Pinjaman Peribadi Melalui Koperasi (Semua Layak - Confirm) Disburst 24jam!)
I Koperasi 2 - Sat 16/Feb/2013 2:20pm [Last Comment]
Pinjaman i-koperasi

Tidak bekerja
bekerja sendiri
swasta(blacklist)
gov(blacklist)

24jam disburst

I beritahu awal2 if percaya kan i buat if x,xperlu feedback and i xkan layan org yg meragui i.I berterus terang
ada UPFRONT ! UPFRONT ! UPFRONT

sebanyak 2k.

I takkan buat agenda udg di sebalik batu i just straight to the point.

Apa yg semua perlu tahu

-I takkan jumpa cust selagi dia tak berurusan dengan i and i dah pastikan dia tak terlibat dengan (mata-mata ....) ni mybe ada yg faham .
Ini untuk kslmatan i dan kerja i juga.
-I hanya akan hubungi cust yg sudah/sedang berurusan/serius ingin berurusan dengan i.
-Tolong jgn tnya tntg privacy i (krja mana,ada di mana,)

semua kawasan boleh apply just make confirmation u nak buat,byr upfront my agen akan jumpa u untuk isi form and etc.

Once again i nak ingtkan percaya i,i bantu dapatkan loan sesegera mungkin dan boleh update testimoni di sini without beritahu dengan siapa u berurusan.

Kalau tak sila jgn feedback atau mohon apply sedangkan masih ragu2.

Agen or staff2 institusi kewangn yg lain.

Seriously u all takkan dapat dtect i,i know u all pasti buka this topic.I tau ada kalangn u all tau apa cara i guna
Masing2 punya cara.

BTW tq all sorry berterus terang.

Berminat tinggalkan contact number

Tq

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. I Koperasi 2 - Sat 16/Feb/2013, 2:23pm
Jika risau nak beri contact number tinggalkan email. i akan contct u.

Tq  
2. Juemayuqie - Sat 16/Feb/2013, 2:45pm
email .. pendamai_80@yahoo.com  
3. My Ultimate Design - Sat 16/Feb/2013, 3:17pm
myshirtcreation@yahoo.com..
bagi detail  
4. Putri Rubiah - Sat 16/Feb/2013, 3:32pm
shidee_pu3@yahoo.com/ 0183931935
Shidee.  
5. Salina 38 - Sat 16/Feb/2013, 3:54pm
Salina 0132539379  
6. Jue 97 - Sat 16/Feb/2013, 4:49pm
email detail pls..juefaz_83@yahoo.com  
7. Azlanaziz - Sat 16/Feb/2013, 7:03pm
Sila emelkan details seperti tempoh pembyrn blk,maksimum loan yg blh apply,,interest brapa, rate tetap atau berubah,, tempoh proses dan caj2 yg terlibat. azlanaziz77@yahoo.com  
8. I Koperasi 2 - Sat 16/Feb/2013, 8:38pm
Diharap sebelum banyak tanya faham caj2 dan detail seperti yg di atas.

Jgn tanya soalan2,3 kali.
i Takkan layan.

Tq  
9. Roslan Aziz - Sat 16/Feb/2013, 10:20pm
Email ke roslan.aziz@gmail.com  
10. Madie 3 - Sun 17/Feb/2013, 1:45am
Email ke
Hamadiei@yahoo.com.sg  
11. Suhaimi 154 - Sun 17/Feb/2013, 1:59am
email detail ke moenergyresources@gmail.com  
12. Syafiq 7 - Sun 17/Feb/2013, 4:57am
Apit - 0137712628 . Serius cust ,nk buat modal niaga. Urgent  
13. Norlin 4 - Sun 17/Feb/2013, 5:55am
Need details
0196272740
Darmisya11@yahoo.com

Tq  
14. Aisyah 84 - Sun 17/Feb/2013, 7:53am
email plez sresya_chah@yahoo.com
tqvm  
15. Mat Lan 2 - Sun 17/Feb/2013, 1:43pm
email detail masha1718@yahoo.com  
16. Jeffry 5 - Sun 17/Feb/2013, 2:02pm
Tolong email kepada saya di aristoe72@gmail.com  
17. Tanpanama 2 2 - Sun 17/Feb/2013, 6:34pm
email details.... kl3crew@yahoo.com  
18. Mohammad Suffian - Sun 17/Feb/2013, 9:48pm
emel kpd i please :
kunyitauk@gmail.com  
19. Iskandar 37 - Sun 17/Feb/2013, 10:07pm
email to me isroshan@yahoo.com  
20. Azrel - Mon 18/Feb/2013, 9:10am
EMAIL ME THE DETAILS:

azrel.iskandar@gmail.com  
21. Sarah 45 - Mon 18/Feb/2013, 11:25am
saramia501@yahoo.com.my0104254587  
22. Rashid 24 - Mon 18/Feb/2013, 10:23pm
xea2030@gmail.com

email detail kt sy

berminat utk loan  
23. Mohammad Zulkefli Wan - Tue 19/Feb/2013, 12:46am
minat dan setuju utk personal loan 250k boleh beri brief detail dan procedures.URGENT!! HP:010-8152615  
24. Azrie Baharuddin - Tue 19/Feb/2013, 1:25am
sy berminat utk loan 50k azri_stylo30@yahoo.com  
25. Kamarul 16 - Tue 19/Feb/2013, 2:02am
sy mmg tercari2 bro yg berkebolehan mcm ni. Sila email sy di mardiyah76@yahoo.com atau 0126105140 a.s.a.p. T.Q.  
26. Yasmin 46 - Tue 19/Feb/2013, 2:17am
awien_min@hotmail.com  
27. Kiki 16 - Tue 19/Feb/2013, 8:17am
farascube@yahoo.com  
28. Kusyah 2 - Tue 19/Feb/2013, 9:00am
kusyah_24@yahoo.com  
29. Mohammad Zulkefli Wan - Tue 19/Feb/2013, 9:25am
sy memang urgent utk pinjaman.tkasih byk.email sy zulwan80@yahoo.com  
30. Mak Pah - Tue 19/Feb/2013, 10:59am
PESANAN: FIKIR-FIKIR :

JANGAN PANDU BAS MEMALAM TANPA LAMPU...
KALAU MASUK GAUNG PUN TAK ADA SAPA YG NAMPAK BOLEH TOLONG.. BILA HARI DAH SIANG BARU ORANG NAMPAK BAS TERPUTUS DAN TERBAKAR...
TIME TU DAH TERLAMBAT... ANAK BINI FAMILY JIRAN2 PUN SEDIH...

TUANTANAH MENYOROK KERANA JELAS SITUASI 'ILLEGAL'...

KALAU DIA GUNA AHLONG... ? PEPAHAM JER LA RISIKO....  
31. Lynn2701 - Tue 19/Feb/2013, 12:09pm
email : mya.sha.qasryna@gmail.com
urgent..!!!help  
32. Jue Kl - Tue 19/Feb/2013, 7:45pm
sy memerlukan pinjaman..emel jue2111@yahoo.com  
33. Norehan Mohamad 2 - Tue 19/Feb/2013, 8:58pm
sy juga perlu pinjaman...boleyh pm detail cara bayaran at email; keysha.amani@yahoo.com ... 0133824438  
34. An71 - Tue 19/Feb/2013, 10:15pm
Berminat nak keluarkan sebahagian Acc 2 EPF? Syaratnya baki minima RM18k Acc 2.

016 2041491  
35. Murni 18 - Tue 19/Feb/2013, 10:50pm
berminat... email details pls... ringgitkasyorga@gmail.com  
36. Khairul 386 - Wed 20/Feb/2013, 1:02am
rocket783@gmail.com
0129171009  
37. Mugenmtx5 - Wed 20/Feb/2013, 2:00am
jangan nak menipu la kawan..
klu orang nak loan ..

dah kene bayar 2k ka ?
klu loan lulus, 2k kita leh bagi..
-  
38. Yasmin 46 - Wed 20/Feb/2013, 9:15am
x nak jumpa konon sbb menipu  
39. Noris 13 - Wed 20/Feb/2013, 3:47pm
norisdaughter@yahoo.com 0142164877 segera call msg sy ok  
40. Juan 5 - Wed 20/Feb/2013, 5:28pm
Nie kencing je nie smua  
41. Oniey 2 - Thu 21/Feb/2013, 12:18pm
bizwoman@gmail.com  
42. Scholastica - Thu 21/Feb/2013, 11:21pm
setuju dgn mak pah n eva...
sial jew org yg kenakan up front ni..sipa letak RM2K kunun....puih!!! kalo nak tlg biar telus bai.Ni tak mau jumpa ape cerita???ape hal suh agent dtg jumpe customer??ntah2 kwn u sendiri...kautim menipu.Sy sendiri pun bekerja dgn bank jugak,TAKDE KAMUS DLM MANE2 BANK MINTA UP FRONT @ DUIT PENDAHULUAN.KALO BNM nmpk iklan u ni...confirm kau ni kena saman idup2 cik koperasi.U ingat,u tak blh nak detect ke??! ingat cara u tu hebat sgt?ada ilmu ghaib ke bai?? kalo dah FRAUD,ape pun tak blh oi.Blm tau g cara org yg mmg betul original keja bank.Org mcm ko ni mencacatkan nama BANK san BNM jew.Minta upfront,tak nak tanya byk kunun,tak blh detect,hantar agent,ape brg nak tlg org dgn cara mcm ni??!! kesian.Mcm peminta sedekah plak krn trpksa menipu.ORANG NAK MINTA TLG PINJAMAN LOAN BANK,BUKAN NAK BG UPFRONT IDUP2.BARU NAK APPLY DA MINTA ITU INI.LAIN LA KALO DA LULUS.KO BACA LA CIK KOPERASI.ADA RAMAI LAGI ORG MENYAMPAH DGN IKLAN KO NI.KO NI ISLAM KE??ATAU PUN LGSUNG TAKDE AGAMA??PENIPU!!!  
43. Eva 14 - Thu 21/Feb/2013, 11:26pm
ada juga manusia yang pandai berfikir antara ramai2 ni.gud job guys.mak pah i like ur pantun. tp si penipu penyangak ni pandai ke nk mentafsir maksud tersirat?? dia kan pandai menipu je..hehehe.
HELLO MR I KOPERASI, u jgn nk bajet acting mcm james bond la atau prasan tahap skill Killer elit grade A, x bleh nak cari or detect hang plak. WARGA MAJALAH.COM tolong la buka IQ n mata anda.
BANK NEGARA MALAYSIA da menetapkan bahawa tidak ade upfront dikenakan oleh mana2 bank atau
2k sbg upfront oh mak ai..sikit ja tu..mintala lebih! lebih! lebih!lebih!
konfem org separuh sedar ni bercakap tu yg nak power je ayat.
INGAT JANGAN DI BAGI UPFRONT!! JGN BAGI UPFRONT!! JGN BAGI UPFRONT!!
aku kerja bank jg bai..aq pun pg ambik lesen insurance, pg kelas training bank.busuk punya olang.  
44. Lynn2701 - Sun 24/Feb/2013, 4:55pm
Dah ada yg dpt ke ni?  
45. Lynn2701 - Tue 26/Feb/2013, 4:07pm
ARIPA BINTI NAWAWI dah byk org dah ko tipu ni..dulu jual hphone..skg jadi staff MBSB lak..pandai btl ko ye..tggu la ape jd dgn ko..yg terkena dgn ko just buat report polis je..dgn aku sorry la..bkn polis je..aku dah buat report kt BNM..skg ko dah xboleh lari dah..ko tukarlah berapa byk no fon pun..sepandai2 tupai melompat..masuk kubur jgk la nampak gaya nasib ko ARIPA..nama pun dah mcm ape dah..nama pun dah xde nur..tggu la nasib ko plak ye..  
46. Scholastica - Wed 27/Feb/2013, 10:25pm
ini pompuan penipu besar punya...siap ko aripa...dgr kata ko ni siap mengugut org konon nya nak mufliskan org.Ko ingat ko ni gabenor wang malaysia ka??semua ada undang2 maa.Tak lama lg nasib ko pun pun serupa sampah....!  
47. Yasmin 46 - Thu 28/Feb/2013, 4:08am
ni org mmg menipu...kurang ajar dan biadap...mana ada yg dpt... boleh blah la ko...  
48. Yusuf 18 - Sun 3/Mar/2013, 1:01am
berminat ayusfly@yahoo.com  
49. Lynn2701 - Tue 5/Mar/2013, 1:27pm
sakit betuii hati aku..kesian mak bapak ko ada anak mcm ko ni ARIPA!!!  
50. Scholastica - Mon 18/Mar/2013, 2:05pm
Nampak nye ARIPA tak berani tampil dah kat blog dia sendiri...kalau u view pun,sila lah tulis...nak dgr u pertahankan u sendiri.Kalo dah menipu mmg takot tampil.Kuikui...wakaka  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..