Pinjaman Peribadi/Perniagaan CTOS/AKPK/CCRIS Layak!
Selva 20 - Fri 13/Dec/2013 11:14am [Last Comment]
Warga MC

Kami menawarkan pinjaman dari bank/koperasi/agensi kerajaan untuk kegunaan perniagaan/sendiri. Bagi permulaan pihak kami menawarkan RM5000 - RM10000. Sekiranya bayaran balik memuaskan, anda boleh pinjam sehingga RM100K. Tertakluk kepasa terma & syarat
* CCRIS / CTOS / AKPK layak memohon dana ini.
Untuk maklumat lanjut, sila email
Nama, Umur, Lokasi, Pekerjaan ke myblacklistloan@gmail.com
Pihak kami akan menghubungi secepat mungkin
Quota terhad!!! Rebutlah peluang keemasan ini.

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan
 
1. Tan Sri P Ramlee 2 - Fri 13/Dec/2013, 11:18am
Like page Info Pinjaman

https://www.facebook.com/pages/Pinjaman-Peribadi-kakitangan-kerajaan/547841205300891

@ www.pinjaman4you.com  
2. Azman 71 - Fri 13/Dec/2013, 11:44am
pnjamnan brsama koperasi ukhuwah kpd yg brkerje gov n glc pls msg 0129305450  
3. Selva 20 - Fri 13/Dec/2013, 12:36pm
Guys, tolong buka topic sendiri, jgn spam my topic. Thanks  
4. An71 - Fri 13/Dec/2013, 3:43pm
maaf tumpang iklan. pengeluaran sebahagian acc 2 kwsp secara telus & selamat. syarat utama baki minima acc 2 rm19k

016 2041491  
5. Reza 28 - Fri 13/Dec/2013, 8:50pm
selva 20 : ni untuk kerajaan saje ke? swasta tak boleh ke?  
6. Zack 47 - Sat 14/Dec/2013, 6:16pm
En. Selva, saya sudah emel....tq  
7. Muhammad Firdaus 19 - Sat 14/Dec/2013, 9:56pm
Jangan percaya nanti mereka akan minta kita bayar rm500/= untuk tutup sementara rekod dgn bank negara. Dah bayar kat mereka, suruh kita tunggu kemudian bila kita tanya bila boleh buat pinjaman mereka akan kata sistem down la, ada audit akhir tahun la, tengah meeting la n mcm2 lagi. Modus operandi mereka ialah mereka mengaku mereka berkerja kat bank dan ada org dlm bank negara boleh tlg tutup sementara rekod ccris/ctos/akpk kita. INI SEMUA PENIPU BESAR.  
8. Wanie 33 - Sun 15/Dec/2013, 11:31am
emel detail kepada saya cahayabaiduri2011  
9. Kamarul 16 - Mon 16/Dec/2013, 1:51am
Saya sokong kenyataan en firdaus 19. Korang jgn bg peluang dia org berholiday dgn duit korang sendiri. Nyesal x sudah. Lebih2 lg berurusan dgn org kapir. Sorry to say ha..  
10. Selva 20 - Mon 16/Dec/2013, 7:25pm
En Muhammad Firdaus 19 terima kasih atas comments anda. Dalam iklan saya saya tak minta pun RM500 dan saya tak sebut saya akan padam CCRIS / CTOS records. Syarikat ini membantu untuk mendapatkan pinjaman dan peluang perniagaan sahaja. Clear CCRIS . CTOS masing masing kena usahakan. En Kamarul 16, untuk pengetahuaan anda, syarikat ini milik 100% BUMIPUTRA yang beragama ISLAM so soal deal dengan kapir tak wujud. Kalau u nak berurusan direct dengan pihak syarikat. email saya, saya bagi contact BUMIPUTERA MELAYU YANG BERAGAMA ISLAM untuk kemudahan anda. That's it.  
11. Selva 20 - Mon 16/Dec/2013, 7:32pm
Dan untuk makluman warga MC, saya berkhidmat dengan bank sejak tahun 1996 dan setahu saya, tidak ada orang boleh tutup rekod CCRIS/CTOS/AKPK untuk sementara. Tolong jangan terpedaya. Semua permohonan dibuat melalui system dan tidak ada orang yang boleh bypass CCRIS / CTOS /AKPK melainkan yang applybergaji sanggat tinggi, berjawatan tinggi and somebody, bank yang meluluskan akan override tapi tak boleh padam.  
12. Muhammad Firdaus 19 - Mon 16/Dec/2013, 10:09pm
Buktikan kalau ini perkara yang betul. U sendiri kata kalau ada AKPK boleh apply. Setahu saya kalau kita masih di dalam program AKPK selagi tak habis 10 tahun dengan AKPK selagi itu kita tak dibenarkan buat loan dengan mana2 bank. AKPK bwh Bank Negara so mereka ada rekod kita yg masuk program mereka. Adakah En. Selva 20 yg dah bekerja 17 thn dgn bank tak tahu??? Musykil juga.  
13. Muhammad Firdaus 19 - Mon 16/Dec/2013, 10:11pm
u hantar detail ke ummuhd@yahoo.com bagi saya tengok ini betul atau tak.  
14. Selva 20 - Tue 17/Dec/2013, 12:13pm
En Muhammad Firdaus 19, saya dah email detail kat tuan. CCRIS / CTOS / AKPK boleh apply tapi bukan dengan bank. Rujuk kembali posting saya di atas. pinjaman dari Bank / koperasi / agensi kerajaan. So kalau tak lepas kat bank, pihak syarikat akan cuba dapatkan daripada koperasi / TEKUN / AIM dsb. Harap maklum.  
15. Kumar Sigamany - Tue 17/Dec/2013, 2:48pm
emel detail.en selva  
16. Kumar Sigamany - Tue 17/Dec/2013, 2:50pm
kumar.many@gmail.com  
17. Hafizuddin 14 - Tue 17/Dec/2013, 4:48pm
Pendamai_80@yahoo.com  
18. Selva 20 - Tue 17/Dec/2013, 6:02pm
Kumar , Hafizuddin 14 sila check email anda. En Muhammad Firdaus 19 dah dapat detail yang saya hantar? Sudah buat penyelidikan? Kalau dapat apa-apa maklumat tolong share kat sini untuk benefit semua warga MC.  
19. Selva 20 - Tue 17/Dec/2013, 8:12pm
Untuk update terkini sila layari
http://bit.ly/DanaAspire  
20. Noraza Hanim Azman - Wed 18/Dec/2013, 2:29am
tolong email kat sy.....mummy_izzatiqram@yahoo.com  
21. Pelaburansaya - Wed 18/Dec/2013, 2:57am
Sila emel ke pelaburan.saya@gmail.com  
22. Liza 233 - Wed 18/Dec/2013, 9:20pm
email sy,lily.lyza@yahoo.com..t.Q  
23. Mustapol Klik - Thu 19/Dec/2013, 12:21am
menjana duit dengan hanya klik!
http://www.clixsense.com/?6070789  
24. Atizas75 - Thu 19/Dec/2013, 9:34am
Emailkan pada saya details nhanaffi@gmail.com  
25. Hazren Mohd Yaziz - Thu 19/Dec/2013, 12:23pm
sila email kepada saya hazren77@gmail.com  
26. Nana 464 - Sun 22/Dec/2013, 12:29am
Tolong emailkn saya detail n requirement ke medula_82@yahoo.com.my  
27. Recos - Thu 26/Dec/2013, 4:20am
pls Email to; r_ecos@hotmail.com.tq  
28. Nor Azizah 9 - Fri 27/Dec/2013, 8:03pm
Plz email aziesyaq@gmail.com  
29. Izreen 4 - Wed 1/Jan/2014, 3:09am
Pls email mssizreen87@gmail.com  
30. Amey Juana - Mon 6/Jan/2014, 10:13pm
Email detail pd saya teratakwormagro@yahoo.com  
31. Akhirmanap 2 - Wed 5/Feb/2014, 2:19pm
Berminat,sila email detail mohd_akhir@silterra.com
akhirmanap@yahoo.com  
32. Madie 3 - Thu 13/Feb/2014, 11:40pm
Email details hamadiei@yahoo.com.sg  
33. Annisaa 4 - Fri 9/May/2014, 5:57pm
berminat. msh availble lg ke?  
34. Kehcik - Sat 22/Nov/2014, 7:08pm
still ada LG KE LOAN INI ENCIK SELVA 20..jikalau masih ada email detail kehcikpanther@gmail.com  

Page 1   (Total 34 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..