Pinjaman Peribadi Kakitangan Awam, Berkanun dan GLC!
Najib 47 - Thu 1/Nov/2012 10:12am [Last Comment]
Salam Warga MC,

di sini saya menawarkan 4 pakej pinjaman khas untuk kakitangan awam yang memenuhi keperluan anda.

(1) Kuwait Finance House (IDSB)

- Interest 3.99%
- Payout 97% & 1 bulan deposit. Insuran dah termasuk sekali
- Paling terbaik dalam market buat masa ini.

(2) MBSB - Waslah

- Potongan sehingga 75%.
- Mereka yang max 60% atau dah lebih memang dah x boleh apply dah melainkan menggunakan pakej waslah ni.

(3) Koperasi RCE

- Khas bagi yang bermasalah dari segi blacklist,CCris, Ctos,AKPK tapi masih mempunyai kelayakan 60%.

(4) Al Rajhi (Coshare)

- Rate 3.99% Tetap sehingga 20 thn.
- Payout tertinggi 99%.Insurance Percuma.


berminat sila hubungi@sms di 017 6521 407 (ajib) atau email ajib_chelsea@yahoo.co.uk

**pengiraan adalah percuma**

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Bizboss - Thu 1/Nov/2012, 10:32am
untuk kfh n al rajhi glc boleh buat x? ada yg bg info kte xboleh.. hanya mbsb je boleh  
2. Manja228 Ymail Com - Thu 1/Nov/2012, 10:36am
Salam.

Pakej
(2) MBSB - Waslah

- Potongan sehingga 75%.
- Mereka yang max 60% atau dah lebih memang dah x boleh apply dah melainkan menggunakan pakej waslah ni.

Sy berminat. manja228@ymail.com  
3. Najib 47 - Thu 1/Nov/2012, 1:10pm
Bizboss : GLC mmg x boleh untuk loan KFH dan Al Rajhi.  
4. Joe Law - Thu 1/Nov/2012, 3:04pm
Bizboss, GLC company nama apa? Saya boleh membantu tapi bukan dari mbsb, dari koperasi lain. Kalo minat, boleh call saya Joe Law di nombor 016-5069984..tq.  
5. Wang Seng Maju - Fri 2/Nov/2012, 3:51pm
MAHU SETTLE HUTANG LAMA ? KAMI BOLEH MEMBANTU?
Kita adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen (WANG SENG MAJU ) yg professianal & pengalaman.
KAMI TAWARKAN :
> TANPA KAD ATM
> PINJAMAN 1K-300K KE ATAS
> KELULUSAN CEPAT (DALAM 30 MIN)
> PEMBAYARAN TEMPOH SEHINGGA 5 TAHUN
> MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN

UNTUK MAKLUMAT LANJUT :
>No office :03-6157 3777
>H/p :016-632 6777
>E-mail :wangseng123@yahoo.com  
6. Ayu 258 - Fri 2/Nov/2012, 6:05pm
sape blh tolong tentera nk buat pnjaman bank@ koperasi..email sy rozinaayu79@gmail.com  
7. Izwan 64 - Sat 3/Nov/2012, 3:51am
Tawaran pinjaman peribadi 2012
Terbuka kpd kakitgn kerajaan,glc,bdn berkanun Dan swasta biro,
Kontrak,muflis,blacklist,ctos & ccris layak mohon.potong melalui biro angkasa @ pgm.payslip over 60% juga boleh mohon.
Sbrang pertanyaan boleh cll@ sms ke 0192290221/0123361983/izwan/sirullah.  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..