan duit insyallah seminggu dah dpt duit...jika anda kakitangan kerajaan boleh lah emailkan sy payslip anda di pinjamankoperasi395@yahoo.com  
25. Black Lotus - Sun 14/Apr/2013, 9:47pm
Klu pekerja swasta tp gaji cash bleh dpt x?  
26. Yusof 16 - Sun 14/Apr/2013, 11:32pm
Dengan hartanah anda mampu memperolehi pulangan lebih dari ASB. Ingin tahu bagaimana. www.facebook.com/fastmodewakalah  
27. Mohd Socratess - Mon 15/Apr/2013, 1:46am
Pemborong, Pembekal, Pengedar Baja Mineral Complex -Call 012 9666550 @ email : socratess2u@gmail.com
Assalamu'alaikum.. Kami adalah syarikat pemborong, pembekal dan pengedar BAJA TITA PUTIH 100% bebas bahan kimia. Sesuai untuk SEMUA TANAMAN -Kenapa pilih BAJA TITA PUTIH ? Syarikat kami berpengalaman lebih 20 tahun dalam industry baja ? Pelbagai kajian dilakukan dari masa ke semasa ? Kualiti dijamin ? Formulasi merawat kulit pokok dan tanah,meningkatkan hasil susu Latex 30% sehingga jangka masa yang panjang(khas pokok getah) ? Lebih 1,000 testimonial(Visual) daripada pengguna sendiri dan lebih 10,000 pengguna di seluruh Malaysia telah mengguna BTP ? Harga sangat BERPATUTAN dan penggunaan JIMAT 1)FUNGSI BAJA Nutrien yang lengkap dan mencukupi sangat penting bagi mendapat tanaman yang sihat dan berdaya mempertahankan diri dari segala penyakit,serangan kulat dan serangga serta ketahanan yang tinggi terhadap tekanan persekitaran 2)JENIS ZAT SILIKON YANG BERFAEDAH KEPADA TANAMAN Didalam galian,Silikon adalah dalam bentuk Silicate (Si04).Apabila Silicate ini bertindak dengan air dan asid dalam tanah,ia akan tukar kepada bentuk yang boleh larut dalam air dan ia dipanggil Asid Silisik (H4Si04).Asid Silisik inilah yang boleh diresap oleh akar-akar tanaman.Asid Silisik juga berupaya melepaskan zat P2o5 yang terikat oleh tanah liat.Serbuk Silikon Putih (BTP) adalah baja galian yang kaya dengan zat Nutrien Silicate 3)KEBAIKAN BAJA GALIAN BTP Baja galian BTP akan member kebaikan berikut : ? Meneguhkan lapisan dinding sel ?Epidermal? daun,batang pokok dan akar *Menguatkan system imunisasi tanaman untuk melawan penyakit dan serangan serangga ? Meningkatkan elemen klorofil dalam daun untuk proses metabolisma semasa fotosintesis *Meningkatkan pengeluaran dan kuantiti hasil hasil tanaman ? Mengurangkan kehilangan (Leaching) N.P.K di dalam tanah *Silikon dapat menyerap dan menyimpan zat Potassium (K20) dalam tanah sehingga 90% ? Mengekalkan pH tanah antara 5-7 untuk memastikan Fosforus (P205) sentiasa dapat digunakan oleh tanaman ? Membantu memperbaiki ketidakseimbangan nutrien dan bahan toksik dalam tanah *Dengan adanya silikon, bahan toksik dalam tanah seperti Aluminium dan kelebihan zat besi dapat dikurangkan ? Meningkatkan ketahanan semasa kemarau *Membantu proses penyimpanan air dalam tanaman ? Membekalkan nutrien Potassium (K20) dengan secara ?slow-release? ? Baja Silikon BTP juga membekalkan nutrien-nutrien mikro yang lain seperti Ca, Mg, Ti dan lain-lain 4)SPESIFIKASI BAJA GALIAN BTP Jenis Nutrien % Kandungan Silicate (Si02) 65.8 Silicon (Si) 30.7 Kalium (K20) 11.5 Calcium (Ca0) 0.32 Magnesium (Mg0) 0.17 Titanium (Ti20) 0.10 Sodium (Na20) 2.79 Mikro-nutrien lain ADA  
28. Hafiz 566 - Mon 15/Apr/2013, 4:30am
Kelab Kebajikan Dan Sosial Tun Teja Malaysia merupakan sebuah N.G.O yg berdaftar di bawah R.O.S. Ahli KKDSTTM kini mencecah seramai 40,000 orang. YDS CORPORATE LINE HOLDINGS merupakan pemangkin kepada KKDSTTM dimana sumber2 dana diperolehi utk membantu ahli 2 KKDSTTM. Kami memberikan modal perniagaan berbentuk tunai kepada semua ahli2 KKDSTTM utk memulakan atau menambah baik perniagaan mereka. Dana ini akan diberi minimum RM 10 K sehingga RM 300 K. utk maklumat lanjut sila hubungi 017 - 3428 368 (HAFIZ).  
29. Cantona - Mon 15/Apr/2013, 12:24pm
salam, pinjaman peribadi khas untuk k/tangan kerajaan dan staf kontrak sehingga 100k tanpa perlu overlap loan lama... gaji dah 80% layak memohon. ccris, ctos & b.list layak memohon. no upfront call 0193823975  
30. Linda Amir - Mon 15/Apr/2013, 12:49pm
wrfq  
31. Eyda 20 - Mon 15/Apr/2013, 1:14pm
Salam warga majalah,
Berminat ingin mnjadi franchisee/franchisor? Jom rebut peluang ini. MODAL CUMA RM5100 seumur hidup, anda berpeluang mmiliki kedai farmasi/serbaneka scara PERCUMA, dmana smua kos dtanggung syarikat.Income bulanan sgt lumayan. perniagaan jangka masa panjang yg boleh dwarisi. Latihan dan bimbingan dberikan shingga berjaya. Berminat? Hubungi sya skarang. 019-5761445  
32. Acis - Mon 15/Apr/2013, 2:50pm
Salam En Zamrey,
Sy CTOS dah clear, tp CCRIS ada sangkut skit...sangkut sebulan dgn maybank...basic 3k + 600 (fix elaun) = 3.6k/month...blh apply ke?  
33. An71 - Tue 16/Apr/2013, 7:13pm
salam semua. kalau ada min rm18k dlm acc 2 epf, saya boleh tolong wdraw sebahagian jumlah tersebut melalui pakej pembiayaan. dijamin telus dan selamat.

016 2041491  
34. Zabidi Abd Lateh - Wed 17/Apr/2013, 7:05am
Assalam, jom join kami sebagai STOKIS/PENGEDAR/PENGGUNA produk COKLAT MINDA IMTIYAZ Gold keluaran Dr (H) Junaidi, pengasas Coklat Minda. Harga Jualan rm 45/kotak (60 biji). Harga PENGEDAR: RM31.50 X 24 kotak = RM 756.00 atau sebagai STOKIS: RM21.50 x 24 x 5 katon = RM 2,580.00 serta BONUS jualan setiap bulan. Hubungi kami utk keterangan lanjut. tel 011 23457689/013 7479947 - Adib 'Afifi (SW7053)  

Page 1   (Total 34 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..