Pinjaman Peribadi Kelayakan Pinjaman 12x Dari Gaji Bersih. Interest 1.5 % Call Sekarang 01161914117
Mastura 118 @ Icon Everest Sdn Bhd
Mon 20/Sep/2021 4:53pm [Last Comment]
Korang urgent nak guna duit ? Takut nak apply sebab takut ahlong?
PM: https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

Jangan risau company kita berdaftar dengan KPKT dan kita alu-alukan customer datang tengok sendiri office dan lesen kita.
Jum datang office kita cuba bantu anda sampai setel masalah!
PM: https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

TAWARAN TERHEBAT
INTEREST 1.5%
GAJI BANK / CASH BOLEH MOHON
MAX SEHINGGA 8X -12X GAJI
KELULUSAN 1 JAM
BAYARAN AUTODEBIT, JOMPAY
JADUAL BAYARAN FLEXIBLE
AREA KL/SEL

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mastura 118 - Mon 20/Sep/2021, 4:53pm
Korang urgent nak guna duit ? Takut nak apply sebab takut ahlong?
PM: https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

Jangan risau company kita berdaftar dengan KPKT dan kita alu-alukan customer datang tengok sendiri office dan lesen kita.
Jum datang office kita cuba bantu anda sampai setel masalah!
PM: https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

TAWARAN TERHEBAT
INTEREST 1.5%
GAJI BANK / CASH BOLEH MOHON
MAX SEHINGGA 8X -12X GAJI
KELULUSAN 1 JAM
BAYARAN AUTODEBIT, JOMPAY
JADUAL BAYARAN FLEXIBLE
AREA KL/SEL  
2. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 21/Sep/2021, 9:51am
๐€๐๐๐‹๐˜ ๐๐€๐๐˜๐€๐Š ๐“๐„๐Œ๐๐€๐“ ๐“๐€๐๐ˆ ๐“๐€๐Š ๐‹๐„๐๐€๐’โ“
ใ€Cover Area ๐ŸšฉKlang ๐ŸšฉSelangor ๐ŸšฉShah Alam ๐ŸšฉSubang ๐ŸšฉPuchong ๐ŸšฉKuala Lumpurใ€‘
๐Ÿ’ฐAPPLY DENGAN KAMI๐Ÿ’ฐ
โœ… Kadar Faedah 1.5%
โœ… Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Direct Credit)
โœ… Bayaran Bulan Yang Rendah
โœ… Tempoh Bayaran Yang Flexible
โœ… Keputusan Pantas (30 Minit)
โœ… Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website ๐ŸŒ http://www.ynsloan4u.com
Office Number โ˜Ž๏ธ 03-3163 0200
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€
๐‚๐‹๐ˆ๐‚๐Š ๐‹๐ˆ๐๐Š ๐ƒ๐ˆ๐๐€๐–๐€๐‡
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan  
3. Shaliza Loan - Tue 21/Sep/2021, 9:57am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
4. Pinjaman Tanpa Upfront - Tue 21/Sep/2021, 10:54am
Assalamualaikum semua..๐Ÿฅฐ
KL dan Selangor dah masuk Fasa 2. Dah naik tepu otak dengan mental duk berkurung je kan. Nak bercuti, berkelah, tapi wang tak cukup. Ita boleh tolong, min pinjaman RM1000.
Faedah serendah 1.5% ๐Ÿ˜˜
Terbuka kepada:-
๐Ÿ“Swasta
๐Ÿ“Kerajaan
๐Ÿ“Kilang
๐Ÿ“Pencen/Perkeso
๐Ÿ“Blacklist/Muflis
AREA: KL/SELANGORโœจ
Agent PWB Diperlukan, Khas Untuk anda yg cari extra income. Benefit menjadi agent kami:
๐Ÿ“Œkomisyen yg menarik
๐Ÿ“Œhanya recommend customer kpd kami, kami yg akan hubungi customer
:- Berminat boleh wasap Ita
Untuk Info Lebih Lanjut SILA Hubungi Saya 016-2094333 Miss Ita Karim @ klik link di bawah๐Ÿ˜Š:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://forms.gle/hqjS6qvBqWYcmoBNA
#pinjaman #pinjamanperibadi #pinjamanwangberlesen #pinjamanonline #pinjamanuang #pinjamancepat #pinjamantanpajaminan #pinjamantunai #pinjamanmudah #pinjamanmodal #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadikl #pinjamanperibadiselangor #pinjamanperiba..  
5. Mastura 118 - Tue 21/Sep/2021, 11:33am
BERITA BAIK UNTUK SEMUA YANG MENCARI PINJAMAN ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
GAJI MASUK BANK BOLEH APPLY
GAJI CASH BOLEH APPLY
(GOVERMENT/SWASTA)
ADA MASALAH KEWANGANโ“โ“โ“
PEMBAYARAN MELALUI JOMPAY/DIRECT DEBIT

https://www.wasap.my/60179549231/nakloan
https://www.wasap.my/60179549231/nakloan

ONLINE FORMS:
https://bit.ly/3dtPuOy
CALL : 0179549231

โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกInterest SERENDAH 1.5%
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกKelulusan 60 Minit Sahaja  
6. Shaliza Loan - Tue 21/Sep/2021, 3:47pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
7. Shaliza Loan - Tue 21/Sep/2021, 3:55pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
8. Gigie - Tue 21/Sep/2021, 4:15pm
REPAIR KERETA?
ROAD TAX DAN INSURANCE KERETA?


KELAYAKAN:
*KERAJAAN
*SWASTA
*PENCEN
*PERKESO

PROMOSI :
PROMOSI : 1.5% INTERESTย 
30 HARI TANPA FAEDAHย 
3@4 BULAN BOLEH OVERLAPย 
POTONGAN INTEREST (F.SETTELMET)

DOKUMENT DIPERLUKAN:
*SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
*PENYATA BANK 3 BULAN TERKINI
*BIL AIR DAN BIL API
*SURAT PENGESAHAN JAWATAN (JIKA ADA)

JIKA ANDA BERMINAT MENGETAHUI LEBIH LANJUT
ANDA BOLEH HUBUNGI PERKHIDMATAN PELANGGAN KAMI
email/ whatup/ we chatt : 016215 8441 / email:btoppioner@yahoo.com  
9. Kenny - Wed 22/Sep/2021, 9:01am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
10. Shaliza Loan - Wed 22/Sep/2021, 9:17am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
11. Amira88 - Wed 22/Sep/2021, 9:28am
๐€๐๐๐‹๐˜ ๐๐€๐๐˜๐€๐Š ๐“๐„๐Œ๐๐€๐“, ๐“๐€๐๐ˆ ๐“๐€๐Š ๐‹๐„๐๐€๐’ โ“ ๐‚๐Ž๐Œ๐Œ๐ˆ๐“๐Œ๐„๐๐“ ๐“๐ˆ๐๐†๐†๐ˆ, ๐Œ๐€๐๐€ ๐‹๐€๐†๐ˆ ๐“๐„๐Œ๐๐€๐“ ๐’๐€๐˜๐€ ๐๐€๐Š ๐Œ๐„๐๐†๐€๐ƒ๐” ๐Ÿ˜ž
๐๐„๐Œ๐๐ˆ๐€๐˜๐€๐€๐ ๐ˆ-๐๐„๐‘๐ˆ๐๐€๐ƒ๐ˆ ๐Š๐„๐‘๐€๐‰๐€๐€๐/๐’๐–๐€๐’๐“๐€ & ๐†๐‹๐‚
โœ… Kadar Faedah 1.5% (Jaminan) ๐Ÿ’ฏ
โœ… Bayaran Bulan Yang Rendah ๐Ÿ”ป
โœ… Bayaran Melalui Directdebit & Jompay ๐Ÿ’ณ
โœ… Tempoh Bayaran Yang Flexible โฑ๏ธ
โœ… Keputusan Pantas (30 Minit) โฐ
โœ… Cashback Setiap Bayaran Balik ๐Ÿ’ฐ
โœ… Nama Disenarai Hitam Layak Mohon ๐Ÿ˜ฑ
๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ #๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€ โ—
MAX
http://www.wasap.my/60162608137/trustedlegalpersonalloan
0162608137
01129481236  
12. Azlie 17 - Wed 22/Sep/2021, 9:59am
PINJAMAN PERIBADI ISLAMIK terus DARIPADA BANK-BANK TERKEMUKA & KOPERASI TERPILIH
๐Ÿ’– Tempoh pinjaman sehingga 10 tahun
๐Ÿ’– Tidak perlukan penjamin
๐Ÿ’– Tidak perlu cagaran
๐Ÿ’– Tiada pembayaran wang pendahuluan (up front)
๐Ÿ’– Pinjaman di cover oleh insurans / takaful
๐Ÿ’– Pinjaman terus masuk ke akaun permohon
๐Ÿ’– Payout sehingga 98%
๐Ÿ’– Dokumen yang ringkas โ€“ semuanya dihujung jari
๐Ÿ’ฅKhas utk kakitangan kerajaan.
๐Ÿ’ฅKami akan guide anda dari A-Z tanpa mengaitkan diri anda dengan PINJAMAN WANG TAK BERLESEN / BERLESEN๐Ÿ’ฏ

BEBASKAN DIRI DARI HUTANG YANG MEMBEBANKAN!
๐Ÿ”ท Bersihkan nama anda daripada Blacklist / SAA / AKPK / tunggakan
๐Ÿ”ท Tutup hutang peribadi lama / kad kredit / hutang kereta
๐Ÿ”ท Clearkan dan Cantikkan record CCRIS CTOS
๐Ÿ”ท Overlapse โ€“ jadikan bayaran pada 1 tempat sahaja
๐Ÿ”ท Penstrukturan semula hutang

KELAYAKAN
๐Ÿ’Ž Khas utk pekerja kerajaan
๐Ÿ’Ž Pekerja Kontrak layak memohon
๐Ÿ’Ž CCRIS / CTOS layak memohon
๐Ÿ’Ž CCRIS PTPTN laya..  
13. Siti Syarah1221 - Wed 22/Sep/2021, 10:00am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ PERMOHONAN UTK ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
โœ” KAKI TANGAN KERAJAAN
โœ” PERKERJA SWASTA
โœ” PERKERJA KILANG
โœ” PENCEN
โœ” SOSCO

๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ DOKUMEN DIPERLUKAN ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
๐Ÿ‘‰ SLIP GAJI
๐Ÿ‘‰PENYATA BANK TERBARU

๐Ÿ“ฑ Whatsapp/SMS/Call
๐Ÿ“ฑ +60122373911
๐Ÿ“ฑ http://pecredit.wasap.my  
14. Pinjaman Berlesen Nick - Wed 22/Sep/2021, 10:52am
PINJAMAN PERIBADI ?
PINJAMAN PERNIAGAAN ?
SKIM PINJAMAN PENCEN KERAJAAN ?

# INTEREST 1.5% SEBULAN
# 60 HARI TANPA INTEREST
# TEMPOH PINJAMAN SELAMA 36 BULAN
# KELULUSAN SEGERA
# PROSES PINJAMAN YANG MUDAH
# TERBUKA KEPADA WARGA PENCEN
# KL SELANGOR SAHAJA

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN PINJAMAN PERIBADI :
*SLIP GAJI 3BULAN TERKINI
*BANK STATEMENT 3BULAN TERKINI
*EPF STATEMENT
*BIL API RUMAH TERKINI
*SURAT PENGESAHAN PEKERJA(JIKA ADA)

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN PINJAMAN PERNIAGAAN :
*SSM
*BANK STATEMENT 6 BULAN TERKINI
*BIL API RUMAH

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN UNTUK PENCEN :
*KAD PENCEN
*BANK STATEMENT(BANK YANG MASUK PENCEN)
*BIL API @ AIR RUMAH TERKINI

HUBUNGI KAMI SEGERA!!
014-962 0885 NICK  
15. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 22/Sep/2021, 12:01pm
PINJAMAN PERIBADI YNS RESOURCES SDN BHD!!!!!
โ‡จKERAJAAN
โ‡จSWASTA
โ‡จKILANG
โ‡จPENCEN/PESARA

KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
๐ŸŽฏAda ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
๐ŸŽฏProses pinjaman segera, mudah, mesra & selamat
๐ŸŽฏProses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
๐ŸŽฏTanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Debit)
๐ŸŽฏInterest serendah 1.5% sebulan
๐ŸŽฏMaksimum RM1000 - RM80,000
๐ŸŽฏTempoh bayaran 36 bulan
๐ŸŽฏBayaran flexible
๐ŸŽฏOverlapping
๐ŸŽฏMaklumat Dirahsia
๐ŸŽฏCover Area Selangor & Kuala Lumpur

๐Ÿ“ Pemohon yang serius sahaja diberi keutamaan
Segala urusan terus melalui saya Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018 -366 6438 (Call / Wasap / Telegram)

Semak KELAYAKAN Sila Tekan link ni โฌ‡โฌ‡โฌ‡
https://ynsmloan2u.wasap.my
https://ynsmloan2u.wasap.my
https://ynsmloan2u.wasap.my

YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200  
16. Pinjaman Berlesen Nick - Wed 22/Sep/2021, 12:25pm
SYARIKAT KAMI ADA PROMOSI !!!

MUDAH:-
Dokumen yang perlu disediakan :- ORIGINAL
* Penyata gaji 3 bulan (terkini)
* Penyata bank 3 bulan(JIKA ADA)
* Bil Elektrik & Bil Air
* Surat Pengesahan Jawatan (JIKA ADA)

KELAYAKAN:
*menetap dan bekerja di NEGERI SEMBILAM & SELANGOR area
*gaji auto credit melalui bank
*sudah di sahkan jawatan,untuk yang swasta mestilah bekerja 3 bulan ke atas
*layak untuk kakitangan kerajaan,swasta,pencen,kilang dan hotel

* KOMISYEN akan diberikan SEBANYAK 6%~10% dari TOTAL loan yang diluluskan kepada anda yang memperkenalkan rakan kepada kami...


HUBUNGI SAYA SEKARANG :

NO HP : 014-962 0885 NICK  
17. Gigie - Wed 22/Sep/2021, 4:24pm
PERSONAL LOAN & CREDIT LOANย ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿš€
๐Ÿš€
๐Ÿ‘SILA HUBUNGI / PM SEKARANG
๐Ÿ‘
๐Ÿ“žCall (+016 215 8441 ))
๐Ÿ“ฒSms (+6016 215 8441 /))
๐Ÿ“ฒWsp (+6016 215 8441 /))
๐Ÿ‘LOAN LULUS DALAM 1 JAM
๐Ÿ‘
โŽTAK PERLU PENJAMIN
โœ…LOW INTEREST- 1.5% interest
โœ…60 HARI TANPA FAEDAH
โœ…50% POTONGAN INSURANCE
โœ…LOW PAYMENT RATE
โœ…FLEXSIBLE SKIM
๐Ÿ‘‰Black List Bank.?
๐Ÿฆ
๐Ÿ‘‰Baru Kerja 6Bulan.?
๐Ÿ‘ฎ
๐Ÿ‘‰Gaji Rendah Bawah 1000..?
๐Ÿ’ต
๐Ÿ‘‰Bank Reject Sebab Commitment Tinggi..?
๐Ÿ™…
๐Ÿ‘‰Ccris Ctos blacklist..? SEMUA BUKAN MASALAH
๐Ÿ’ฐWELCOME
๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ‘ฎ
๐Ÿ‘ทKerajaa,swasta & pekerja kilang
๐Ÿ‘ต
๐Ÿ‘ดPENCEN & PERKESO
๐Ÿ‘Proses pemohonan yang CEPAT,MUDAH,RENDAH
๐Ÿš—..AREA:-
โœŒSELANGOR
โœŒK.LUMPUR  
18. Gigie - Thu 23/Sep/2021, 9:59am
PINJAMAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA
Masalah:ย 
-CTOS
-CCRIS
-BLACKLIST TINGGI
-KONTRAK
-PESARA

INTEREST 1.5%
30 hari TANPA FAEDAH



Kepada anda yang BERMINAT dengan Pinjaman
silaTerus Call:
HP:016 215 8441 /
EMAIL: btoppioner@yahoo.com  
19. Siti Syarah1221 - Thu 23/Sep/2021, 10:17am
๐Ÿ’ฏSyarikat Pinjaman Wang Berlesen ๐Ÿ’ฏ
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
โœ”Sektor Kerajaan
โœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
โœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
โœ”Tanpa Penjamin
โœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
โœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
20. Shaliza Loan - Thu 23/Sep/2021, 10:38am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
21. Kenny - Thu 23/Sep/2021, 12:48pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
22. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 23/Sep/2021, 1:39pm
ANDA BERHUTANG DENGAN SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN? BERHUTANG DENGAN AHLONG? RASA TERBEBAN DENGAN CAJ BAYARAN YANG DI KENAKAN?

Kami satu-satunya PERUNDING KEWANGAN yang boleh membantu anda!!
Website: https://www.ynsloan4u.com
http://www.wasap.my/60183666438/NAKMLOAN

Kenapa memilih kami?
โˆš TANPA PEGANG KAD ATM (BAYARAN CREDIT DEBIT)
โˆš BOLEH TOLONG SELESAIKAN HUTANG DI SYARIKAT LAIN @ AHLONG
โˆš TIADA CAJ UPFRONT
โˆš KADAR FAEDAH YANG RENDAH
โˆš TAWARAN JUMLAH PINJAMAN YANG TINGGI
โˆš TEMPOH PINJAMAN YANG FLEKSIBEL
โˆš BAYARAN BULANAN YANG LEBIH RENDAH
โˆš PROSES SEMAKAN DAN KELULUSAN YANG PANTAS
Prosedur kami adalah lebih TELUS, MESRA dan MUDAH juga tertakhluk kepada terma dan syarat...

Untuk pertanyaan lanjut @ set temujanji anda untuk perbincangan, boleh hubungi kami di :
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018 - 366 6438 (Call / Whatsapp / Telegram)
Office No : 03-3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/NAKMLOAN
http://www.wasap.my/60183666438/NAKMLOAN  
23. Upfront Resources Loan - Thu 23/Sep/2021, 2:29pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  
24. Shaliza Loan - Thu 23/Sep/2021, 3:05pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
25. Gigie - Thu 23/Sep/2021, 4:46pm
Jika anda memerlukkan WANG TUNAI TAMBAHAN utk memenuhi keperluan kewangan
yang tidak dijangka ,anda boleh bergabung kepada pakej kewangan kami yang mudah
dengan kelulusan segera dalam tempoh 30 minit proses .Kami akan memastikan apply
loan anda ini akan di jamin LULUS,,,,sekiranya tiada masalah




PROMOSI : 1.5% INTEREST
30 HARI TANPA FAEDAH
BOLEH OVERLAP ( 3@4 BULAN)
POTONGAN INTEREST ( FULL SETTELMENT )

TEL: 016 215 8441 /-cik mawar
EMAIL:btoppioner@yahoo.com  
26. Wang Maju Trading - Fri 24/Sep/2021, 10:14am
WANG MAJU TRADING
PINJAMAN WANG BERLESEN

๐Ÿ•ต๏ธ Kakitangan Kerajaan
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Kilang
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Swasta
๐Ÿ•ต๏ธ Perkeso
๐Ÿ•ต๏ธ Pencen
๐Ÿ•ต๏ธ Grab
๐Ÿ•ต๏ธ Foodpanda

๐Ÿ”’ Tiada Bayaran Pendahuluan
๐Ÿ”’ Tanpa penjamin
๐Ÿ”’ Blacklist Ctos /Ccris
๐Ÿ”’ Diluluskan Dalam 2 jam
๐Ÿ”’ Dokumen yang ringkas

AREA:
๐Ÿ“ KUALA LUMPUR
๐Ÿ“ SELANGOR

โœ…SYARIKAT KAMI BERDAFTARโœ…
โ—๏ธโ—๏ธKAMI BUKAN ALONG โ—๏ธโ—๏ธ

Whatsapp/call kami๐Ÿ“ž
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
27. Shaliza Loan - Fri 24/Sep/2021, 10:16am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
28. Kenny - Fri 24/Sep/2021, 10:46am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
29. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 24/Sep/2021, 10:48am
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi Cik Liza 018-366 6438 / 016-606 3644

๐ŸŒธ Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
๐ŸŒธ No.Office : 03-3163 0200
๐ŸŒธ HP : 018-366 6438 / 016-606 3644
๐ŸŒธ Website Link : https://www.ynsloan4u.com

๐ŸŒŸ Lulus Dalam Masa 1 Jam ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘‰ Bayaran Auto Debit
๐Ÿ‘‰ Tanpa Pegang Kad Atm
๐Ÿ‘‰ Tanpa Penjamin
๐Ÿ‘‰ Tanpa Cagaran
๐Ÿ‘‰ Tanpa Upfront
๐Ÿ‘‰ Blacklist Layak
๐Ÿ‘‰ Dokumen Ringkas

๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )
๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€
๐‚๐‹๐ˆ๐‚๐Š ๐‹๐ˆ๐๐Š ๐ƒ๐ˆ๐๐€๐–๐€๐‡
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
30. Gigie - Fri 24/Sep/2021, 10:54am
LOKASI KAMI DI WISMA COSWAY BELAKANG PAVILION
ANDA SEORANG :
๐Ÿ”˜Swastaย 
๐Ÿ”˜Kerajaanย 
๐Ÿ”˜Gaji Bankย 
๐Ÿ”˜Blacklist / ctos /ccris
๐Ÿ”˜Pencenย 
๐Ÿ”˜Perkesoย 
๐Ÿ”˜Berniagaย 
๐Ÿ”˜Bercagaran Pajak

PROMOSI KAMI:
๐Ÿ”˜1.5% INTEREST PERMONTH
๐Ÿ”˜20% REBATE P.FEES
๐Ÿ”˜50% POTONGAN INSURANCE
๐Ÿ”˜3@4 BULAN BOLEH OVERLAP
๐Ÿ”˜90 HARI FREE INTEREST(%)

Kita boleh tolong anda settle kan tempat yang hutang dan juga boleh menambah pinjam kepada anda.
Kita boleh APPROVE kan loan kepada anda walaupun atas nama blacklisted dari CTOS_CCRIS_PTPTN_AKPK.
Syarikat yang boleh dipercayai.
Kita mengalu-alukan pertanyaan anda.
Ada apa pertanyaan sila hubungi yang dibawah, kita akan cuba untuk membantu anda selesai kan masalah kewangan yang pening.
๐Ÿ“žSila hubung016 215 8441 ( cik MAWAR )
๐Ÿ“ฉย Whatapps 016 215 8441 ( cik mawar )  
31. Siti Syarah1221 - Fri 24/Sep/2021, 11:15am
KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA DARI SEGI KEWANGAN SEMAK KELAYAKAN HANYA DALAM MASA 20MINIT SAHAJA!!
YANG PENTING TANPA DEPOSIT DAN CAGARAN ATAUPON PENJAMIN.
SEMAK KELAYAKAN JUGA ADALAH PERCUMA DAN MAKLUMAT DIJAMIN SULIT
โœ…3 DOCUMENT YANG RINGKAS
๐Ÿ“™Kerajaan & Swasta
๐Ÿ“˜Pencen
๐Ÿ““Perkeso
๐Ÿ“”Peruntukan
๐Ÿ’ŒJangan Segan Untuk Bertanya ๐Ÿ™‚
BOLEH PM/WASAP YE
012-237 3911
http://pecredit.wasap.my  
32. Shaliza Loan - Fri 24/Sep/2021, 3:12pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
33. Gigie - Fri 24/Sep/2021, 4:39pm
Kami menawarkan perkhidmatan pinjaman terbaik mengikut keperluan anda. Kelulusan MUDAH & PANTAS kepada sesiapa yang memerlukan (tunai segera) kecemasan.

Bekerja di area KL/Selangor sahaja !

Blacklisted/Ctos/Ccris dialukan ...

MOHON HARI INI !

Call/What: 016 215 8441 -cik mawar  
34. Gigie - Sat 25/Sep/2021, 9:57am
Anda memerlukan WANG SEGERA?ย 
Anda BLACKLIST/CTOS/CCRIS?ย 
Anda juga dibebani HUTANG di Syarikat Pinjaman Berlesen yg lain?ย 
KAMI boleh menyelesaikanya untuk anda!ย 

Skim pinjaman peribadi khas utk kakitangan KERAJAAN/SWASTA/PENCEN/KWSP (50 & 55 TAHUN)ย 

๏ฟฝTanpa Upfrontย 
๏ฟฝTanpa penjaminย 
๏ฟฝFleksibleย 
๏ฟฝHad pinjaman boleh dirundingย 
๏ฟฝKelulusan 1 hari

Syarat-syarat:-ย 
๏ฟฝi/c Photostatย 
๏ฟฝcomfirmation letter
๏ฟฝpnyata bank 3 bulan terkiniย 
๏ฟฝpenyata gaji 3 bulan terkiniย 
๏ฟฝbil air& bil elektrik terkiniย 
๏ฟฝkwsp

Siapa yang layak?ย 
๏ฟฝKakitangan kerajaan(TETAP/KONTRAK)ย 
๏ฟฝgolongan pencen & perkesoย 
๏ฟฝkakitangan swasta
hubungi 016 215 8441 -cik mwar
lokasi: wisma cosway KL  
35. Shaliza Loan - Sat 25/Sep/2021, 10:33am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
36. Kenny - Sat 25/Sep/2021, 10:46am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
37. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 25/Sep/2021, 3:13pm
Cover Area ๐ŸšฉKLANG ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANGยฒ ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wasap.my/60183666438/pmloan
http://www.wasap.my/60183666438/pmloan
http://www.wasap.my/60183666438/pmloan

โžกTanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
โžกZero Interest % Sebulan
โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 60 BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 90%
โžกDokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Cik Liza 018 - 366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
38. Kenny - Mon 27/Sep/2021, 9:00am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
39. Siti Syarah1221 - Mon 27/Sep/2021, 10:59am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ PERMOHONAN UTK ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
โœ” KAKI TANGAN KERAJAAN
โœ” PERKERJA SWASTA
โœ” PERKERJA KILANG
โœ” PENCEN
โœ” SOSCO

๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ DOKUMEN DIPERLUKAN ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
๐Ÿ‘‰ SLIP GAJI
๐Ÿ‘‰PENYATA BANK TERBARU

๐Ÿ“ฑ Whatsapp/SMS/Call
๐Ÿ“ฑ +60122373911
๐Ÿ“ฑ http://pecredit.wasap.my  
40. Shaliza Loan - Mon 27/Sep/2021, 1:43pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
41. Kenny - Tue 28/Sep/2021, 9:32am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
42. Shaliza Loan - Tue 28/Sep/2021, 10:03am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
43. Siti Syarah1221 - Tue 28/Sep/2021, 12:35pm
๐Ÿ’ฏSyarikat Pinjaman Wang Berlesen ๐Ÿ’ฏ
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
โœ”Sektor Kerajaan
โœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
โœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
โœ”Tanpa Penjamin
โœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
โœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
44. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 28/Sep/2021, 12:48pm
ANDA BERHUTANG DENGAN SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN? BERHUTANG DENGAN AHLONG? RASA TERBEBAN DENGAN CAJ BAYARAN YANG DI KENAKAN?

Kami YNS RESOURCES PERUNDING KEWANGAN yang boleh membantu anda!!
Website: https://www.ynsloan4u.com

Kenapa Memilih Kami ???
โˆš TANPA PEGANG KAD ATM (BAYARAN CREDIT DEBIT)
โˆš BOLEH TOLONG SELESAIKAN HUTANG DI SYARIKAT LAIN @ AHLONG
โˆš TIADA CAJ UPFRONT
โˆš KADAR FAEDAH YANG RENDAH
โˆš TAWARAN JUMLAH PINJAMAN YANG TINGGI
โˆš TEMPOH PINJAMAN YANG FLEKSIBEL
โˆš BAYARAN BULANAN YANG LEBIH RENDAH
โˆš PROSES SEMAKAN DAN KELULUSAN YANG PANTAS
๐Ÿš˜COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)
Prosedur kami adalah lebih TELUS, MESRA dan MUDAH juga tertakhluk kepada terma dan syarat

Utk pertanyaan lanjut boleh hubungi sy :
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018 - 366 6438 (Call / Whatsapp / Telegram)
Office No : 03-3163 0200
https://www.wasap.my/60183666438/inakmloan
https://www.wasap.my/60183666438/inakmloan
https://www.wasap.my/60183666438/inakmloan  
45. Wang Maju Trading - Tue 28/Sep/2021, 2:46pm
WANG MAJU TRADING
PINJAMAN WANG BERLESEN

๐Ÿ•ต๏ธ Kakitangan Kerajaan
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Kilang
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Swasta
๐Ÿ•ต๏ธ Perkeso
๐Ÿ•ต๏ธ Pencen
๐Ÿ•ต๏ธ Grab
๐Ÿ•ต๏ธ Foodpanda

๐Ÿ”’ Tiada Bayaran Pendahuluan
๐Ÿ”’ Tanpa penjamin
๐Ÿ”’ Blacklist Ctos /Ccris
๐Ÿ”’ Diluluskan Dalam 2 jam
๐Ÿ”’ Dokumen yang ringkas

AREA:
๐Ÿ“ KUALA LUMPUR
๐Ÿ“ SELANGOR

โœ…SYARIKAT KAMI BERDAFTARโœ…
โ—๏ธโ—๏ธKAMI BUKAN ALONG โ—๏ธโ—๏ธ

Whatsapp/call kami๐Ÿ“ž
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
46. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 28/Sep/2021, 2:52pm
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area ๐ŸšฉKLANG๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉKL
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
โžกTanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
โžกFaedah Serendah 1.5% Sebulan
โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 36BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 80%
โžกDokumen ringkas dan mudah
๐Ÿ“ŒCTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018-366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE โฌ‡โฌ‡โฌ‡
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
47. Kenny - Wed 29/Sep/2021, 9:01am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
48. Shaliza Loan - Wed 29/Sep/2021, 11:10am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
49. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 29/Sep/2021, 11:15am
Anda risau kene scam bila buat pinjaman dalam talian?
Atau pernah kene scam ketika buat pinjaman perniagaan?
Nak cari syarikat pinjaman berlasen yang mudah dan selamat?

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
โฉTanpa Pegang Kad ATM {{Bayaran Secara Credit Debit}}
โฉTanpa Penjamin, Tanpa Cagaran
โฉGaji Auto Credit Ke Bank Account
โฉProses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
โฉPembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
โฉTempoh Pinjaman 1-5 Tahun
โฉJumlah Pinjaman Sehingga 1k-80k
โฉKelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
โฉKelulusan Hingga 90%
โฉDokumen Ringkas Dan Mudah

Hubungi kami terus ke :
Website: https://www.ynsloan4u.com
No. Office : 03-3163 0200
Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
https://www.wasap.my/60183666438/inakmloan
https://www.wasap.my/60183666438/inakmloan
https://www.wasap.my/60183666438/inakmloan  
50. Siti Syarah1221 - Wed 29/Sep/2021, 2:00pm
๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒCOMMUNITY CREDIT๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
๐Ÿ“ฑ call/wasap : 012-237 3911
๐Ÿ“ฑ call/wasap : 017-885 5359

RM1000 BYR BALIK RM1060
RM2000 BYR BALIK RM2120
RM3000 BYR BALIK RM3180

Proses 20 MINIT Sahaja (T&C).
Untuk Yang Bekerja Atau Komisen Base
โžกKAKITANGAN KERAJAAN
โžกPEKERJA KILANG
โžกSWASTA
โžกPENCEN & PEKERSO
โžกHOTEL
โžกPERUNTUKAN(ASKAR WIFE)
โžกGAJI MELALUI BANK SAHAJA!

AREA
๐ŸšฉK. LUMPUR ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉN. SEMBILAN ๐ŸšฉMELAKA

โžก OUTDOOR SERVICE
โžก HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN (T&C)
โžก BLACKLIST LAYAK MEMOHON
โžก KOMISEN TINGGI 8% ke 10% keatas
โžก GAJI MESTILAH MELALUI BANK


โœ”๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘ Tiada Sebarang Paksaan Sepanjang Tempoh Perbincangan
โœ”๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘ Outdoor Service Free
โœ”๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘ Tidak Perlu Deposit, Penjamin, Cagaran!!

๐Ÿ“ฑ http://pecredit.wasap.my  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..