Pinjaman Peribadi Interest Serendah 1.5% Hanya Cover Area KL, Selangor dan N. 9
Farah 1248 @ Icon Everest Credit Sdn Bhd
Mon 9/Aug/2021 11:24am [Last Comment]
Personal loan interest serendah 1.5% sebulan
Tempoh pinjaman 6-48 bulan
Yang bekerja tetap
Dalam sektor swasta dan kerajaan (bukan berunifrom)

Hanya perlu sediakan document:
1) Payslip 3bulan
2) Bank statment 3 bulan
3) Bil api @ air
4) Surat pengesahan kerja
5) Penyata kwsp
6) Ic

Segala maklumat dan proses permohonan kita lakukan hanya dalam pejabat
Sekiranya anda ada pinjaman tempat lain bayaran terlalu mahal dan anda mencari tempat yang murah boleh cuba di tempat kami.
Anda juga layak mendapat cash back, sekiranya loan anda lulus cash back akan dibayar kepada anda setiap 4 bulan sekali.
Permohonan anda kami ikut kemampuan dan bajet anda untuk membayar pada kami.
Sekiranya anda blacklist bank, hutang ah long, bayaran tempat lain tinggi.

Cepat hubungi kami segera. mungkin kami dapat membantu anda dan dapat mengurangkan beban anda sedikit.
https://www.wasap.my/60146631634

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Quinn YnS Resources - Mon 9/Aug/2021, 11:25am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
2. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 9/Aug/2021, 11:28am
📣PROMOSI HARI NATIONAL DAY📣
📣INTEREST 1.5% SEBULAN📣
Kenapa Perlu Pilih Syarikat Kami?
💵Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
💵Proses pinjaman segera, mudah mesra & selamat
💵Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
💵Bayaran Fleksibel
💵Maklumat Dirahsia

SYARAT KELAYAKAN :
✅Pinjaman Kerajaan / Swasta
✅Pinjaman Pesara / Pencen
✅Pinjaman Perkeso / Socso
✅Pinjaman Pekerja Kilang
✅Pinjaman Zakat / OKU / JKM
❌Tiada Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
❌Tiada Penjamin
❌Tiada Bayaran Deposit
❌Tidak Diperlukan Cagaran
🔺COVER AREA : KLANG / SHAH ALAM / SELANGOR / PUCHONG / PJ / KUALA LUMPUR
📱Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call/Whatsapp/Telegram)

YNS RESOURCES SDN BHD
🌸Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Tekan Link PECUMA ni⬇⬇Utk semak kelayaka
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u  
3. Mastura 118 - Mon 9/Aug/2021, 11:37am
Korang urgent nak guna duit ? Takut nak apply sebab takut ahlong?
PM: https://www.wasap.my/60179549231/nakloan

Jangan risau company kita berdaftar dengan KPKT dan kita alu-alukan customer datang tengok sendiri office dan lesen kita.
Jum datang office kita cuba bantu anda sampai setel masalah!
PM: https://www.wasap.my/60179549231/nakloan

TAWARAN TERHEBAT
INTEREST 1.5%
GAJI BANK / CASH BOLEH MOHON
MAX SEHINGGA 8X -12X GAJI
KELULUSAN 1 JAM
BAYARAN AUTODEBIT, JOMPAY
JADUAL BAYARAN FLEXIBLE
AREA KL/SEL  
4. Starloan - Mon 9/Aug/2021, 11:42am
WHATSAPP ☎️
https://www.wasap.my/60162972319

EFORM ⬇️⬇️⬇️
http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd

💥💥💥PROMOSI MERDEKA💥💥💥
💥💥💥PINJAMAN UTK WARGA KL&SELANGOR💥💥💥
✔ PENGELUAR I-CITRA
✔ SEKTOR KERAJAAN
✔ SEKTOR SWASTA (GAJI CASH DITERIMA)
💯 KADAR FAEDAH 1.5%
💯 TANPA DEPOSIT
💯 CASH REBATE

WHATSAPP ☎️
https://www.wasap.my/60162972319

EFORM ⬇️⬇️⬇️
http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd  
5. Pinjaman Tanpa Upfront - Mon 9/Aug/2021, 11:46am
✨PINJAMAN I-CITRA✨
MULTI RAINBOW EXPRESS SDN BHD (TAMAN MELAWATI)
✅Ada office tetap
✅ Berdaftar dengan KPKT
❌ Tiada upfront/ wang pendahulun

Terbuka kpd:
☘️Kakitangan Kerajaan
☘️ Pekerja Kilang
☘️ Pekerja Swasta
☘️Perkeso
☘️ Pencen
☘️Penerima I-CITRA

Dokumen Yang Perlu utk Pinjaman I-CITRA:
* IC
* STATEMENT KWSP
* STATEMENT LULUS I-CITRA
*JADUAL PEMBAYARAN I-CITRA
* BIL API/AIR
AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR

Untuk pertanyaan lanjut,
Hubungi sy Ita📱:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

Boleh juga layari website kami:
http://Multirainbowexpress.my  
6. Energy 5 - Mon 9/Aug/2021, 12:15pm
TAKUT DI TIPU DENGAN PINJAMAN YANG TIADA LESEN,?????
1.5% INTEREST
PINJAMAN MUDAH KL/SELANGOR!!
Kami disini ingin membantu anda yang betol2 perlukkan WANG!! WANG!!!
http://www.wasap.my/60102400028/mbiha  
7. Quinn YnS Resources - Mon 9/Aug/2021, 2:42pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
8. Deltastar - Mon 9/Aug/2021, 3:18pm
Senarai Hitam Diterima dan Pinjaman Segera Diluluskan. Pinjaman Dari RM1000-RM80000. Mohon Online atau Hubungi/Wssp Kami 016-5782288 016-57822888 016-5782288 016-5782288

#Kadar faedah yang rendah
#lulus dalam 24jam
#terima senarai hitam/ccris ctos/akpk/bankrup
#pekerjaan swasta &kerajaan layak
#pembayaran balik fleksibel mengikut kemampuan
#boleh menolong menyelesaikan pinjaman disyarikat lain
#dapat duit atas tangan selepas buat settlement

website: http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd
google form: http://forms.gle/aXaRT14nmsMBE8FB8

hubungi kami skrg atau perlu wssp sahaja link dibawah

http://www.wasap.my/60165782288
http://www.wasap.my/60165782288
http://www.wasap.my/60165782288  
9. Kredit Komuniti 3 - Mon 9/Aug/2021, 4:44pm
Perlukan Modal Untuk Mengembangkan Bisnes?
Kami Boleh Membantu Anda Dalam Proses Cepat Kelulusan Pinjaman Tunai Anda Hari Ini

☑️Kelulusan Dalam Tempoh 24Jam
☑️Jumlah Pinjaman Tinggi
☑️Bayaran Balik Fleksibel
☑️Tanpa Bayaran Atau Caj Pendahuluan

Syarikat Berdaftar & Berlesen

📌Maklumat Dijamin Sulit
📌Dokumen Yang Mudah

📑 Ic & SSM

📲 Untuk Sebarang Bantuan Dan Pertanyaan Atau Semakan Kelayakan Sila Click Link 👇

https://was.me/601151641136
https://was.me/601151641136
https://was.me/601151641136  
10. Siti Syarah1221 - Tue 10/Aug/2021, 4:09pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
11. Kredit Komuniti 3 - Tue 10/Aug/2021, 6:00pm
Perlukan Modal Untuk Mengembangkan Bisnes?
Kami Boleh Membantu Anda Dalam Proses Cepat Kelulusan Pinjaman Tunai Anda Hari Ini

☑️Kelulusan Dalam Tempoh 24Jam
☑️Jumlah Pinjaman Tinggi
☑️Bayaran Balik Fleksibel
☑️Tanpa Bayaran Atau Caj Pendahuluan

Syarikat Berdaftar & Berlesen

📌Maklumat Dijamin Sulit
📌Dokumen Yang Mudah

📑 Ic & SSM

📲 Untuk Sebarang Bantuan Dan Pertanyaan Atau Semakan Kelayakan Sila Click Link 👇

https://was.me/601151641136  
12. Nurida Fatini - Wed 11/Aug/2021, 9:57am
Pinjaman Kelulusan Cepat! 01128606055

Anda mempunyai masalah kewangan?????
Memerlukan bantuan pinjaman???
Anda ctoss??
Atau blacklist??
Atau criss??
Atau bankruptcy??

Saya boleh tolong anda... jom semak kelayakkan anda!!!!!

* Hanya perlu ic
* Statment bank 3bulan

Jika ade sebarang pertanyaan blh terus hubungi@ whatspp sy...

Nombor: 01128606055 (mea)
https://wa.me/601128606055

Syarikat kami bertempat di shah alam seksyen 25  
13. Ewt - Wed 11/Aug/2021, 10:24am
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
14. Quinn YnS Resources - Wed 11/Aug/2021, 11:08am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
15. Ewt - Wed 11/Aug/2021, 12:17pm
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
16. Quinn YnS Resources - Wed 11/Aug/2021, 2:53pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
17. Ewt - Thu 12/Aug/2021, 9:34am
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
18. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 12/Aug/2021, 10:11am
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 📲 018-366 6438 ( Call / Wasap / Telegram )
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u  
19. Wang Maju Trading - Thu 12/Aug/2021, 11:42am
BEST PERSONAL LOAN💰
WANG MAJU TRADING

💡LOAN LULUS DALAM 2JAM💡
✔Black List Bank
✔Baru Kerja 3Bulan
✔Gaji Rendah Bawah Seribu
✔Bank Reject Sebab Commitment Tinggi
✔Ccris Ctos Tak Cantik

💡Cepat - Mudah - Selamat💡
👉Pekerja kerajaan, swasta
👉Pekerja Kilang
👉Bayaran ikut kemampuan
👉Maklumat dirahsiakan
👉Tanpa penjamin, cagaran
👉Tanpa deposit!

AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR
📍 NEGERI SEMBILAN

Whatsapp/call AINA📞
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
20. Quinn YnS Resources - Thu 12/Aug/2021, 11:59am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
21. Ewt - Thu 12/Aug/2021, 12:57pm
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
22. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 12/Aug/2021, 3:37pm
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi Cik Liza ~ 018-366 6438 / 018-366 6438 / 018-366 6438

🌸 Yns Resources Sdn Bhd ( Port Klang )
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 HP : 018-366 6438
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com

🌟 Lulus Dalam Masa 1 Jam 🌟
👉 Bayaran Auto Debit
👉 Tanpa Pegang Kad Atm
👉 Tanpa Penjamin
👉 Tanpa Cagaran
👉 Tanpa Upfront
👉 Blacklist Layak
👉 Dokumen Ringkas
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan  
23. Quinn YnS Resources - Thu 12/Aug/2021, 3:44pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
24. Ewt - Thu 12/Aug/2021, 5:37pm
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
25. Quinn YnS Resources - Fri 13/Aug/2021, 9:59am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
26. Nurida Fatini - Fri 13/Aug/2021, 10:10am
KAMI MENAWARKAN PINJAMAN MUDAH DENGAN INTEREST PALING RENDAH!!!!!
JOM SEMAK KELAYAKKAN ANDA SEKARANG!!
HANYA PERLU SEDIAKAN
-> mykad
-> Statment bank 3bulan
-> payslip 3bulan
Keputusan kelayakkan secepat mungkin
JIKA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI
* 𝐂𝐓𝐎𝐒
* 𝘽𝙇𝘼𝘾𝙆𝙇𝙄𝙎𝙏
* 𝐂𝐑𝐈𝐒𝐒
* 𝓐𝓚𝓟𝓚
* 𝔹𝔸ℕ𝕂ℝ𝕌ℙ𝕋ℂ𝕐
ANDA LAYAK UNTUK MEMOHON
SIAPA YG LAYAK MEMOHON???
* 𝒦𝐸𝑅𝒥𝒜 𝒮𝒲𝒜𝒮𝒯𝒜 @ 𝒢𝒪𝒱
* ℙ𝔼ℕℂ𝔼ℕ @ ℙ𝔼ℕ𝔼ℝ𝕀𝕄𝔸 ℙ𝔼ℝ𝕂𝔼𝕊𝕆
* 𝙿𝙴𝙽𝙴𝚁𝙸𝙼𝙰 𝙱𝙰𝙽𝚃𝚄𝙰𝙽 𝚂𝚆𝙰𝚂𝚃𝙰 @ 𝙳𝚁 𝙶𝙾𝚅
* 𝐏𝐎𝐋𝐈𝐒 @ 𝐓𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀(T&C)

JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS HUBUNGI SY😘
WHATSPP ATAU CALL SAYA SEGERA
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN  
27. Ewt - Fri 13/Aug/2021, 10:12am
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
28. Ewt - Fri 13/Aug/2021, 12:55pm
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
29. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 13/Aug/2021, 12:58pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso
🌸 I-Citra

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap/Call/Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)  
30. Quinn YnS Resources - Fri 13/Aug/2021, 3:06pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
31. Ewt - Fri 13/Aug/2021, 5:49pm
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
32. Cik Farah - Sat 14/Aug/2021, 8:40am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
33. Quinn YnS Resources - Sat 14/Aug/2021, 9:52am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
34. Ewt - Sat 14/Aug/2021, 9:58am
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
35. Siti Syarah1221 - Sat 14/Aug/2021, 12:29pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
36. Quinn YnS Resources - Sat 14/Aug/2021, 2:30pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
37. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 14/Aug/2021, 3:24pm
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
38. Quinn YnS Resources - Mon 16/Aug/2021, 10:28am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
39. Cik Farah - Mon 16/Aug/2021, 10:33am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
40. Cik Farah - Tue 17/Aug/2021, 10:40am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
41. Quinn YnS Resources - Tue 17/Aug/2021, 11:06am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
42. Siti Syarah1221 - Tue 17/Aug/2021, 2:06pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
43. Quinn YnS Resources - Wed 18/Aug/2021, 10:13am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
44. Cik Farah - Wed 18/Aug/2021, 10:41am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
45. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 18/Aug/2021, 12:55pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call/Whatsapp/Telegram)
Number Office : 03 - 3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
46. Siti Syarah1221 - Wed 18/Aug/2021, 2:30pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
47. Cik Farah - Thu 19/Aug/2021, 10:53am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
48. Siti Syarah1221 - Thu 19/Aug/2021, 11:34am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
49. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 19/Aug/2021, 2:19pm
Anda risau kene scam bila buat pinjaman dalam talian?
Atau pernah kene scam ketika buat pinjaman perniagaan?
Nak cari syarikat pinjaman berlasen yang mudah dan selamat?

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
⏩Tanpa Pegang Kad ATM {{Bayaran Secara Auto Debit}}
⏩Tanpa Penjamin, Tanpa Cagaran
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Account
⏩Proses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
⏩Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Tempoh Pinjaman 1-3 Tahun
⏩Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-50k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah

Atau hubungi kami terus ke :
Cik Liza 📲 018-366 6438 / 016-606 3644 ( Wasap / Call / Telegram )
No. Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
50. Cik Intan - Fri 20/Aug/2021, 10:27am
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA 👋🏻
ANDA MEMPUNYAI MASALAH KEWANGAN 💰 ?? ANDA TIDAK PERLU RISAU, KAMI BOLEH BANTU ANDA!! PINJAMAN PERIBADI YANG BOLEH DIPERCAYAI💯!!*
Cover Area 👉 KLANG / SELANGOR / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / KL!!

📌 Lulus Dalam Masa 1 Jam
📌 Tanpa Pengang kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
📌 Tanpa Penjamin
📌 Tanpa Upfront
📌 Dokumen Ringkas

SYARAT KELAYAKAN 📢 📢 📢
✔️ Pinjaman Kerajaan / Swasta
✔️ Pinjaman Pesara / Pencen
✔️ Pinjaman Perkeso / Socso
✔️ Pinjaman Pekerja Kilang
✔️ Pinjaman Zakat / OKU / JKM / I-Citra

🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
No Office ☎️ 03-3163 0200
No Handphone 📲 Cik Ida 016 - 606 3644 (Whatsapp / Call / Telegram)
http://wasap.my/60166063644/mloanida
http://wasap.my/60166063644/mloanida
http://wasap.my/60166063644/mloanida  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..